Review: Skeyndor Derma Peel Pro

 Здравейте!

Днес ще Ви разкажа за химическия пилинг на Skeyndor, с 15% съдържание на киселини. За Skeyndor съм говорила и преди, за техния серум с хиалуронова киселина, ако Ви е интересно вижте ревюто му тук

От както работя в салон за красота доста се запалих по химическия пилинг, правила съм си няколко процедури в салон, но и за вкъщи има страхотни варианти, които са по-щадящи, но също така ефективни. Макар и не толкова бързо, разбира се.  Skeyndor е професионална, испанска козметика и какото сме пробвали с колегите в салона много ни допада. 


Derma Peel Pro е комбинация от няколко киселини. Има гелообразна текстура и свеж аромат на цитруси. Доста време седя в шкафа и ме беше страх да го пробвам - дали няма да е много силен, ако нещо ми стане... Но притесненията ми бяха безпочвени и след като го пробвах даже си казах "ама то нищо не прави", това е редовният коментар на клиените, които идват за пилинг и си тръгват без да ги боли и без да са червени, до няколко дни по-късно, когато кожата започне да се бели.

При Derma Peel Pro няма дискомфорт след нанасяне, но използването на висок фактор слънцезащита е задължителното нещо, което трябва да направите на следващия ден. Аз го използвам 3 дни в седмицата след това правя почивка, кожата е свежа, блестяща и с равен тен. Повлиява добре и пъпици по лицето, като им помага за по-бързото заздравяване. 


Активни съставки:
  • 15% гликолова/млечна/бадемова/фитинова киселина 
  • pH 3,8
Състав:
никъде не успях да го открия написан, за това, ако искате да го видите подробно отворете снимката на отделен екран.


Като заключение ще кажа, че от 1 мазане няма да забележите разлика, но определено ако се нанася няколко дни последователно започва едно излющване на кожата, без да е зачервена, да боли или да имате някакви други проблеми с нея. Много ми хареса и бих го взела отново.

Skeyndor Derma Peel Pro- 30 мл. цена: 120 лв.


Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара