Какво получих за Коледа | 2019

Здравейте!

За втора поредна година правя Какво получих за Коледа. ( През 2018 може да видите тук. )
Дядо Коледа отново беше изключително щедър, като се надявам този пост да послужи най-вече като средство за идеи за вашите подаръци, не само за Коледа.


Празниците са свързани с много пътувания и травел комплектите никога не са излишни, особено ако са точно серията за вашата коса. Discipline от Kerastase е серията предназначена за непокорна коса, която има нужда от контрол. Ако искате да запазите къдриците на косата или ако искате да я изправите без да има freez ефект. Комплектът включва шампоан, маска и термозащита в делукс размер, който ще ви е достатъчен за доста дълго време. Това е и основната причина да искам точно този комплект, едновременно да тествам всички продукти от серията, за да видя дали си заслужава да ги взема в пълен размер.

От Метро се сдобих със сладък коледен комплект от блуза, панталон и маска за сън. Нещо между дебела пижама и дрехи за вкъщи, зависи как си ги носите. Аз ги ползвам за вкъщи. Маската за сън е тотален фаворит. Спя с нея всяка вечер, освен покрай дните, в които чаках да ми зараснат веждите след микроблейдинга. От есента спя с такава маска и първо ми топли на челото, второ не ми пречи като лампата свети и спя по-добре.


Продуктите на The Balm са сред фаворитите ми, като са селекция само от неща, които ми трябват и ще използвам. Дядо Коледа явно е знаел какво искам. Първото нещо е любимата ми очна линия Schwing, която е и сред любимците ми за 2019 година - най-добрата очна линия, която съм ползвала до сега. Mad Lash е хубава спирала - не е уау, но върши прилична работа. Има силиконова четка и скоро в отделен пост ще пиша повече за всички продукти. Time Balm е основа за лице с витамини, предлага се и в малка опаковка, което е супер, защото първо не трупате продукти, второ няма опасност да седи с години в шкафа. Най-впечатлена съм от палитрата за лице, която включва два ружа, бронзант и хайлайтър.


Girl Power е в метална опаковка (явно са тренд) като след това може даже да я използвате, защото продуктите се вадят от нея. Единственият минус е, че малко трудно се отваря. Втората палитра на снимката е сбъдната мечта, защото съдържа малко цветове, които ползвам почти всеки ден, има огледало и е удобна за път. А от Дядо Коледа разбрах, че даже е била и намалена, покрай намаленията в Sephora. Това е плюсът да си взимате коледни подаръци и след Коледа.

The Hot Butter Rum е лимитирана зимна палитра от Too Faced със седем цвята в неутралната гама. Мирише съвсем леко на Kоледа и ром.


Доста преди Коледа си направих и подарък сама за себе си. От години искам четка на Clarasonic и след много мислене, отлагане и чудене, в крайна сметка си поръчах Clarasonic Mia Prima, която е бюджетният вариант на марката. Бюджетен означава, че няма различни функции и не работи с всички приставки на бранда, но определено не се усеща евтина и върши отлично това, за което съм я взела. За сега нямам забележки и след още няколко месеца тестове ще споделя и информация за нея. За съжаление вече не се продава в Douglas и може да я намерите само онлайн.

От тайния Дядо Коледа в салона получих точно това, което му бях поръчала, за което съм страшно благодарна, защото за мен винаги най-важно е подаръкът да върши работа на човека отсреща, а не просто да събира прах. За това бях инструктирала Дядо Коледа какво искам и той много ме зарадва, защото моята четка Tangle Teezer вече се разпадаше.


Буги силно ме впечатли с избора си на подарък, защото както споменах - практичен, имам нужда от него - беше изпълнено. Явно ме е слушала внимателно, когато съм се оплаквала от това, че след сешоар в салона у дома под душа косата ми винаги бухва. За това ми подари Aglique - което е кърпа за сушене на коса или в случая предпазване от влагата под душа.

Такива са и останалите подаръци от пазарджишкия Дядо Коледа. Нов чадър, защото моят го ползва Мартин. Торбички за пазаруване на плодове и зеленчуци, които са от aliexpress (ако и вие си търсите такива) Две книги, които бях споделила, че искам.


Други неща, които си подарихме през декември бяха посещение на Лешникотрошачката в Софийската опера и балет. Както и два коледни концерта в НДК, като за мен това също са супер идеи за подаръци и създаване на спомени с любимите ви хора.

Надявам се да сте се вдъхновили за идеи за подаръци.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара