Review: Too Faced Hot Butter Rum Palette

Здравейте!

Всяка година следя с трепет коледните колекции на различните марки. Със сигурност и вашето внимание винаги е силно привлечено от празничната колекция на Too Faced. Красивите коледни опаковки и тематични продукти, които са изпипани до съвършенство, не остават никой безразличен. Обикновено всяка година си харесвам по нещо, но тъй като гледам да не купувам едно и също нещо, но в различна опаковка, успявах да се въздържа.

Тази година Дядо Коледа ме зарадва точно с тази палитра, която исках най-много и която ще ми влезе в употреба ежедневно. Hot Butter Rum Palette е мини палитра с 8 цвята, в метална опаковка, като цветовете са комбинация от матови и блестящи, в неутралната гама, като преобладаващо са по-топли. Казано по-накратко, идеалните цветове за мен.

Опаковката е метална, като се затваря с магнит и е много лесна за отваряне, за разлика от тази на The Balm, за която споменах в поста с подаръците ми за Коледа (тук). Друго интересно за палитрата е това, че сенките имат аромат на Hot Butter Rum или (на нещо сладичко по-скоро).


Whipped Cream - перлено бяло с бял и светло-розов шимър.

Bottoms Up - матово бежово, идеално за сгъвката на окото и за преливане.

Born to Rum -
силно метален меден нюанс с много бясък.

Spiked- тъмно кафяво матово със златен блясък.

Vanilla Extra - матово топло сметаново.

Warm & Fuzzy - златно шампанско с много бялсък.

Sin-Ammon- матово червено-кафяво.

Buttered Rum-  матов цвят на карамелен сос.

Като заключение ще кажа, че палитрата е страхотна. Харесвам всичко в нея, от опаковката, до аромата и самите сенки. Идеална е за всеки ден, за път, за всичко. Определено начинът ми на мислене много се промени през последните години и според мен този размер сенки за очи е идеален за човек, който не се занимава професионално с грим.

Too Faced Hot Butter Rum Palette - цена: 39 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара