Какво получих за Коледа | 2018

Здравейте!

Мисля, че за първи път, от както имам блог (вече 6 години) получавам за Коледа някаква козметика. Истината е, че тази година получих невероятни неща, като най-големият подарък определено беше, че всичките ми близки бяха здрави.

Мери ми каза, че разбираш, че си пораснал, когато за Коледа искаш прахосмукачка и да, определено най-полезният подарък беше прахосмукачката, за която ви напълних главата в Instagram, колко се радвам. Най-странното е, че всеки път като я изваждам да чистя се радвам все едно я виждам за първи път. Определено сега е по-лесно и по-чисто у дома.

Но днес ще ви разкажа за beauty edition частта от коледните подаръци. Сестра ми ме познава много добре и въпреки, че знае с какво количество козметика разполагам е избрала точно нещата, които исках.


Палитрата на Makeup Revolution Soph X Extra Spice е тотално различна от масово популярните цветове палитри, които излязоха през 2018. Още когато я видях за първи път си казах, че я искам, но какъв е смисълът да давам пари, при положение, че имам 300 палитри. След това и Ида качи снимки и каза, че я харесва и вече тотално я исках и аз. И така изненадата, когато си отворих подаръка на Коледа беше огромна, защото изобщо не очаквах.


Палитрата е невероятно красива, има много интересни цветове. Нямам нищо подобно в колекцията си. Обсебена съм от Vitamin C. Радвам се, че пуснаха нещо различно, защото популярните палитри в момента са доста идентични. Все още не съм я тествала, но ще споделя повече информация за качеството в отделен пост.

До скоро използвах палитара на Aura за контуриране, но прецених, че е време да се разделя с нея, защото беше вече на няколко години и тази на Makeup Revolution идва в правилния момент. От сега знам кои цветове ще ползвам най-често. Освен за контуриране, ако пътувате някъде спокойно може да направите няколко вида грим в натурални тонове с нея.


Със сестра ми редовно обсъждаме темата за веждите ... да, говорим си вълнуващи неща. Но и за двете е важна и все сме в търсене на най-добрите продукти. Знаете, че бях фен на боядисването, след това имах подробно ревю за геловете на Maybelline (които за съжаление вече са супер скъпи, не знам как от 16 станаха 25 лв. но ми се струва прекалено) Все пак вижте ревюто им тук. Та така се стигна до версията на Makeup Revolution Brow Tint. Сестра ми ги е тествала, харесва ги, сега остава и аз да ги пробвам. Взела ми е два различни цвята, ще кача повече снимки скоро.


Използвала съм гела на Neutrogena и преди, бях го намерила в магазина за вносна козметика Чист Дом, но от тогава мина повече от година и така и не го видях пак там. При мен имаше супер резултати върху пъпките, сестра ми от друга страна не видя никакъв ефект от него. За щастие ми подари цели 2 опаковки, защото знае, че в България не се намира. Може да го поръчате от Amazon. Или да отидете до UK. Иначе не съм го виждала отново в България.


По темата за веждите - получих и този Duo Brow Definer, който използвам от днес. Цветът ми пасва идеално. Върхът е доста дебел, но пък попълването става супер бързо. Формулата е мека и е препоръчително след нанасяне да минете със задната част на молива, където има гребенче. Първото ми впечатление е добро, изглежда естествено и попълването става за секунди. Ще ви държа в течение за него.


Makeup Revolution Baking Oil може да се използва за страшно много неща. Не знам често казано защо са го кръстили точно така, но аз го използвам вечер. Има супер приятен лимонов аромат. В състава няма силикон и минерални масла. Цената също е перфектна. Като цяло съм фен на марката, защото предлагат интересни продукти на отлични цени, като качеството също е много добро. Има няколко български сайта, в които може да намерите техните продукти.


За кои неща искате да видите отделни публикации и повече информация? А на вас какво Ви донесе Дядо Коледа?

Love,
Snejana

You May Also Like

4 коментара

  1. Голям фен съм на марката revolution от както я открих не спирам да си купувам нови и нови неща,наистина имат страхотни продукти на достъпни цени,затова би ми било интересно да видя отделни публикации на всички продукти!
    А на мен Дядо Коледа ми донесе другата палитра сенки и хайлайтри на Soph.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз много ги харесва, тази година съм решила да пробвам грижата за кожата им. Серумите са супер интересни и на много добри цени. Лошото е, че са много, а искам да ги пробвам всичките.

      Изтриване
  2. Йейй, много се радвам, че си получила палитрата на Соф! Дано ти хареса! Ще чакам да споделиш за контуриращата палитра, от много отдавна я гледам и все не я взимам, не знам какво толкова и се чудя. Сега съм решила да си купя и палитрата с хайлайтъри на Соф, изглеждат наистина прекрасно. Като цяло- Revolution rocks :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Съгласна съм, до сега не съм пробвала нещо лошо от тях.

      Изтриване