Топ 5 любими продукта | Колаборация с Meggie and her eternal makeup love

Здравейте!

След таг-а, който направих (вижте го тук, ако не сте) с Меги от Meggie and her eternal makeup love решихме да направим обща публикация за любимите ни продукти. Аз ще Ви споделя 5 и тя ще Ви сподели нейните 5 любими козметични продукта.

Като Ви приканям и Вие да се включите без значение дали ще е с коментар под поста, в инстаграм или във вашия блог. Вижте и нейната публикация тук.

В първия момент се замислих "ама аз не мога да измисля 5, супер много са", но след като видях за какво е писала Меги и веднага се сетих, че всъщност имам доста повече от 5 неща, които използвам ежедневно и сигурно съм купувала 5 по 5 пъти от всяко. Особено коректорът на Mayballine и моливите на Catrice от тях купувам на килограм, когато са намалени.

 

1. Aura Powderful Mineral Loose Powder - 04 Crystal Bright - цена: под 10 лв.

Започвам с любимата ми фиксираща пудра за лице на Aura. Харесвам я толкова много и съм я купувала няколко пъти, живея в лек ужас да не я спрат от производство. Макар че напоследък не купувам козметика от дрогерията, тази пудра е много по-добра от всички скъпи пудри, които съм пробвала последно време. 

Формулата е много фина, фиксира добре грима, но не изглежда сухо на лицето. Идеална е за под очите. А цветът Crystal Bright е уникален. Има лек блясък, но много, много, много фин. Кожата изглежда като след фотошоп с тази пудра. Определено ще продължавам да си я купувам. Харесвам дори опаковката, която е с прежичка и е много удобна, а самата пластмаса е толкова твърда и тежка, че се усеща по-луксозно от доста пудри на пазара.


2. Maybelline Instant Ati-Age Eraser коректор - Light цена: около 15 лв.

Преди да открия този коректор не бях ползвала коректор просто ей така самостоятелно и той да изглежда добре на кожата ми, едновременно да покрива тъмните кръгове, но и да се прелива с кожата без да изглежда странно, че нямате фон дьо тен. Е, този коректор го прави. Цвят Light е моят цвят и изглежда едновременно свежо под очите, но не прекалено.

Друго важно качество е, че не е сух или изсушаващ и не се впива във фините линии. Най-мразя да усещам зоната под очите си суха, това направо ме побърква. Този коректор не го прави, за това го обожавам. 


3. Beauty Blender - цена: около 35 лв.

Аз бях анти бюти блендер настроена сигурно няколко години, преди едно събитие, на което ми подариха оригинала. Преди това бях ползвала всички реплики на пазара и общо взето купувах казвах си, че не ми харесва и си мислех, че за това никога не бих дала толкова пари "някаква тъпа гъба", докато всъщност не пробвах отигинала и съжалих, защото знаех, че сега ще трябва да си купувам само него. От тогава мина много време, смениха се и много beauty blender-и и само си повтарям колко много го обичам.

Нещо супер странно е, че го използвам сух. Да, знам, че дори на опаковката пише, че винаги се мокри, но сух ми върши идеална работа. Използвам го ежедневно за коректора, за фон дьо тен, когато ползвам. Трикът ми за супер перфектен фон дьо тен е да го нанеса с четка и след това да мина цялото лице с beauty blender, за да го направя още по-добре. Имам и мини версията, която ползвам рядко, когато пътувам.


4. Benefit 24-hr Brow Setter- цена: около 50 лв.

Това е най-новият продукт от списъка ми с любими, но вече знам, че ще продължа да го купувам. Имам голям проблем с това, че нищо не ми се задържа на веждите и някак никога не седят фиксирани както искам. Още на първия ден от употребата на Benefit Brow Setter-a се прибрах със същите вежди, с които бях излязла сутринта. Не знам как е при вас, но при мен това гримът ми в 8 сутрнта и 7 вечерта да изглежда еднакво е магия и никога не се случва, най-накрая открих нещо, което да фиксира поне веждите. 

Използвам го, дори когато съм си вкъщи и няма да излизам просто да ги нареди и да изглеждат красиви цял ден.


5. Micro brow Pencil - цена: от 5 до 35 лв.

На последно място (но не и по важност) слагам микро миливите за вежди. Не конкретен бранд, а микро миливите по принцип. От както преди 3-4 години ги открих използвам само тях. Дълго време си купувах през месец Catrice, след това онлайн открих, че и Essence имат такива моливи, пробвах и тях. После минах на Revolution Pro. Общо взето самите моливи са ми еднакви като качество. В момента имам и на Benefit и често казано бих си взела отново този на Catrice. 

Харесва ми колко прецизно си правя веждите с тях и съм много доволна, че изобщо съществуват. Ако имате супер любим микро молив ми споделете, за да го пробвам. 



Ще се радвам ако имате блог или пък в инстаграм да се включите и вие с вашите топ 5 любими продукта. Не забравяйте да ни тагнете, за да може да споделяме включванията Ви.

Може дори да ми ги споделите в коментар под този пост, защото ми беше интересно да видя 5те любими на Меги.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара