Review: Kiehl's Creamy Eye Treatment | with Avocado*

Здравейте!


Днес започвам една априлска тема за кремовете за очи с авокадо, като първо ще Ви споделя повече за моя супер любим на Kiehl's, а след това и на негов предполагаме двойник, но дали това е така или не, ще разберете в следващото ревю.

Фокусът сега е само върху Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado или може би един от най-популярните околоочни кремове на планетата (или поне в YouTube) кой не е говорил за него, за него песни се пеят и така нататък. Истината е, че знаете, че не съм фен на overhyped продуктите и дори бягам от тях, но на откриването на магазина на Kiehl's получих този крем като подарък и една година по-късно съм горд собственик на втора опаковка, просто защото толкова много ми хареса, че нямаше как да не го взема отново.

Но кое ме впечатли толкова и какво мисля за него? Нека първо заедно да разгледаме какво обещава --> 


Какво обещава:
  • 24-часова хидратация, която може да помогне за предотвратяване на ранните признаци на стареене 
  • Клинично е доказано, че de-puff действие с 32% и изсветлява с 11% * 
  • Веднага се подобрява текстурата под очите 
  • Защитава областта на очите от дигитална умора, причинена от синя светлина 
  • Уникална формула вода в масло, която осигурява незабавна и дългосрочна хидратация 
  • Уникално концентрирана формула не попада в очите 
  • Офталмологично и дерматологично тестван за безопасност 
  • За всички типове кожа, включително чувствителна кожа 
  • Изработена с рециклируема опаковка
Формулата

Това, което е описано като формула вода в масло, всъщност е причината да съм толкова обсебена от този крем. В първия момент, когато се докоснете до тексурата тя Ви се струва мазна и тежка, но при нанасяне, както съм обяснила по-долу, усещането върху кожата е все едно си инжектирате доза свежест. 

Моята кожа е много странна и напоследък съм изключителен фен на всичко, което дава това чувство на хидратация и най-вече свежест. За разлика от преди 5-6 години, вече не бягам от хидратиращите продукти и ако имаше този крем в голяма опаковка бих се мазала цялата с него.

Осъзнах, че това да хидратираш кожата е най-добрата превенция на фините линии, след използването на SPF. За това сега не пропускам околоочния крем и винаги използва серум за лице, ако кремът ми не е достатъчно хидратиращ.


Ключови съставки:

Масло от авокадо - Произведено от любимия плод на авокадо, маслото от авокадо има богата, омекотяваща текстура и е балансирано на липиди, включително омега незаменими мастни киселини. Неговата роля във формулата е, че маслото от авокадо овлажнява, подхранва и омекотява кожата.

Бета-каротен- той е естествено получен антиоксидант, който се намира предимно в много оранжеви и червени зеленчуци като морковите. Използва се при производството на витамин А и може да даде оранжев оттенък, когато се използва в продукти за грижа за кожата.

Масло от шеа- Маслото от шеа е естествената мазнина, получена от плодовете на африканското дърво карате и се използва широко в лосиони и почистващи продукти. В Creamy Eye Treatment маслото от шеа е известно, че помага за защита на дехидратацията, възстановява еластичността и подобрява външния вид на сухата кожа.

Как се използва?
  • Вземете количество като половин грахче крем за очи на безименния си пръст 
  • Размажете формулата между безименните си пръсти, за да активирате трансформацията от кремообразна текстура в освежаващ прилив на хидратация (точно това ми е любимото и специалното в този крем)
  • Внимателно потупайте хидратиращия околоочен крем около деликатната област на очите и по орбиталната кост с върха на пръста си
Опаковките на Kiehl's могат да се рециклират в техния магазин в мол Парадайс, в София. Като дори ще получите подарък, ако върнете повече от тях. 


Състав:
AQUA / WATER,BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER,BUTYLENE GLYCOL,TRIDECYL STEARATE,PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE,ISODECYL SALICYLATE,TRIDECYL TRIMELLITATE,PERSEA GRATISSIMA OIL / AVOCADO OIL,ISOCETYL STEAROYL STEARATE,PROPYLENE GLYCOL,DIPENTAERYTHRITYL HEXACAPRYLATE/HEXACAPRATE,SORBITAN SESQUIOLEATE,MAGNESIUM SULFATE,HYDROGENATED CASTOR OIL,SODIUM PCA,PHENOXYETHANOL,CHLORPHENESIN,HYDROGENATED JOJOBA OIL,P-ANISIC ACID,TOCOPHERYL ACETATE,ISOPROPYL PALMITATE,DISODIUM EDTA,COPPER PCA,HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL,CI 40800 / BETA-CAROTENE,CITRIC ACID

Paraben-free, fragrance-free, silicone-free, mineral oil-free, and synthetic dye-free.

P.S. Не ми се е случвало до сега да намирам 1 продукт с няколко различни състава оналйн, това е съставът от официалния сайт на Kirhl's като мисля, че са подобрили формулата, защото в старата има парабени, а сега в новата няма. 


Като заключение ще кажа, че обожавам този крем. В момента започвам втора опаковка от него и определено бих ги взела отново. Ако и вие обичате свежото усещане и имате нужда от много хидратация със сигурност ще Ви хареса.

Kiehl's Creamy Eye Treatment | with Avocado- 14 мл или 28 мл. цена: около 50 лв.

Love,
Snejana

*Продуктът е PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара