Haul: Нови покупки

 Здравейте!

Не съм правила пост от типа Нови покупки от няколко години, а толкова ги обичам тези публикации. Едно време това ми бяха любимите видеа за гледане.

Ето какво си взех през последите два месеца и обещавам няма да пазарувам повече.


Започвам с намалението във Freya Beauty, - 50% как да не поръча човек. Марката е Българска, произвежда се в Канада. Lip Butter моливите им са супер популярни и ми беше много интересно да ги пробвам. Редовната им цена е 28 лв. което ми идва доста, но на промоция взех и двата цвята. Cocoa е по-тъмно кафяв и студен цвят, Lip Cheat е точно като за моята кожа и ползвам по-често. Формулата им е гелообразна и са много трайни. Интересното е, че са направили тази формула в молив, който се подостря, а не в автоматичен.

Друго, което взех е полираща пудра, която е нещо средно между хайлайтър и финишинг пудра за лице, съответно има блясък. Красива е, изглажда кожата и изглежда много нежно. Като блясък отвътре.

Минавам на един сет на YSL спирала Lash Clash много ми е любима, това ми е трета опакока, беше на супер цена в notno в комплект с мини парфюмче, което е супер популярно ама аз не го харесах. Не е моят аромат. 

Няколко неща на Stila от Douglas - матовото течно червило е хубаво, но нюансът на червеното не е моят, прави зъбите ми жълти и седи леко оранжево. Хайлайтърът обаче е брутален, определено препоръчвам да го имате предвид при следващото ви пазаруване. В Douglas.bg има страшни оферти и може да намерите нещата на много добри цени.

Пробвах и очната линия, която е много черна и се нанася много лесно. Писецът е мек и лесен за работа. Изсъхва матова.


Успях да намеря вайръл ружът на Essence Merry X-mas в dm и Уау много е як. Супер траен, лесен за работа, много пигментен, супер икономичен. Има странен аромат, но на фона на цената си от 6 лв, съм склонна да се правя, че го няма.

Взех и новия коректор на Dior Forever. Знаете, че имам ревю за него, но интересното е, че му смениха форулата в началото на тази година и всъщност е изцяло нов, само името е същото. Този ми харесва много повече стравнение със старата формуала, този не изсушава изобщо кожата. Много е покривен и е необходимо малко количество. Опаковката е стъклена. Може да го намерите на цена от 80 лв.

Тази година наблегнах на грижата за косата и другата ми любима марка след Olaplex е Color WOW, взех изглаждащия крем, който ползвам като шиниш продукт за заглаждане на косата, както и крем коктейла с термозащита до 230 градуса. Последното ми попълнение на бранда е маската за коса Money, която все още не съм пробвала, но би трябвало да е уникална.

Леко съм разочарована от нощната хидратираща маска на Foreo. Знаете обожавам уредите им, но някак с козметиката не могат да ме спечелят. Опаковката е супер луксозна, маската е много свежа, лека и приятна, но не се събуждам с толкова худратирана кожа, колкото ми се иска и колкото постигам с по-бюджетни продукти.

Douglas са пуснали серуми с активни съставки. Още не съм пробвала 0.3% ретинол, но съм сигурна, че ще е супер. Цените са много достъпни.


От 35% намаление на Apivita също взех доста неща. Два душ гела в любими аромати - мед и смокини. Както и любимата ми измиваща пяна с лавандула. Новото е тоникът от серията Aqua Beelicious, който дава много свежест и го нанасям директно с ръце, а не с памучен тампон, преди серума за лице. Резултатът е много хидратирана кожа.

Дълго време търсих нов лосион за тяло, нищо не ми хареса и в крайна сметка взех нещо старо и забравено на Alverde - крема с макадамия. Малко бавно попива, но за зимата е ок. 


А вие какво си купихте последно?

Love,

Snejana

You May Also Like

0 коментара