Review: Youth to the People | Superberry Hydrate + Glow Dream Mask with Vitamin C*

Здравейте,

Youth to the People е семеен, американски бранд основан през 2015, като историята му всъщност тръгва още от бабата на двамата основатели Грег и Джо. В основата на цялата им философия е заложено използването на добри за кожата съставки и за това, че превенцията е най-добрата anti age грижа. Нещо, за което и аз съм супер съгласна. Освен за кожата от Youth to the People имат политика за обазване на околната среда - "We work every day to make the best, most sustainable choices for YTTP and the world."

Залагат на - съставки, които са местно производство; на опаковки, които могат да се рециклират; картонените опаковки са от рециклиран материла; 

Имат общо 12 продукта грижа за кожата, като всеки един от тях изглежда супер интересно и определено бих пробвала и други неща на бранда. 


След това впечатляващо представяне сигурно очаквате и Superberry Hydrate + Glow Dream Mask with Vitamin C да е wow продукт. До някъде е така, но макар, че ми хареса не бих го нарекла като незаменим, а по-скоро като приятна глезотия към останалата рутина.

Формулата е плътна и кремообразна. Маската може да се използва и през деня, но от Youth to the People препоръчват да се нанесе тъкък смой да се остави да попие и да седи до следващата сутрин. 

Формулата е богата на антиоксданти, хиалуронова киселина, сквален, витамин с за постигане на свеж вид на кожата, а анти ейдж действие и дори подобряване на текстурата на кожата. Звучи супер нали?

За съжаление магическите и свойства не се виждат веднага и си трябва редовна употреба, поне на мен ми отне доста време да разбера, че тази маска е по-специална от другите 20, които имам. 

Определено и аз препоръчвам да се използва вместо нощен крем, така ще сте по-доволни от нея, от колкото ако само я сложите за 30 мин. 


Активни съставки:
- Витамин С (THD аскорбат): Най-новата клинично доказана форма на стабилен, мощен витамин С работи за укрепване и озаряване на външния вид на кожата. 
- Сквалан и хиалуронова киселина: Имитирайте естествените масла на кожата си, за да засилите хидратацията на кожата, без риск от запушване на порите.
 - Патентована комбинация от Superberry: богати на антиоксиданти, редки супер ягоди хидратират и помагат в борбата със свободните радикали.


Състав:
Water/Aqua/Eau (Aqua), Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Betaine, Isopropyl Myristate, Stearic Acid, Opuntia Tuna (Prickly Pear) Extract, Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract, Lycium Barbarum (Goji) Extract, Aristotelia Chilensis (Maqui) Fruit Extract, Moringa Oleifera Leaf Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate (Vitamin C), Phenoxyethanol, Glyceryl Stearyl Citrate, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Glyceryl Laurate, Squalane Olive, Carbomer, Hyaluronic Acid, Allantoin, Panthenol (Vitamin B5), Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Natural Fragrance, Riboflavin (Vitamin B2).

Има списък с 50 съставки, които не са включени във формулата на продуктите на  Youth to the People, но е твърде дълъг, за да го сложа тук. 


Като заключение ще кажа, че ми хареса и то доста, макар че в началото не я оцених подобаващо. Дори и да не беше любов от пръв поглед, мисля, че това е една стрхотна маска/нощен крем, освен че придава свежест и мекота на кожата, видимо я прави по-сочна, а тенът по-бистър. Не е wow продукт, но е нещо, с което може да се поглезите. 

Youth to the People | Superberry Hydrate + Glow Dream Mask - 50 мл. цена: 48$

Може да се намери в Сефора България.

Love,
Snejana

*Продуктът е предоставен от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара