Review: Oclean Air 2 Sonic Electric Toothbrush

 Здравейте!

Днес Ви давам идея за подарък - най-любимата ми четка за зъби. Ползвала съм и преди електрическа четка и всъщност спрях да я ползвам точно, защото беше изключително шумна и това правеше употребата ѝ много неприятна.

Дали Ви е необходима smart четка? Според мен - не, аз поне не ходя в банята с телефона си и ми е излишно това да ползвам приложение и за миенето на зъби, ако Вие искате смарт четка, то Oclean имат и такива модели, но днес ще Ви разкажа за Air 2. Идеален подарък за Коледа, под 100 лв.


Характеристики:

Oclean Air 2 Sonic Electric Toothbrush
  • 40,000 вибрации на минута
  • Технология за редуциране на шума 
  • Лек и мобилен дизайн 
  • Лесна за употреба
  • 2.5 часа бързо зареждане, 40 дни живот на батерията
  • IPX7 Waterproof
  • Производител - Xiaomi 
  • Сензори - 12 
  • Свързване - Bluetooth 4.2 
  • Енергийна мощност: 1.8W 
  • Батерия - 2600 mAh, 


Какво включва комплектът?

Четката идва в много красива кутия, което я прави супер за подарък. В нея има 1 брой глава (самата четка), ултразвуковото тяло, което има много елегантен дизайн и зарядно, което работи с USB, то е и магнитно, което допринася за луксозното усещане. 

Специфики:
- Оригинална шепнеща ултразвукова звуко-редуцираща технология, която осигурява тихо почистване. Едно от любимите ми неща в тази четка, абсолютно мразех старата ми електорическа четка, заради това, че беше изключително щумна. А тази изобщо не ми прави впечатление, вентилаторът в банята е по-шумен от нея. Води се под 45 децибела, като за тихо се смята под 65 децибела.

- Елегантен дизайн- до голяма степен избирам уредите си не само по добри характеристики, но и изчистен дизайн. Тази на Oclean Air 2 има само 1 бутон и супер елегантна визия.

- Има два режима на работа - нежен и стандартен. Всичко се сменя от 1-то копче.

- Бързо зареждане и мнооооого дълъг живот на батерията - Дават го 40 дни, но от както я имам, вече повече от 6 месеца, съм я зареждала 1 път и то дори не беше паднала батерията, просто я бях извадила да я снимам за това ревю. 

- Напълно водоустойчива е и няма за какво да се притеснявате докато я използвате.

- Предлага се в 4 цвята, аз имам Pink Rose.

- Евтини консумативи, заедно с четката бях поръчака 4 резервни глави.


От къде може да кутите продуктите на Oclean?

- официалният им сайт --> тук
- от aliexpress
- български онлайн магазини на малко по-висока цена. Има я на доста места, само напишете името ѝ в Google. Цената в лева е около 100. 

Като заключение ще кажа, че обожавам Oclean Air 2, изключително добра ултразвукова четка за зъби като за мен определено това, че е супер тиха е най-големият плюс.

Oclean Ултразвукова Четка За Зъби Air 2 Sonic Electric Toothbrush - цена: 34 долара

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара