Оргомен HAUL и PR пратки

Здравейте!

В предишния пост Ви показах какво получих за Коледа, а сега какво си купих сама или получих от PR-ите през декември. Определено беше силен месец, както за пазаруване, така и за пратки. В коментарите може да напишете нещата, за които искате да получите най-напред повече информация.

Започвам с обновената серия на Kerastase Elixir Ultime, която използвам през последните два месеца. Харесва ми това, че е добра среда между подхранване и лекота, защото в преди това Aura Botanica беше започнала да ми идва малко тежко. Ревю на Aura Botanica може да видите --> тук.


Toleriane Sensitive от La Roche Posay е хидратиращ пробиотичен крем, като до сега за подобна пробиотична съставка бях чувала само в българската марка Yoghurt of Bulgaria. Кремът е предназначен да подсили защитните функции на кожата и да предотврати зачервяване, сухота и опъване. Звучи доста интересно и ще споделя повече след като го тествам.

Още един хидратиращ крем от A-Derma - това е леката версия, като съм го тествала и мога да кажа, че е приятен лек, ежедневен крем. Има SPF 15. Ще споделя повече след като го тествам по-обстойно.

CeraVe е от близо 2 години на българския пазар, като имам няколко техни неща, които все още не съм ползвала. Лосионът за тяло обаче вече имам зад гърба си изхабена опаковка и го харесвам. Съставът обаче не е много ок и едва ли бих го купила в голяма опаковка.

Новият околоочен крем на Avene е с метален апликатор и много исках да го тествам, така че се радвам че имам тази възможност. Странно е как в един момент нямам околоочен крем и изведнъж се оказвам с два. Този е за подмладяване на кожата и мога да кажа, че имам много високи очаквания към него.

Тъй като не очаквах подаръка от Avene се запасих с крема на Apivita Bee Radiant, през 2018 година имах възможност да се запозная по-отблизо с марката и определено се превърнах в техен почитател. Освен околоочния крем си взех и крема за лице от същата серия. И двата са доста приятни за употреба и ще има повече информация за серията скоро. Като подарък от тях получих и крем за ръце и балсам за устни, които предстои да пробвам.

Освен нов дневен и околоочен крем си всех и нов нощен крем. Четох доста за Bioderma Sebium Serum - той е под формата на гел и съдържа гликолова киселина. Доста нетрадиционно за нощен крем, но за сега доста ми харесва и определено ще пиша повече за него.

Кремът на Galenic изглежда доста интересно, по-интересното е, че нямам почти никакъв опит с марката. Ще ми е доста интересно да го тествам, защото в последно време засичам положителна информация за нея. Ако сте пробвали нещо и сте доволни може да ми пишете.


Продължавам с The Body Shop. Странно нещо е съдбата, след като овършах един сайт с намаления на миналогодишната зимна колекция, от официалния сайт ми писаха и така в един момент се озовах с шкаф пълен с зимни продукти. Поръчах си маската за спане панда, ама да ви кажа честно спала съм с нея 2-3 пъти, иначе е много яка. От The Body Shop ми изпратиха подаръчен комплект със серията Pepermint Candy Cane, която съдържа скраб за тяло, масло за тяло, крем за ръце и душ гел. Интересен продукт се оказа SPA FIT Toning Concentrate, като общо взето го поръчах насляпо и изобщо не очаквах, че ще получа това, което получих, но пък е интересен продукт. Не знам дали може да се открие изобщо, защото май е някаква стара серия и не знам дали има смисъл да му правя ревю.

Малко преди Коледа от Nuxe ми пратиха новото им масло за тяло/лице от серията Reve de Miel, което съвпадна с покупката ми на любимия ми балсам за устни от същата серия, който купувам може би за 10-ти път. Ревю на него --> тук. Разликата между двата продукта не е голяма, но на този за лице/тяло пише, че не е подходящ за устни и не съм го пробвала. Има високо съдържание на пчелен восък и омекотява и успокоява раздразнената кожа. Тествано върху Мартин.


Новите палитри на Pixi Beauty попадат в средата на снимката и някак леко съм ги изрязала от всички кадри, но определено много ги харесвам и двете. Едната е PixiGlow Cake Pink Champagne Glow, а другата е GildedBare Glow и двете са идеални за пътуване, аз така ги използвам най-често, просто взимам само една от двете и никаква друга декоративна козметика от този вид. Скоро ще имат отделно ревю. Освен това ме заредиха с още една опаковка от тоника с гликолова киселина Glow Tonic, ревю --> тук. 

Лосионът на Kloran получих като подарък. Все още не съм го отворила, но лятото пробвах travel size абсолютно същия и много ми хареса. Така че съм си го оставила за по натам.

В началото на годината 2018 или в края на 2017 от Avene пуснаха версия на балсама за устни Cold Cream в бурканче, като веднага си го взех и сега за Коледа получих още една опаковка от тях, първата седи в Пазарджик, а истината е, че усещам върху устните си минералното масло в състава, не знам как нито дали е възможно, но мисля, че имам алергия към него.

Освен балсама имаше още няколко мострички на други продукти на Vichy, като Mineral 89 --> тук. И кремът за лице Slow Age, ревю --> тук. Които вече съм пробвала и имам мнение. Хареса ми размера на мострите и ще е супер да ги продават, защото са подходящи както за тест, така и за пътуване.


Ако не знаете сега ще Ви кажа - обсебена съм от веждите. Най-хубавото е, че в края на миналата година открих 2 страхотни продукта. Първият е гелът на NYX, който според мен не е най-практичното нещо за човек без опит, защото лесно може да се постигне супер драматичен ефект, който не е ок. Така че въпреки че за себе си много го харесвам имайте предвид, че ви трябва стабилна ръка. Гелът е пигментен, цветът ми пасва идеално - Black / Noir и издържа цял ден. Около 14 лв. е и ще Ви стигне буквално за няколко години. Плюс е, че няма да изсъхне, за разлика от версията им в бурканче.

Друго откритие са моливите на Catrice, които купувам за 3-ти път. Много са яки, цветовете са супер, има разнообразие. Писецът е много, много тънък (NYX имат същият, но е по-скъп) също са много трайни, но минусът е, че свършват супер бързо. Около 2-3 седмици, при положение че използвам 2 цвята, което значи, че ако изпозлвам само 1 ще го използвам около 10 дни преди да свърши. Ефектът, който дават е много естествен и изглежда все едно нямате нищо. Цветовете, които използвам са dark и dark brown.

Третият продукт за вежди, отново на Catrice се оказа тотално разочарование. Това е Brow Comb Disigner, който е нещо като маркер с три зъба. Идеята е супер, цветът също, но изпълнението куца. Дори чисто нов, зъбците са сухи, трябва да се натисне, изглежда странно. Като цяло не става за това, за което е бил планиран и дадох 7 лв на вятъра. Няма да го купя отново.

От известно време се заглеждам по серията за проблемна кожа на Lierac и реших да не му мисля много (че мъничката опаковка струва близо 40 лв.) и да си взема лосиона за локално третиране на пъпки Sebologie. Той представлява суха част и течност, като не трябва да се разклаща. За мен е минус, че оставя бял слой върху кожата, защото ставам като далматинец, но иначе върху моите пъпчици има сравнително добро действие. Като понатрупам впечатления ще пиша по-подробно за него.


Доста продукти се събраха в този пост. Интересно ми е да ми кажете от всичко, което искате да видите най-напред. Определено не си правя живота лесен - в чернови имам още 30 и няколко публикации, които чакат ред, а в албума със снимки има още поне за толкова продукта. Но ще се старая тази година да превърна блога в енциклопедия и когато нещо Ви трябва и отидете в магазина да намерите ревю за него и да видите какво представлява. Иска ми се да имах повече време за блога, но истината е, че все има нещо друго по-напред в списъка.

Love,
Snejana

*Част от продуктите са получени от PR.

You May Also Like

0 коментара