Любими продукти през 2023 година

 Здравейте!

Дойде време за най-важния пост за изминалата година, а именно този с любимите ми продукти. Добавям като важно допълнение, че това са само нови за мен продукти, които съм открила през 2023-та година. 

Остават актуални любимците ми за 2022, като много от тях все още ползвам и все още са ми много любими. Може да ги видите тук, ако сте пропуснали.


Armani Power Fabric Consealer -  7 мл. цена: 83 лв. цвят: 1

Започвам с коректора на Armani Power Fabric - изключителна формула. Много лека, течна сравнение с други, които имам, но тооолкова покривна. Ефектът е все едно нямате грим. Подходящ е за суха кожа, защото не се впива във фините линии. Съдържа маска, които се освобождават през деня и изглежда еднакво добре както в 8 сутринта, така и в 5 следобед.

С него дори нямам нужда от допълнително изглеждаща и фиксираща пудра в зоната под очите. Според мен малко се говори точно за този коректор. Имам ревю за него - вижте го тук.

Catrice Melted Sun Cream Bronzer - 9 гр. цена: 10 лв. цвят: 02

Топ попдадение от дрогерията е кремообразният бронзант на Catrice. Много хубава, кремообразна формула, която се разнася лесно (аз ползвам beauty blender) и не се разтича и размазва през деня, дори и да не я фиксирам с пудра. Няма голям избор от кремообразни продукти в дрогерита, но Catrice отново показаха защо са толкова добри. 

Цветът 02 е по-светлият и ми харесва това, че не е оранжев дори за светла кожа.



Peter Thomas Roth - Masking Minis 5-piece Kit

Комплектът съдържа 5 мини маски, като са достатъчно голямо количество, за да ги пробваш и да разбедеш коя харесваш и коя не. Pumpkin Enzyme се оказа много по-добра, от колкото си мислех. Знам за тази маска от 15 години и всичко казано за нея е вярно. Първо има уникален аромат на тиква и канела и е най-доброто спа есенно нещо, което може да направите за себе си. 

Формулата освен фини ексфолиращи частици, съдържа и ензими, които правят допълнителен химичен пилинг на лицето. В резултат, на което кожата е мека, гладка и освежена. 

Общо взето готино е да ги пробвате всичките, но аз ще купя отново само Pumpkin Enzyme Mask.

Olaplex Discovery Kit - цена: 114 лв.

Комплектите с малки опаковки се оказаха чудесен начин за откриването на нови продукти през 2023та. Благодарение нa Discovery Kit-а на Olaplex, успях да пробвам голяма част от продуктите им, които така или иначе са направени да се ползват заедно. Много харесвах всички продукти, за моята коса има видима разлика дори след първата употреба. Ако имах възможност бих ги купила в големи опаковки всичките, но са си скъпи, за това за начало ще започна с 4 и 5, може би в някакъв момент и 6.

Балсам за устни "Нежна грижа" Oriflame - цена: 10 лв.

Тотално отвяха конкуренцията, през 2023та открих позабравеният балсам за устни на Oriflame. Никой вече не говори за него, а е толкова добър. Просто нямам друго толкова ефикасно нещо в шкафа с козметика, а съм пробвала какво ли не. Подхранва, достатъчно мазен, но не прекалено. Идеалното решение както преди червило, така и вечер. Харесва ми да събирам лимитираните аромати и си ги ползвам всичките. Ако сте в търсене на добър балсам за устни, то непременно ги пробвайте.

Спирала за мигли Lash Clash на YSL- 9 гр. цена: 70 лв.

Откритието на 2023та благодарение на любимата ми Андреа Али (YouTube). Придава невероятен обем, запазва извивката, може да се наслоява без да изглежда твърде уау. Формулата е много издържлива, не се размазва и рони. Има нещо специално в четката, която успява да хване дори и късите мигли. Пише, че дава 200% повече обем, не знам дали са чак толкова, но има видима разлика между тази и другите спирали, които ползвам. Това, което наистина ме впечатлява е, че не се променя през деня, защото масово миглите ми падат надолу в някакъв момент, но с тази спирала не е така. Купувам трета опаковка, въпреки че не съм фен на скъпите спирали за очи.

Околоочен крем Lancôme Génifique - 15 ml. цена: 115 лв.

Почти до края на годината нямах нови любими продукти в частта с грижа за кожата, но още от първото ползване този околоочен крем на Lancom се превърна в тотален любимец. Знаете че  харесвам хубавите хидратиращи кремове с богати тетстури, които попиват в кожата и я оставят много мека и подхранена. Този е точно такъв, пухкава формула, която има дейстие и върху тъмните кръгове и върху бръчките.

Крем за лице Biotherm Blue Therapy Pro-Retinol- 50 мл. цена: 117 лв.

Чудех се доста време с какво да се завърна към ретинола след бременността и взех два крема, като този на Biotherm с про ретинол и сини водорасли ми хареса повече. Още на следващата сутрин кожата е с по-равна текстура, хидратира и няма нужда от употреба на различни продукти, Този крем е достатъчен. Действа върху фините линии, текстурата, придава равен тен, отново крем, за който малко се говори, а е много хубав. И икономичен също така.

Масло за почистване на грим Beauty Of Joseon Radiance Cleansing Balm - 100 мл. цена: 35-40 лв.

Beauty Of Joseon приятно ме изненада с всички продукти, които пробвах от тях, но определено маслото за почистване ми е супер любимо. Видимо не се различава от други почистващи масла, но при измиване бързо и лесно премахва грима, не остава мазно усещане на очите, сваля дори Lash Clash спиралата и е много икономично. Трудно е да кажа с какво се различава, но за мен е много по-добро от всички други, които съм ползвала. Харесвам и гела за лице, чудесно се комбинират заедно.


Това бяха любимите ми продукти за изминалата 2023та година. А кои са вашите?


Love,

Snejana

You May Also Like

0 коментара