Haul: Покупки и подаръци през последните два месеца | Lóreal, Nuxe, Avene и други

Здравейте!

Последните покупки (и подаръци) за тази година... ах, как бързо мина времето само!

Започвам с нещо ново от Nuxe, а именно масло за устни от Bio Beaute серията им- регенериращ балсам за устни с масло от кайсия и 100% натурален състав и 42% органични съставки. (Предлага се в още два варианта с цвят- розово-червен и прасковен).

Издирвам пудрата на Wet&Wild- reserve your cabana от може би 3 месеца. Най-накрая се сдобих с нея и съм страшно доволна, защото наистина придава прекрасен сатенен завършен на кожата.

Получих и няколко коледни подаръка от Гери. Благодарение на нея съм една от първите, които ще пробват новия руж на Clarins, цветът е spiced mocha, който аз определено ще използвам като бронзант, макар с доста изявен керемиден подтон изглежда добре върху лицето, дори сега, когато съм много светла. Освен това към подаръка имаше и любимата и маска за лице на Dr. Brandt за вакумно почистване на черните точки и стягане на порите.


Red 2000 е истинско червено, наситено и ярко, което правя всяка жена по-уверена, когато го носи. Беше изпратено от Avon във връзка с тяхната кампания за повишаване на увереността у жените. #твоятакрасотапроменясвета

Върнах се към абсолютния ми фаворит при спиралите през тази година Essence Lash Princess - втора опаковка за тази година- това говори много, поне за мен!

Ако обичате флорални води, то тотално ще се влюбите в ментовата вода на Дамасцена Карлово, благодаря на Jays Deen! Определено открих нова марка!

Нещо ново от Avene- оцветен крем за лице за смесена кожа от любимата ми серия Hydrance Optimale, който се оказа чудесен като формула, но не подходящ цвят за моята кожа.

Ако някой не ми подари парфюм никога няма да се сетя да си купя, просто никога парфюма не е на първо място в списъка ми за пазаруване. Добре, че винаги се намират добри хора, които се сещат за тези неща! Първият парфюм е Chanel Allure, лек флорален и женствен аромат с нотки на лимон, бергамот, мандарина, праскова, майска роза, жасмин, водна лилия, божур, магнолия, портокалов цвят сандалово дърво, ветивер и ванилия. Другият е по-зимен и тежък Just на Just Cavalli - екзотични нотки на нероли, което е последвано от вълнуващо таитянско цвете тиаре, което е умело гарнирано с палисандрово дърво.


Няколко неща за коса, Hollywood Waves от Loreal- първо подхранваща пяна за очертани вълни и къдрици - Diva Spirals, странно е, че имам къдрава коса, но никога не съм се сещала да използвам нещо такова, защото свързвам думата пяна за коса само с лоши неща. :D След като пробвах гела за коса на La Biosthetique наистина имам повече вяра на геловете така, че имам повече вяра в скулптуриращи гел-крем за 24 часа дефинирани вълни и къдрици. Последното нещо за коса е спрея за бясък на Loreal Wet- Shower Shine с фиксация 2, което май е любимото ми ниво на фиксация.

Освен, че направих промяната при балсамите за устни, същото се случи и при продуктите срещу изпотяване. От известно време използвам такива без алуминий, парабени и алкохол, за това реших да разнообразя и да изпробвам този на Klorane с бяла алтеа.


Последното нещо в поста днес е кремът за околоочен контур на La Roche-Posay с ултра толерантна формула, хидратира и успокоява кожата в зоната около очите, като заедно с La Roche-Posay имаме изненада за вас!

Giveaway-a e затворен! (крайна дата: 03.01.2016 г.)


Благодаря Ви!

Love,
Snejana

You May Also Like

77 коментара

  1. Супер покупки. Радвам се, че и ти си харесала пудрата на Wet n wild :) За гива освен да се включва. От новата година очаквам и се надявам да е значително по-успешна във всеки аспект, да е по-динамична и позитивна. tonisbeautynook@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, как да не я харесам. Страхотна е, само ми отне повече от 6 месеца да я намеря, толкова не съм търсила козметика до сега. :D

      Изтриване
  2. Очаквам от новата година положителна промяна! Нова, интересна и желана работа, нов дом в нов град, нови запознанства с добри и достойни хора, нови пътешествия до непознати места, промяна в личен план, но не с нов, а със стария любим и едничък мъж и много, много усмивки, сбъднати желания и нестихващо вдъхновение за нови прекрасни начинания и покорени върхове!!! 2016-та, бъди прекрасна и запомняща се!!! h.hristova89@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  3. Аз очаквам новата година да епо- добра от изминалата!Най- вече семейството ми и приятелите да са здрави! Всичко друго можеш и трябва да си го направиш сам! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Очаквам новата година да ми донесе още по-щастливи мигове,здраве най-вече както за мен и за близките ми и успех,предстои ми нова крачка в живота. На теб ти пожелавам да си много усмихната и позитивно настроена в живота ,продължавай да си поставяш цели и да ги постигаш. Email : marianamanewa@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  5. Много обичам да чета такъв вид публикации, с много, много нови придобивки, не знам до колко е полезно за финансите в портмонето :), но такива сме жените. Относно пожеланията и моите очаквания за Нова година, надявам се на всички да донесе здраве разбира се на първо място, хората да станем една идея по-добри и съпричастни с болката на останалите около нас било то човек или животно, с две думи направим този свят по-добър за живеене, без тази злоба и омраза, която ни заобикаля ежедневно. Не на последно място пожелавам на себе си, на теб и на всички фенове на блога и влоговете ти, да бъдат влюбени в живота, влюбени в някой определен човек и като цяло много любов и хубави емоции през Новата 2016 година. Успех ти желая и продължавай през следващата година пак така да ни забавляваш. Весело посрещане на 2016 година. :)
    diana_petrova8025@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  6. Гергана Вълева29.12.2015 г., 10:37:00

    Здравей, Снежи! Очакванията ми за Новата 2016-та година са тя да бъде много по-добра от вече изминалата 2015-та. През Новата година искам да имам още повече радостни моменти с близките ми хора, да се развивам и усъвършенствам в това, което правя! Искам също близките ми хора да са живи и здрави, защото няма по-важно от това! На теб пожелавам една страхотна Нова година, изпълнена с много запомнящи се моменти и положителни емоции! :)
    Email: gerosssss@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  7. Здравей,получила си и си си купила страхотни неща.За новата година си пожелавам да бъда по-самоуверена и вярваща в себе си,а на теб пожелавам най-много здрава,защото е най-важното,но и много успехи в блога и Youtube канала ти.Весели празници!
    pami162226@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  8. От новата година очаквам да е по-добра от старата. Надявам се най-сетне да си намеря работа,семейството ми и приятелите ми да са здрави , и това ми стига!
    radina_draganova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  9. Очаквам една по-здрава , щастлива и изпълнена с емоции нова година.katiagadeva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  10. За новата година си пожелавам да пътувам повече. Естествено, искам да обиколя целия свят, но и на някоя държава в Европа ще съм доволна. :) А в "професионален" план, искам да имам достатъчно време за блога си и да публикувам по-често. Също и да развия фрийланс бизнеса си.
    Снежи, пожелавам ти и твоята 2016 да е много успешна и усмихната!

    Моника
    m.bachvarova@yahoo.com

    ОтговорИзтриване
  11. Чудесни придобивки!Честита Коледа, Снежи, пожелавам ти само хубави неща! Надявам се Новата година да ми донесе успехи и постигането на няколко мои лични цели, и дано семейството и приятелите ми да са добре! Пожелавам същото и на теб! Email: ida_magdalenova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  12. За новата година си пожелавам най-вече здраве, за мен и всички скъпи за мен хора, пожелавам си също успешно дипломиране и успешна професионална реализация след това. На теб пожелавам да бъдеш много щастлива, да продължаваш да бъдеш все така отдадена на заниманията си и да останеш истинска! Весели празници! vaani4ka@abv.bg :)

    ОтговорИзтриване
  13. Страхотни подаръци ! Очаквам Новата година да ми донесе много положителни емоции, успехи и най вече много здраве.
    krissee@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  14. Здравей!! Страхотна публикация,както винаги.От новата година искам все неща,които трябва сама да постигна,и то най-вече търпение и спокойствие,за да се радвам пълноценно на всеки миг,и повече да израствам.Желая и на теб и на всички,които четат блога,много широки усмивки и целеустременост през 2016г.! e-mail: gergana.sl@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  15. Емилия Атанасова29.12.2015 г., 11:04:00

    Надявам се новата година да ми донесе само положотелни емоции , както и здраве и щастие на всички. :) emilia180572@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  16. Желая здраве на мен, семейството ми и приятелите ми. Пожелавам си удовлетвореност и спокойствие в ежедневието, повече споделено време с децата ми. На всички пожелавам 2016-та да е по-благодатна и успешна от предходната! poli.golemanova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  17. Супер покупки и подаръци! За Giveaway-a Пожелавам си за новата година да бъда по-съсредоточена върху ученето и да бъда повече оптимист.*email-nelito.dech_02@abv.bg Пожелавам ти Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  18. Здравей Снежи, страхотни покупки както винаги, реших и аз да пробвам пудрата на Wet n Wild. А колкото до това какво очаквам от Новата Година е много повече здраве за всички, а щом има здраве всичко останало се постига! Весело изкарване на Новата Година! Целувки! vanq.ekova@hotmail.com

    ОтговорИзтриване
  19. През Новата година очаквам да стана по-спокойна. Не знам как ще успея:) И здраве разбира се:)
    Весели празници!
    shantal@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  20. За новата годна аз с пожелавам здраве и повече спокойствие :) val4eto_27@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  21. Леле, как ще е лек флорален парфюм Алюр? Едп или Edt е твоя? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тоалетната вода е, сравнение с този на Cavalli е по-ежедневен и не е толкова пикантен, за мен е по-лек и определено е флорален, няма пипер или мускус, а божур и разни други свежи неща :D

      Изтриване
  22. Здравей,през Новата Година очаквам да стана по-уверена и да има много здраве по света.
    gabss14@abv.bg
    Много целувки и продължавай с клиповете и блоговете...

    ОтговорИзтриване
  23. От новата година очаквам на първо място успешна сесия (хаха), освен това здраве и усмихнати дни за мен и всички, които обичам! Очаквам нови интересни запознанства, пътешествие до някое красиво място с любимия човек, добре свършена работа и куче! А на теб желая да си все така чаровна и зареждаща! Поздрави. :)

    ОтговорИзтриване
  24. Пожелавам на цялото ми семейство и близки здраве, щастие и късмет! dobrina.dimitrova10@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  25. Страхотни покупки! За Новата година пожелавам на всички много здраве,защотп то е най-важно и ценно! На мен си пожелавам малко повече увереност и да де престраша най-накрая да започна блог и канал в Youtube. А на теб пожелавам да продължаваш напред и на горе и да продължаваш да ни радваш.
    gerganaaa73@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  26. През новата година си пожелавам на себе си и на всички,четящи този пост само положителни емоции и повече да се усмихваме :) нямам търпение да направим ревю на продукта на klorane и на маслото за устни на Nuxe :) email: meryblare@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  27. Страхотен пост! Много ми беше полезен и със сигурност ще пробвам продуктите на Лореал. :)
    Колкото до пожеланието... Нека съумеем да се радваме на това което имаме. Стига ни това да има близки около нас, които да ни обичат и да ни подкрепят! А на теб пожелавам да бъдеш все така лъчезарна и усмихната, да бъдеш много щастлива и да продължаваш да ни радваш с клипове, влогове и постове в блога! :) Весело посрещан на Новата година! <3

    mybeaytybox@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  28. Пожелавам си да съм здрава, както и моите близки! E-mail- adriyanaru@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  29. През Новата година очаквам да стана по-спокойна:)
    Весели празници! Radi6_b@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  30. За новата година искам да пожелая много здраве и повече усмивки в лицата на хората. Лично за себе си,искам да си пожелая едно сладко бебче,тъй като ми предстои сватба,а защо не и една изненада за увеличаване на броя в нашето семейство :) teddyibscomputers@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  31. Страхотни подаръци и най-вече страхотна статия!

    През новата година нека бъдем най-вече здрави ... Много позитивни емоци и усмивки всеки ден, далечни пътешествия и откриване на нови красиви местенца ... На теб ти пожелавам още повече успехи, здраве и да продължаваш да пишеш хубави статии <3


    Ще се радвам да ме посетите!
    www.lillagreen.at

    ОтговорИзтриване
  32. За новата година си пожелавам да срещна моя човек, да го позная и той мен!
    А на теб и всички близки и далечни - здраве и сбъдване на ценните желания!!!

    ОтговорИзтриване
  33. Очаквам от новата 2016г само положителни неща и успехи. Желая на мен и на близките ми само здраве и щастие,това е най-важно! На теб също желая здраве и продължавай да ни радваш със своите постове и през следващата година!:) polinashumanova94@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  34. Очаквам да настъпи мир по света и всички да са по-добри и по-щастливи.

    ОтговорИзтриване
  35. Очаквам от новата 2016 г много успехи. Желая на мен и на близките ми здраве и щастие,това е най-важно! :) ivan_vaklin76@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  36. През новата година си пожелавам най-вече здраве и повече време с близките ми хора ! iv4oslav4o@abv.bg :)

    ОтговорИзтриване
  37. Очаквам новата година да бъде още по-успешна и щастлива от 2015г. Въпреки че, всеки сам си кове бъдещето и както си направиш живота такъв и ще су бъде. :)

    ОтговорИзтриване
  38. Очаквам новата година да бъде още по-успешна и щастлива от 2015г. :) petrana1975@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  39. Силно се надявам 2016-та е по-добра и по-успешна в професионален и личен план от вече изминаващата 2015-та година, но преди това нека има здравe - здраве за всички! :)

    iveto_921991@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  40. Ох, аз очаквам малко по-добра година.. Искрено се надявам да е много по-успешна и малко по-лесна.. В личен план си пожелавам успешно завършване на поредния семестър, любовта, която ме следва да не спирам и разбира се много усмивки и хубави моменти :) radost0501@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  41. Очаквам успехи,нови запознанства, посещения на нови места. И си пожелавам здраве! Успешна 2016, Жани! mimi602@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  42. На първо място искам да пожелая на теб и на цялото ти семейство да сте живи и здрави, защото това е най-важното, много поводи за радости и много много щастливи моменти. Пожелавам ти да продължаваш в същия дух да правиш това, което обичаш и което толкова много ти се отдава, много успехи както в личен така и в професионален план. А аз от новата година очаквам да е още по-прекрасна от тази, всички хора, които обичам да са до мен, да сме заедно в добро и лошо да се радваме на хубавите моменти заедно и да гледаме да не мислим за лошите. Пожелавам си семейството ми, приятелите ми, аз и всички хора да сме живи и здрави, за да се радваме на хубавата страна от живота. Пожелавам ти весело посрещане на новата година, Жани ! :))
    jani_gadova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  43. Здравей,Снежи
    Получила си много хубави подаръци.Chanel Allure е нещо което обожавам.От три години ползвам само него,надяам се много да ти хареса :*
    А за новата година си пожелавам един по добър свят,с малко по осъзнати хора.Повече толерантност и повече благодарност за дребните неща от живота,защото не ни трябва много за да се усмихнем!Пожелавам си и повече усмихнати хора.А на мен лично си пожелавам да се опозная повече и да се науча да казвам"НЕ"!:):):) mariyahubanova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  44. Честито рождество Христово ! Аз очаквам новата година да е по - добра за България.
    Снеже vlogmas ти беше супер интересно, всеки ден четях , то се виждаше по палците де ,но исках да кажа че ти се получават такъв тип клипове
    Желая на себе си ,семейството ми и всички българи по света здраве ,късмет и много поводи за усмивки през новата 2016 г .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. отплеснах се и забравих да си напиша емайла svetla_88@abv.bg

      Изтриване
  45. Здравей!Очаквам новата година да бъде по-вълнуваща и изпълнена с много хубави и приятни емоции.Пожелавам си една по-незабравима година и да успея да намеря любовта.Пожелавам ти весело посрещане на новата година! :) :)
    nesi_2011@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  46. Не искам да си пожелавам нещо,по-по-най...Искам новата година да ме изненадва непрестанно (липсват ми изненади,някак живота напоследък става доста предвидим),да ме кара да се усмихвам и накрая й да имам много хубави спомени,които да превъртам като на лента ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мдаа...Да си пожелая освен и по-добра памет.... :) keriduen@gmail.com

      Изтриване
  47. Искам една по-мирна и добра година за всички нас :) А за мен си пожелавам да е по-успешна в професионален план, изпълнена с много любов, пътувания и забавни моменти. e-mail: bibi_06@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  48. Здрасти, Снежи! Мерси, че сподели новите си придобивки. Ружът на Clarins изглежда супер. Пожелавам на теб много успехи във всичките ти начинания. На себе си пожелавам същото и да изпълня (този път) целта си да живея по-здравословно. liliya.vaseva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  49. Желая на всички една година изпълнена с прекрасни мигове с любимите хора, много усмивки, много положителни мисли и добри дела. А на себе си пожелавам радост и незабравими изживявания, неповторими моменти и много търпение!
    mskoleva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  50. Пожелавам си на първо място много здраве на мен и моето семейство и близки, както и на всички бих пожелала същото, защото то е най-важно! Другото което си пожелавам е повече успехи в личен и професионален план. E-mail - ivety_lom@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  51. Парфюмите са страхотни☺.Тази година освен стартните пожелания да сме живи и здрави се надявам да не ме мързи толкова😁 да се съсредоточа малко повече в сесията и ходенето ма фитнес.
    E-mail: ecii95@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  52. Парфюмите са страхотни☺.Тази година освен стартните пожелания да сме живи и здрави се надявам да не ме мързи толкова😁 да се съсредоточа малко повече в сесията и ходенето ма фитнес.
    E-mail: ecii95@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  53. Първо, постът е супер интригуващ, както обикновено. За Новата 2016 година си пожелавам здраве, щастие, късмет, повече амбиция и желание да довърша докрай всички нови начинания :) Весели празници на всички! zuzito@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  54. Здраве, щастие, успехи :) tedi_7o@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  55. Единственото, което очаквам от новата година е да завърша успешно следването си. :) Вече знам, че 2016 ще е изпълнена с положителни емоции, защото имам късмета да посетя два концерта на любими мои изпълнители (направо идоли). <3
    Надявам се и за теб новата година да е успешна, прекрасна и изпълнена с незабравими моменти! :) E-mail: marinela_dimitrova93@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  56. За новата година искам най-вече здраве) Прекрасна нова година и на теб! Много успешна и щастлива! е-mail - ivel_g@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  57. Супер изненада наистина!Очаквам новата година да е много по- добра за мен- да съм здрава, обичана, успешна и много щастлива, пожелавам същото и на теб :) adi_rusenova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  58. Очаквам от новата година положителна промяна! Нова, интересна и желана работа,нови запознанства , нови пътешествия до непознати места, и много, много усмивки и сбъднати желания !!
    dareni@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  59. Очаквам от новата година да е по здрава и мирна за всички по света и в България!За себе си бих искала повече да пътеществам и да имам повече поводи за усмивки!На теб Свежи пожелавам да си винаги така усмихната и позитивна и най-вече здрава!ani_e_@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  60. Промяна и повече постоянство в изпълнение на решенията си! Да си позитивното и усмихнато момиче, чийто постове и клипове чета и гледам с удоволствие. Желая ти година изпълнена с прекрасни моменти! villy.petroff@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  61. Пожелавам си щастие,късмет и всичко най-хубаво,също така и една по-добра година,но най-важното здраве.Пожелавам го на всички!Весело посрещане на новата година! :) ivaa13@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  62. От новата година очаквам да е още по-добра от 2015, която беше чудесна. Пожелавам си да е мирна, щастлива и успешна.

    alex99 [at] abv.bg

    ОтговорИзтриване
  63. Желая на всички много здраве и любов .
    nikolova_10@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  64. Първо пожеланието - много здраве, оптимизъм и непрекършима воля пожелавам на всички нас. И моето лично желание е за повече ентусиазъм и амбиция в начинанията, което да доведе до така бленуваните успехи най-сетне.
    polly_molly@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  65. От 2016 година очаквам да е много успешна и щастлива за всички нас! gigincetoo@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  66. Обещах си желана работа и много усмивки и хубави моменти. aleksche@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  67. Честита нова година, Жани! Бъди щастлива и обичана! Моите желания за 2016та са да бъда по-организирана(за което ти ме вдъхновяваш!), да си изпълнявам всички цели и да пътешествам повече! maria.y.yaneva@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  68. Петранка Атанасова2.01.2016 г., 22:29:00

    Очаквам да е спокойна, да сме здрави цялото семейство и да не ни липсват нормалните неща, другото ще се нареди pepamitko@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  69. Очаквам да съм по-организирана и спокойна, всъщност си го пожелавам, защото ми се струва прекалено трудно за постигане, за да го очаквам :D И съответно пожелавам на теб и читателите ти да намерите някакво малко щастийце и да си го пазите да ви топли през цялата година :) ninsey@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  70. Аз очаквам през новата година да сме здрави това за мен е най-важното, след това очаквам много успехи и добри оценки през сесийте. Не бих отказала и печалба от Лотарията :D . diva_radost@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  71. Очаквам времето да ми стига за всичко, още повече че ще разполагам с един ден в повече :) sossita@mail.bg

    ОтговорИзтриване