Douglas | Deluxe Коледен Календар 2021*

Здравейте!

Във втория извънреден пост този месец ще Ви разкажа какво се крие в Luxe серсията на коледния календар на Douglas. Ако се чудите какво е имало в него миналата година може да видите -->  тук.



* Ампула за терапия за блестяща кожа Vitamine Radiance 1,5 мл – ампулите не са ми сред любимите продукти по принцип, не знам защо, но когато е под формата на ампула, просто не го използвам. Още ми седят тези от миналата година. Иначе тази е от серията за блестяща кожа с витамини.

* Ампула за хидратираща терапия Aqua Perfect 1,5 мл хубав състав, с миналогодишната ще ми станат 2 от тази серия. Хиалуронова киселина, вода от глетчер, екстракт от бодлива круша и обещават дълбока хидратация. Комплект от 5 броя е 19.99 лв.

* Пачове за околоочна зона Aqua Perfect пълноразмерен продукт – това е яко, слагате ги в хладилника и може да ги налагате върху очите, за да намаляват отока, ако имате такъв. Готино е това, признавам. Цена: 8 лв.

* Ароматна свещ Mystery of Hammam – много са ми любими нещата от Douglas SPA, качеството е супер и тези свещ е в много приличен размер. Ароматът не е моя, но става за подарък.

* Душ гел Home Spa Seathalasso 50 мл – този аромат би трябвало да ми хареса, защото има бергамот в него, а аз много харесвам свежи аромати.

* Хидратиращ крем за ръце Home Spa Leilani Bliss 30 мл – 75 мл. От този крем за 10 лв. Тази опаковка е добра за дамска чанта, ароматът е лек и флорален, имам лосион за тяло от серията. Между другото Home Spa серията има много луксозни опаковки.

* Мицеларна вода Douglas Essentials 30 мл, - има 95% натурални съставки, като 200 мл. Са на цена от 14 лв. Не съм я пробвала до сега. 30 мл. Е супер за пътуване, дано да имам поводи през 2022.


* Двуфазен дегримьор за лице Douglas Еssentials 30 мл – премахва лесно водоустойчив грим, като има 91% натурални съставки. Цената за 200 мл. Е 20 лв.

* Подхранваща маска за лице Douglas Еssentials 12 мл – 6 лв. – съдържа оризова пудра и бяла глина като нежно почиства и подхранва кожата. Опаковката може да Ви стигне за 2 път, защото не е нужно да я мажете много дебело.

* Палитра за очи Pretty Eyes 6 цвята – пълноразмерен продукт . на снимката изглежда като да са приятни неутрални цветове, цената ѝ е около 13-14 лв.

* Очна линия Cat Eyes Eyeliner – пълноразмерен продукт. Цена: 20 лв.същата имаше и в другия календар, пробвала съм я и много ми харесва писецът, много е лесен за работа, а като се изхаби, може да го обърнете. Знаехте ли този трик?

* Спирала за мигли No Compromise Mascara 9,5 мл пълноразмерен продукт - не съм я пробвала, ще видим с каква четка е, не успях да я открия в сайта, но така като гледам грамажа е голяма опаковка.

* Течно матово червило Matte Nude 4 мл - цена: 8 лв – делукс опаковка, червилата и продуктите за устни на Douglas като цяло са много хубави, този цвят също мисля, че би допаднал на много хора.

* Течно червило Shiny Red 4 мл отново делукс размер на опаковката, но блестящото червено не е моето.

* Дълготраен молив за устни Ultimate пълноразмерен продукт -автоматичен молив за устни, не знам дали не са различни цветове, но ми се струва малко светъл. Цена: 12-13 лв. * Нощна маска за сън пълноразмерен продукт

* Сенки за очи - пълноразмерен продукт – пълноразмерен продукт цена: 11-13 лв. – сенките на Douglas са супер и цветът в календара е такъв, който може да ползвате като базов всеки ден. Така че определено хубаво попадение.

* Миглоизвивачка пълноразмерен продукт цена: 16-19 лв. – това е страхотно, аз си извивам миглите всеки ден, а миглоизвивачката на Douglas е много, много добра.

* Пинсети за вежди- пълноразмерен продукт – всеки има нужда, аз винаги съм в търсене на нова и по-хубава. Тази не е като регулярната, която продават обаче.

* Лак за нокти 10 мл- пълноразмерен продукт – няма много информация какъв точно е, но лаковете им са хубави, дано и цветът вътре да е.

* Лак за нокти с гел ефект 10 мл пълноразмерен продукт – тази серия има много хубав блясък.

* Топ лак за нокти с гел ефект 10 мл пълноразмерен продукт – придава блясък, лакът съхне по-бързо и има голяма трайност.

* Охлаждащи околоочни пачове пълноразмерен продукт – мога да ви кажа в кой ден са, но няма. Не е нещо уау, но е нещо, което няма да си купя, а ако имам ще го ползвам. Слагат се в хладилник и са много симпатични.

* Мини четка за сенки – отново ок е при пътуване, не е супер качествена, но е по-добра от доста бюджетни на пазара, изкуствен косъм е.

Като заключение ще кажа, че много ми допада съдържанието му, както и това, че може да използвате кутията му след това. Съдържанието му е разнообразно, качествено и определено си заслужава.


Douglas | Deluxe Коледен Календар 2021- около 90 лв. 

В немския Douglas в момента е намален на 60 лв.

Love,
Snejana

*Продуктът е изпратен от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара