Review: Clarins Total Cleansing Oil | Почистващо олио за грим

Здравейте!


Днес ще Ви разкажа за олиото за почистване на грим на Clarins. Total Cleansing Oil е формулирано с алпийски билки и 47% органично слънчогледово масло.

 Предназначено е за премахване на дълготраен, водоустойчив грим и замърсяване. Едновременно с това се грижи за кожния микробиом. 

В състава има екстракт от златна тинтява и органична маточина.

Олиото е в опаковка от 150 мл. При нанасяне на лицето бързо разтваря грима, като моя съвет винаги, когато правите двойно почистване е да използвате втори продукт- най-добре това да е гел или пяна за лице.

 Въпреки че самата формула се измива лесно и не оставя кожата прекалено мазна. 
Като състав не изпъква особено с нещо различно от други подобни продукти на пазара. Идеята е да Ви премахне добре грима, не да се грижи за кожата. 

От опита ми с подобни продукти не бих казала, че Clarins Cleansing Oil е най-доброто, което съм ползвала. Върши отлично това, което обещава, но не се различава коренно от по-бюджетни продукти.

Иначе е доста икономично, дори и да го ползвате всяка вечер 150 мл. Ще ви стигнат за 3-4 месеца.

Състав:
HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. C9-12 ALKANE. PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE. PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL. AQUA/WATER/EAU. PROPANEDIOL. PARFUM/FRAGRANCE. TOCOPHEROL. MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT**. SODIUM CITRATE. GENTIANA LUTEA EXTRACT**. CITRIC ACID. CAPSICUM ANNUUM FRUIT EXTRACT. MALTODEXTRIN. MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT. ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT [V3545A] 

Като заключение ще кажа, че олиото не е лошо, но не е и нищо специално, особено на фона на цената му. Не се различава от по-бюджетни продукти. Харесва ми това, че почиства бързо и лесно, лесно се отмива, но не е уау продукт. Винаги съм казвала, че не е необходимо демакиантът Ви да е скъп, за да върши работа. Това правило важи с пълна сила тук.

Clarins Total Cleansing Oil | Почистващо олио за грим- 150 мл. Цена: 59 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара