Review: Ексфолиращ скраб за тяло I Love My Body by Ivana Alexandrova | Brave New Hair

 Здравейте!

Няма нещо, което да обичам повече от вкусно миришешите продукти за тяло... Аз просто обичам да мириша на нещо за ядене, а когато ароматът е и траен, какво по-хубаво от това да миришеш на бисквити цял ден.

Ivana Alexandrova ни изненада приятно с втори продукт в колаборация с Brave New Hair, като определено успя за втори път да направи нещо ново и уникално за пазара. 


Както става ясно от заглавието днес ще си говорим за скраб за тяло, но и за храна, защото едно от специалните неща на I Love My Body е неустоимият аромат на маслени бисквити. В комбинация с този цвят и гъстата текстура, ти иде да си хапнеш от него.

Ексфолиантът е на захарна основа, която бързо се разтапя при допир с кожата. Ако трябва да степенувам по някакъв начин силата на скраба, то бих му дала средна по сила оценка. Не дере и не сваля кожа, доста е нежен и подхранващ.


В състава му има масло от шеа и какао - представете си колко хубаво мирише само тази комбинация. Формулата е много подхранваща и мазна. Но не същия тип мазно като соления скраб на Balea например, който често показвам в Instagram.

Има едно нещо в I Love My Body, което превръща този скраб в нещо специално за пазара - той има разкрасяващо кожата действие. Освен, че я ексфолира, в състава му има фин блясък, който не се измива и остава по кожата. 

Излизате от банята и изглеждате като богини, с нежна и мека кожа с лек деликатен блясък. Ако сте фенове на многото блясък то след това може да използвате Summer Dream, колаборацията на Ивана с Brave New Hair от миналата година. Линк към ревюто тук.

За мен I Love My Body има само един минус, за който може би сте се досетили - ако се бръснете под душа, то трябва да го направите преди скраба, защото след това ще развалите ефекта на блестящата кожа. А самобръсначката ще се запуши от мазното. Моят съвет е да не ги използвате заедно. 


Състав:
Sucrose, Olus Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Candelilla Cera, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coco-Caprylate/Caprate, Theobroma Cocoa Seed Butter, Dipropylheptyl Carbonate, Silica, Mica, Parfum.


Като заключение ще кажа, че много ми харесва аромата. Нещо ново и различно от масовите продукти на пазара е и въпреки минуса с бръсненето, го препоръчвам и бих го взела отново. Ароматът е страхотен, а кожата сияе след ексфолиращия скраб. 

Ивана се е справила страхотно в това да измисли нещо, което едновременно е масово и необходимо, но няма нищо общо с другите на пазара.


Ексфолиращ скраб за тяло I Love My Body by Ivana Alexandrova | Brave New Hair - 250 мл. цена: 19.90 лв.


Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара