Review: Dior Capture Totale Super Potent Serum

Здравейте! 


Изпращам 2022 година с това, че е може би годината, в която кожата ми е изглеждала най-добре изобщо. Без да съм ходила на процедури при козметик или да съм имала рутина от 20 стъпки. За това смело мога да кажа, че всичко се дължи на серията Capture Totale на Dior, защото ползвах на 85% само нея през последните 10+ месеца.

Основният продукт в рутината ми беше Capture Totale Super Potent Serum, за който мога да кажа, че е изключително икономичен, защото все още имам от него, а съм го купила в началото на годината. Ползвам го и сутрин, и вечер. Общо взето тази година рутината ми беше изключително скучна от към нови продукти. Вечер обикновено минавам само с продуктите от Capture Totale серията + околоочен крем. В повечето дни не използвам допълнителен крем след серума, защото кожата ми не изпитваше нужда.

Сутрин по същия начин, като добавя и SPF, който нанасям преди грима. Обикновено има разминаване от половин един час между грижата и гримирането, за това ми е като изцяло отделна стъпка.

Но нека Ви разкажа повече за Dior Capture Totale Super Potent Serum. Определен е от Dior като най-добрият глобален противостареещ серум и общо взето всичко, от което се нуждае кожата Ви. След като изчетохте горните неща, сигурно се досещате, че няма как да не съм съгласна с това описание. 

Ето малко статистика:
Видими резултати, които жените одобряват:
97% от жените съобщават, че кожата им е станала по-свежа.*
97% от жените съобщават, че кожата им е станала по-плътна.*
98% от жените съобщават, че кожата им е станала по-стегната.*
За да изглеждате видимо по-млади, нанасяйте SUPER POTENT SERUM върху почистена кожа всяка сутрин и вечер.
* Тест за удовлетвореност, 60 жени, след 7 дни.

Формулата е фина, попива бързо, не лепне. Чудесна основа за грим е. Нанасяте, не усещате нищо, но изглеждате по-добре. Магия! 

Толкова съм доволна от серума, кожата ми така се е бетонирала в перфектно състояние- без петна, без черни точки, без сив тен, че ме е страх какво ще стане като свърши. През годината имах за кратко тестове на други продукти и обикновено бързо развалях тази „кожна идилия“ и нямах търпение да се върна пак към Dior, за да оправи нещата. Дори пъпките ми минаваха по-бързо от него, ако случайно някоя се появи.

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА УПОТРЕБА:
Кожата е с 31% по-изпълнена.*
Кожата е с 27% по-сияйна.*
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ НА УПОТРЕБА:
Кожата е 29% по-стегната.*
* Самооценка от 33 жени.

Специалното в състава е цветето лонгоза. Серумът има 91% съставки от натурален произход. Освен това в него има и хиалуронова киселина, сквален, ниацинамид. Силата на цветята е събрана в патента Dior Bio-Cellular TechnologyTM, който възстановява силите на стволовите клетки.

Състав:
AQUA (WATER), GLYCERIN, NIACINAMIDE, BUTYLENE GLYCOL, SQUALANE, LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, PENTYLENE GLYCOL, ALCOHOL, PROPANEDIOL, BETAINE, DIGLYCERIN, LAUROYL LYSINE, PEG-8, AFRAMOMUM ANGUSTIFOLIUM SEED EXTRACT, PAEONIA LACTIFLORA ROOT EXTRACT, LILIUM CANDIDUM BULB EXTRACT, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER EXTRACT, SODIUM SURFACTIN, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, ASCORBYL GLUCOSIDE, SODIUM TOCOPHERYL PHOSPHATE, ADENOSINE, XYLITOL, TREHALOSE, PALMARIA PALMATA EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, BORON NITRIDE, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROGENATED LECITHIN, PARFUM (FRAGRANCE), CHLORPHENESIN, ALCALIGENES POLYSACCHARIDES, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, CI 14700 (RED 4), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL

Като заключение ще кажа, че много харесах серума, особено в комбинация с есенцията от серията. Двата продукта се допълват чудесно и препоръчвам да се ползват заедно. Основният плюс на продукта е, че просто няма да имате нужда от друго във времето, в което го ползвате, а кожата Ви ще изглежда по-добре от обикновено. Ако не сте фенове на рутината в 25 стъпки, а искате нещо ефективно – то непременно пробвайте Super Potent Serum.

Dior Capture Totale Super Potent Serum- 50 мл. Цена: 252 лв.
(предлага се в опаковки от 30 мл. / 50 мл. / 75 мл.)

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара