Douglas | LOVELY ADVENT CALENDAR MAKEUP 2021*

Здравейте!

Днес ще Ви разкажа какво се крие в един от коледните календари на Douglas тази година. Радвам се много, че за поредна година си партнираме с Douglas в тази инициатива и отново мога да разкрия пред вас какво има в календара, а в моя Instagram профил пък може да участвате в играта и да го спечелите. Включете се 🡪 тук.

Тази година в Douglas може да откриете разнообразие от коледни календари – общо 6 различни вида, като има няколко за козметика, отделно за грим, делукс + календар за мъже.

Днес ще разгледаме Makeup версията, а в следващ пост и Deluxe.



Спирала за мигли Have it all 9 мл – пълноразмерен продукт цена: 17-20 лв. – формула с арганово масло и зехтин, четката доста ми допада и според мен ще придава доста обем и дължина.

Четка и гребен за мигли и вежди – идеални са за travel чантичката Ви или в дамската Ви чанта за корекции на грима през деня.

Блендер за грим - пълноразмерен продут – въпреки че аз все още не намирам блендер достоен да замести оригинала, то много хора харесват други марки повече, така че този ден е хубав, защото подобни апликатори не са евтини, но зависи дали ще Ви допадне за употреба.

Дунапренен апликатор за сенки – ползва ли все още някои такова вместо четка?

Двуфазен разгримиращ продукт 30 мл- делукс опаковка, по принцип двуфазните продукти са много икономични, аз не съм им фен за почистване на грим, но за почистване на четки за очи с такъв тип продукт е супер. Лесно, бързо и икономично.

Мини микрофибърка кърпа за почистване на лице – това е готино и става за път.

Дълготраен молив за устни Ultimate- пълноразмерен продукт -автоматичен молив за устни, не знам дали не са различни цветове, но ми се струва малко светъл. Цена: 12-13 лв.

Черен молив за очи - пълноразмерен продукт цена: 8-10 лв. – класически дървен черен молив за очи, винаги имате нужда от още 1 според мен, аз поне ползвам моя всеки ден.
Палитра сенки Pretty Eyes 6 цвята - пълноразмерен продукт цена: около 8-10 лв. – универсални nude цветове, ако е с качеството на останалите им мини палитри, според мене е супер попадение, този ден би ми бил сред любимите.

Очна линия Cat Eyes Eyeliner - пълноразмерен продукт цена: около 17-19 лв.- много хубава очна линия тип писец, с наситено черен цвят и лесен за употреба апликатор.

Силиконов ластик за коса – само 1 брой – не е сред любимите ми дни и е леко за пълнеж, но аз си ги ползвам тези ластичета, така че няма да е без хич. Цена: около 0.50 ст.

Течно матово червило Matte Nude 4 мл цена: 8 лв – делукс опаковка, червилата и продуктите за устни на Douglas като цяло са много хубави, този цвят също мисля, че би допаднал на много хора.

Течно червило Shiny Red 4 мл цена: 8 лв - блестящото червено не е моето.
Течно червило Shimmery Gloss 4 мл цена: 8 лв. – блестящите неща не са моите и честно казано бих искала да видя нещо друго за устни, като скраб или балсам.

Лак за нокти Timeless 10 мл - пълноразмерен продукт цена: 8 лв – лаковете на Douglas са сред добрите на пазара и дори без топ лак имат силен блясък и поне 6-7 дни трайност.

Лак за нокти Lovely Glow 10 мл - пълноразмерен продукт цена: 8 лв – хубаво е, че са от различни серии, така може да пробвате повече. Glow е като топър и придава различен нюанс на лака.

Лак за нокти Nude 10 мл - пълноразмерен продукт цена: 8 лв – нюд серията ми е любима, защото като цяло ми харесват такива цветове за ноктите, но и че имат доста силен блясък.

База за нокти и топ лак 2-в-1, 10 мл - пълноразмерен продукт цена: 11-13 лв - подходящ както за основа, така и за топ лак.

Двойна острилка за грим моливи - пълноразмерен продукт цена: 6-8 лв. – ако си нямате хубава острилка мисля, че тази ще ви дойде идеална, отделно се връзва и с молива за очи, а и винаги си е нужна една под ръка.

Мини буфер пила за нокти – наистина е доста мини тази пила и не знам за какво бихте я ползвали и дали изобщо е удобна в този размер.

Сенки за очи - пълноразмерен продукт цена: 11-13 лв. – сенките на Douglas са супер и цветът в календара е такъв, който може да ползвате като базов всеки ден. Така че определено хубаво попадение.

Миглоизвивачка - пълноразмерен продукт цена: 16-19 лв. – това е страхотно, аз си извивам миглите всеки ден, а миглоизвивачката на Douglas е много, много добра.

Щипка за коса – може да изглежда ненужно, но пък е нещо, което лично аз няма да се сетя да си купя, но ако го имам вкъщи бих го ползвала.

Компактно огледало- не е нещо, което да ме развълнува, можеха да добавят нещо за вежди.



Като заключение ще кажа, че каквото и да си говорим, като драснем сметката накрая календара излиза супер изгоден, защото има няколко пълноразмерни продукта, а цените на козметиката в Douglas е висока. Според мен този тип календар е страхотна идея за подарък на по-малката Ви сестра, приятелка или някой, който няма огромна козметична колекция и претенции за конкретни марки. Цената на календара е страхотна за това, което има в него.

Какво бих искала да видя в календара? – липсва ми продукт за вежди, можеше да се сложи и основа за очи или продукт за очи под друга форма – крем/стик. Много бих се зарадвала на руж, хайлайтър или бронзант, защото Douglas са много добри в този тип продукти.

LOVELY ADVENT CALENDAR MAKEUP Цена: 50 лв.

Love,
Snejana

*Публикацията не е спонсорирана. Продуктът е PR.

You May Also Like

0 коментара