Review: Golden Rose | Miss Beauty! Lip Oil

Днес ще Ви разкажа повече за олиото за устни за Golden Rose, което всички сравняваме с 60 лв. по-скъпата му версия и супер популярно по цял свят олио на Dior.



Като за началото трябва да знаете, че общо взето ценово продуктите се делят на 3 вида:

Евтини суровини- евтини опаковки – (такива май никога не съм пробвала)
Среден клас суровини – евтини опаковки – Масово това е са продуктите в дрогерията
Среден клас суровини – скъпи опаковки – Масовата high end козметика
Среден клас суровини не значи лоши, а че не са някакви патенти, революционни съставки, а масово използваното в козметиката
Скъпи суровини- скъпи опаковки – Премиум клас козметика, която не може да се намери освен специални бутици и така нататък.

Казвам това с идеята, че няма революционна разлика между 2 и 3ти вид козметика освен по-известен бранд и повече пари за маркетинг, както и по-хубави опаковки. Виждали сме това и във видеа от сорта на сравняване на едната страна на лицето с другата и винаги изглежда горе долу еднакво. 
И това го казвам, като човек, които напоследък пазарува предимно high end козметика. 

С този преход преминаваме и към ревюто на олиото за устни на Golden Rose. 
Опаковката е цветна и закачлива, защото то е част от тийнейджърската серия Miss Beauty!, към която може да намерите още продукти за лице и очи. Олиото за устни се предлага в два варианта – ягода (по-розово) и череша, което имам аз и е по-червено.

Формулата е като на олио, не лепне, доста мазно е и прави устните меки. При продължително носете има лек стейн ефект, в червен цвят.

Как Golden Rose описват продукта?
Веган масло за устни с перфектна комбинация от масла и витамини: масло от череша, ягода, жожоба, витамин Е и овлажняващи съставки. Едновременно подхранва, защитава и придава бляскав финиш. Специална технология за ревитализация на естествения цвят на устните.


Прилики и разлики с Lip Oil на Dior?
Мисля, че всички сме тук, за да прочетем до колко олиото за устни на Golden Rose прилича на това на Dior. Трябва да знаете, че аз имам версията, която е прозрачна и променя цвета си според pH на устните. 

Ако сравняваме състава на двата продукта, то той има прилики само в първите няколко съставки (през септември ще има ревю и на олиото на Dior и ще може да сравните съставките им, но аз ги гледам докато пиша тези редове.)  

Основата разлика в усещането на двата продукта е, че олиото на Dior е една идея по-немазно и се усеща плътно върху устните без да лепне и да е тежко. Или казано по друг начин lip oil на Golden Rose се усеща като ето им този продукт (снимка долу). Ако сте 90ths Girls ще знаете за какво говоря. Разликата при носене е, че е по-малко, което разваля усещането в сравнение с Dior. Също така няма ментово усещане като на Dior.

Апликаторът на Golden Rose е като голям апликатор за гланц. Има лек аромат на череша или ягода, в зависимост кой аромат изберете. 

Състав:
Triisotridecyl Trimellitate, Hydrogenated Polyisobutene, Hydrogenated Polydecene, Polybutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Ethylene/Propylene Copolymer, Phytosteryl/Octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Aroma, Polyglyceryl-2 Triisostearate, Trimethylolpropane Triisostearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Diisostearyl Malate, Ethylhexyl Palmitate, Prunus Avium Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Ci 45410, Ci 15985.

Като заключение ще кажа, че олиото на Golden Rose не е dupe на Dior по луксозно усещане, но пък върши това, което обещава. Ще продължа да го ползвам, дори ми седи в офиса. 
Не ми хареса това, че ужасно трудно открих състава, това винаги ми прави лошо впечатление. Няма го в официалния им сайт, който е и онлайн магазин, няма го и на опаковката.

Golden Rose | Miss Beauty! Lip Oil – 6 мл. Цена: около 10 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара