Review: Alpha-H Balancing Cleanser*

Здравейте!

Днес отново ще си говорим за почистващ продукт за лице и отново ще Ви кажа колко е важно за красивата кожа да почиствате добре лицето си.

Това обаче не означава, че кожата Ви трябва да скърца от чистота и да я усещате суха и опъната след баня. Ако я усещате така, то означава, че продуктите, който изпозлвате не са подходящи за вашия тип кожа. До какво води това? Почиствате кожата, тя става суха, нанасяте крем, който да я балансира и да и върне нормалното ниво на влага, но не и давате повече. А как трябва да е - почистването не трябва да е агресивно, а козметиката, която ползвате след това трябва да действа с активните си съставки и да подобрява състоянието на кожата Ви, а не просто да балансира положението и да оправя това, което сте премили още в банята.

Alpha-H Balancing Cleanser обещава точно това - нежно почистване на кожата. Води се три в едно, защото освен, че е подходящ за зоната на очите, премахва грима има и балансиращо pH действие.


Защо това е важно?
- чрез балансирането на pH бариерата на кожата Ви не се нарушава, освен това така нямате нужда от тонер, който да връща pH баланса в норма след почистването.

Alpha-H Balancing Cleanser е предназначен за суха и чувствителна кожа, активните съставки са Алое Вера и Витамин Е. Формулата му е като крем, не се пени. Необходимо е малко количество, което аз разтривах между ръцете си и нанасях на суха кожа под душа.

Alpha-H е австралийски бранд, като имам още един техен продукт, който планирам скоро да започна да използвам. Като основи марката залага на продукти, които да се грижат за променливите нужди на кожата и за различните изпитания, на който е подложена всеки ден.

Опаковката е обезвъздушена, което спира достъпа на кислород до формулата и запазва формулата активна. Минус е обаче това, че капачката лесно се цапа и след това няма почистване, както си личи и на снимката.


Състав:

Aqua, Ethylhexyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Sorbitan Stearate, Glyceryl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetyl Alcohol, Lauryl Glucoside, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Glycerin, Parfum.


Като заключение ще кажа, че ми допадна като първа стъпка в разтварянето на грима, но не е най-добрият почистващ крем, който съм ползвала. Давам му плюс за съдържанието и за това, че стига за много време. В определени условия бих го взела отново.

Alpha-H Balancing Cleanser - 200 мл. цена: около 56 лв.

Love,
Snejana

*Продукът е изпратен от PR. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара