Спиралите, които пробвах през 2020

Здравейте!

Новата година започва с пост посветен на най-използвания грим продукт през 2020, а именно спиралата за очи. Имах някакви опити да нося грим с маска, но резултатът не беше особено добър, а и на фона на глобалната пандемия някак мисля, че на никой не му пукаше особено дали съм с грим или не. А аз съм от хората, които се гримират, когато се налага, а не за да отида до магазина. 

Продължих да използвам спирала, защото без нея миглите ми не се виждат. Правих си и Lash Lift и останах много доволна, но ако ви е интересно мога да говоря за това в отделен пост. 


Loreal Volumissime Rouge 
- започвам с откритието ми за последните 2 години. Хора, защо никой не ми е казал до сега, че тази серия на Loreal е толкова хубава. Пускат нови спирали всеки месец, тези ги има от години и са страхотни. В момента отново ползва спирала от тази серия, но в бялата опаковка. Разделя миглите, придава обем, може да се напластява - какво повече да иска човек от 1 спирала. Минус на тази, която ползвам в момента е, че лесно се размазва.

The Balm Mad Lash
- бях леко разочарована, че е със силиконова четка в началото, но спиралата не е никак лоша. Придава добра извивка и разпределя миглите много прецизно. Ок е с 2 наслоявания, но изглежда някак странно, ако имате навик да наслоявате твърде много спиралата. Не се размазва, но се почиства лесно.

Pretty Vulgar The Feathers 
- много любима спирала, придава невероятен обем и извивка. Минус е, че леко спъстява миглите. Супер трайна е и се почиства лесно. Единственото, което ме притеснява е, че трудно се намира. В момента дори я няма в сайта на Douglas, където може да откриете марката. Писала съм за нея и преди тук.

Maybelline The Falsies Lash Lift
- някак не ми стана любима. Не е лоша спирала, но не беше и wow, не бих я купила отново. Определено не виждам прилики с Lash Paradice въпреки че четките са сходни. 

Коя беше вашата любима спирала? Полезни ли са Ви такива обобщени публикации? 

Love,
Snejana

You May Also Like

3 коментара

  1. Постоянно съм в търсене на добрата бюджетна спирала. Не ги ползвам често обаче и бавно свършват. Сега съм с една от Орифлейм - the Onе, ефекта е супер, но бързо се размазва... Няма да я повторя. Отбелязала съм си да пробвам тази на L'Oréal Volumissime. Фаворит ми е Maybelline lash sensational, но май са сменили формулата и :/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Те пуснаха толкова варианти на lash sensational, че май вече не продават оригинала. Надявам се тази на Loreal да ти хареса. Аз ще взимам нова опаковка, вече съм пробвала 3 варианта и са еднакви според мен :)

      Изтриване
  2. Привет, момичета! Съвсем случайно попаднах из този блог, докато търся мнение за " загрялото дупе" от антицелулитният гел 😆😆😆 Ще направя лека реклама на сайта parfimo.. Купувам 3ти път от там фон дьо тен и спирала, а цените са по-евтини от дрогерии дори, когато са на промоция.. Сравних дори баркодовете,защото в началото мислех, че е някакъв измислен сайт и продават ментата 😅😅😅 Та... може да пробвате Bourjois Paris Twist Up - опаковката в черно и златно. Прави обемни мигли, но в началото трябва да внимавате да не прекалите и да се слепят. Нея я купувах на цена от около 22/24лв, а на промоция беше към 18лв. В този сайт я хванах на намаление и беше около 12лв. Аз ползвах тази, която е черно и златно. Преди това ползвах пак спирала на Bourjois, която е Bourjois Volume 1 Seconde Mascara 61 Black (сиво и оранжево) - тя за мен е номер 1! За жалост не мога да я хвана на супер огромна промоция 🙄😅😅😅 Та експериментирам с някоя друга.. За жалост - последната е отвратителна! Утре ще добавя и нейното име!

    Дано съм била полезна и аз! 😅❤

    ОтговорИзтриване