Review: GlamGlow | Good in Bed Нощен крем с киселини

 Здравейте!

Днес ще си говорим за кой е най-добър в леглото или казано по друг начин добър ли е GlamGlow Good In Bed като вечерен крем. Този крем комбинира няколко ключови действия и е подходящ за суха и дехидратирана кожа, а според мен е супер за всеки, защото екстра грижа никога не е в повече за нито един тип кожа.

GlamGlow е американска компания, част от портфолиото е на Este Lauder и е известна не само с марките си за лице, но напоследък все повече се говори и за другите им продукти. За това реших да пробвам нощния крем, а в момента очаквам и поръчката си за околоочния, така че скоро ще пиша и за него. 


Винаги съм намирала опаковката на кремовете на GlamGlow за супер симпатични, както и картонената опаковка, така и крема се усещат много добре и луксозно, макар и опаковката да не е от стъкло.

Има лек аромат на пасифлора, или поне според мен на нещо такова би трябвало да мирише. Не е силен и траен и не се усеща след нанасяне.


Какво да очакваме:
- Омекотяващ овлажнител, който действа за една нощ 
- Хиалуроновата киселина поддържа кожата по-хидратирана и мека 
- Съдържа масло от маракуя за подхранване на кожата 
- Без сулфати, сапун и силикон 
- Веган продукт

Текстурата на крема е богата и се усеща като луксозно масло крем за лице. Усеща се плътна при нанасяне, като бързо попива, но се усеща върху кожата. Седи по-мазно, което според мен е ок за нощен крем. Харесвам по-богатите текстури. Във формулата има комбинация от алфа и бета хидрокси киселини, които дават обновяващ ефект на кожата през нощта. 


По усещането върху кожата изобщо не може да се каже, че това е крем с киселини, няма никакъв дискомфорт. Не е добре да се комбинира с други съставки с киселини и задължително използвайте SPF на следващия ден.

Преди него използвам хидратиращ серум с хиалуронова киселина, след това запечатвам влагата с богатата му формула.

На сутринта кожата е свежа и мека. Не виждам уау ефект от киселините, както с други подобни нощни кремове с киселини, които съм пробвала през годините. За разлика от тях GlamGlow може да се ползва всяка вечер, обикновено препоръчват да се ползват 1-2 пъти в седмицата, но на този пише, че може да се ползва всяка.


Състав:

WATER\AQUA\EAU, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, GLYCOLIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL, PEG-150 DISTEARATE, POLYQUATERNIUM-37, SODIUM HYDROXIDE, PASSIFLORA EDULIS SEED OIL, CITRIC ACID, TARTARIC ACID, LACTIC ACID, SALICYLIC ACID, SODIUM HYALURONATE, SQUALANE, HORDEUM VULGARE (BARLEY) EXTRACT\EXTRAIT D'ORGE, TRITICUM VULGARE (WHEAT) GERM EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, ALGAE EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, CAFFEINE, SUCROSE, BIOSACCHARIDE GUM – 1, PANTETHINE, XANTHAN GUM, FRAGRANCE (PARFUM), LIMONENE, LINALOOL, PHENOXYETHANOL, YELLOW 5 (CI 19140), YELLOW 6 (CI 15985)


Като заключение ще кажа, че ми допада като формула. Има богата текстура подходяща за вечерна употреба. Въпреки това нищо в него не ме впечатли толкова, че да ми стане супер любим и да го купя отново. Ефектът му на ексфолиране спрямо всички останали нощни пилинг кремове, които съм ползвала е минимален, така че това не трябва да ви притеснява. За съжаление не знам дали го спират за постоянно или временно, но се намира доста трудно и на много места е изчерпан.


Glamglow Good In Bed Passionfruit – 45 мл. Цена: около 85 лв.


Love,

Snejana

You May Also Like

0 коментара