Review: Revolution Skincare Nourishing Avocado Eye Cream

Здравейте!

Продължавам с темата за авокадото и днес ще Ви разкажа за крема на Revolution Skincare, а след това ще направя и пост - сравнение между двата крема един до друг, за да видите разликата.

Сигурно сте забелязали, че харесвам Revolution, има и доста ревюта в блога --> тук. Когато видях този крем Nourishing Avocado Eye Cream първата ми мисъл беше, че сигурно е реплика на Kiehl's и след като приключих с крема на Kiehl's си го поръчах като заместител.

Днес ревюто няма да разкрие дали са идентични и дали вършат едно и също (най-вероятно ще разкрие, но се надявам да прочетете и 3тата част на авокадовата ми поредица).


За продукта:
Авокадото е ключът към подхранената и омекотена кожа, благодарение на това, че е богато на Олеинова киселина, като същевременно се абсорбира лесно в кожата, за да се избегне усещането за тежест в областта на очите. Перфектна за сухи типове кожа, формулата е богата на масло от шеа, известно, че омекотява и поддържа кожата, за да предотврати сухата и лющеща се кожа под очите.

Опаковката е много компактна и удобна, 15 мл. ще Ви стигнат за супер много време. Поне 6 месеца използване сутрин и вечер. 

За формулата:
Формулата е кремообразна и се усеща плътна, но кремът не е тежък или много мазен. Определено не е подходящ обаче за мазна кожа под очите. Не знам дали съществува такава, но ако определяте вашата като да няма нужда от супер подхранване, този крем не е за вас. Всъщност интересен факт е това, че кожата под очите няма масни жлези и за това доброто подхранване и хидратация ви гарантира, че ще имате една добра превенция на фините линии, а ако я усещате по-суха от други зони по лицето заложете на по-плътен крем като този на Revolution Skincare Nourishing Avocado Eye Cream.

След нанасяне кожата се усеща подхранена, но ми липсва свежото чувство от крема на Kiehl's. Този на Revolution в крайна сметка не е никак лош, но не успя да ме спечели, че да го купя отново.

Как се нанася:
За най-добри резултати нанесете крема под очите внимателно с върха на пръста по орбиталната кост, без да дърпате кожата. Препоръчват да се комбинира с ролер за лице.


Съдържание:
Aqua (Water, Eau), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Butylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glyceryl Stearate, Zinc Oxide, PEG-1 Stearate, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Polyacrylamide, Xanthan Gum, C13-14 Isoparaffin, Ethylhexylglycerin, Laureth-7, CI 1914 (Yellow 5), CI 429 (Blue 1).

Ако Ви е интересно от Revolution предлагат общо 6 вида, като аз въпреки че не съм фен на динята бих го пробвала, заради обещанието за хидратация.

Pigment Boost - Colour Correcting Eye Cream
Toning Boost - Bakuchiol Eye Cream
Nourishing Boost – Avocado Eye Cream
Brightening Boost – Ginseng Eye Cream
Cooling Boost – Cucumber Eye Cream
Hydration Boost – Watermelon Eye Cream


Като заключение ще кажа, че може би очакването ми да прилича на крема на Kiehl's, развали цялото ми преживяване, защото ме беше яд, че не прилича на него. Определено очаквах повече хидратация и не бих го взела отново, но ще пробвам друг от серията им, защото имат 5-6 различни вида. 


Revolution Skincare Nourishing Avocado Eye Cream- 15 мл. цена около 25 лв.


Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара