Review: Xiaomi Smart Home | Термометър за влага и температура

 Здравейте!

Днес в гайда ми с идеи за tech подаръци ще си говорим за нещо малко, но супер идейно, става дори за подарък на колега в офиса или ако си пратите екстра подаръци в чорапи. Според мен е малко странен подарък, но е нещо, което никой не осъзнава, че има нужда, докато не му го подарят.

Аз живях почти 10 години без да имам представа колко градуса е вкъщи, което понякога е доста дразнещо, а по-интересното е, че в старото ни жилище имахме проблем с влагата, а аз нямах представа колко над нормата е влажността и изобщо не ми хрумна да си взема уред като този, за който ще Ви разкажа сега.


Фокусът днес е върху малкия Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2

Той е втора генерация, модел от 2020 година стенен термометър и влагомер.

Как се монтира?
Устройството е лесно за монтаж на стена или друга равна повърхност, в комплекта има допълнителна стойка която може да залепите с двойно подлепваща 3M лепенка на стената и да захванете Mi Temperature and Humidity Monitor 2 към нея като прилепването става с магнит.
 

Smart ли е?
Mi Temperature and Humidity Monitor 2 можете да сдвоите и с Mi Home приложението на Xiaomi чрез Bluetooth, като по този начин ще можете да следите по всяко време нивата на температурата и влажността там където е поставено устройството.

Дава Ви информация за моментното състояние, но създава и хронологична графика как се е движела температурата и влажността през различните часове на деня. Така може да изчислите например колко бързо се стопля стаята или колко бързо се охлажда през лятото.

Най-интересната функция в Baby режима, при активирането на който получавате известие, ако зададените в уреда температура и влажност станат извън здравословната норма. Много хора го купуват именно заради тази функция, защото знаете, че в детските стаи тези неща се следят по-детайлно.

Вкъщи имаме два, като няма проблем да се свържат и двете с вашето Mi Home приложение.

Важно! Необходимо Ви е да си купите допълнително голяма плоска батерия, като за часовник, защото не идва с такава в комплекта.

Като заключение ще кажа, че това е една страхотна мини смарт джаджа за смешно малко пари, която върши супер работа.


Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor – цена: 14-20 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара