Review: Aura | Face Contour Palette*

Здравейте!

Само преди седмица Ви споделих за новата палитра на Douglas, като ревюто и може да видите --> тук.  Така че имам база за сравнение и предполагам, че ще Ви е интересно да прочетете и за новата контурираща палитра за лице на любимата ми сръбска марка Aura.

Напълно несвързано с днешното ревю е това, че ако трябва да раздавам награди за 2016 година, то Aura определено се нарежда на първо място по нови интересни продукти. И най-хубавото е, че не се спират и през 2017 година.


Опаковката ми направи впечатление. Много е елегантна и изработката е добра, изглежда здрава. Има огледало. Пудрите са по 4 грама. Формулата им е със средна пигментност, като изобщо не се разпрашават.

Като цветове също са много добри, защото са светли и със студен под тон. Хайлайтърът можеше да е по-наситен, но до голяма степен това е лично предпочитание. Иначе е много хубав, защото  е интересен като цвят.

Най-светлата пудра много ми прилича на известния руж на NYX в цвят Toupe. Ако някой го има ще се радвам да си каже мнението!


Палитрата има 4 цвята, като се предлага в 2 разновидности. Тази е по-светлата.

За хайлайт:

ванилия- матова, бананова пудра.

хайлайтър- има лек розово-златист блясък, като седи като сияние на лицето.

За контуриране:

капучино- слетъл цвят за контуриране, идеален под тон, за светла кожа

лешник- по-тъмна версия на определения от мен цвят като капучино, отново е със студен под тон.

За да видите най-реално цветовете може да погледнете и видеото, в което използвам палитрата --> тук.


И едно кратко сравнение между палитрата на Aura и тази на Douglas:

-  като грамаж пудрите на Aura са по-големи.
- формулите на самите пудри не са близки. Тази на Aura не се разпрашават, колкото тези на Douglas, които са много по-меки и прашливи.
- харесвам опаковките и на двете палитри.
- едната палитра има 4 цвята (на Aura) докато тази на Douglas има 6 цвята
- палитрата на Aura се предлага в 2 варианта. На снимките е fair. Докато палитрата на Douglas се предлага само в 1 вариант.

Ако съм пропуснала нещо и имате още въпроси за двете палитри, питайте!


Като заключение ще кажа, че съм очарована от тази палитра. Мисля, че цветовете за контуриране са идеални. Хайлайтърът е много интересен и опаковката се усеща добро качество. Нямам никакви забележи и Ви препоръчвам да и отделите време при следващото посещение на дрогерията, за да я видите.


Aura | Face Contour Palette- 4 х 4 гр. цена: около 14 лв.

Love,
Snejana

* Продуктът е изпратен от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

7 коментара

 1. Прекрасна публикация! Мога ли да попитам в кой магазин на ДМ се предлага марката, защото не във вдеки магазин има aura?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. В магазини Лили ги има. Мисля, че във всичките. В дм ги няма. :)

   Изтриване
  2. Моя грешка. Благодаря много за отговота 🏵

   Изтриване
 2. Не са двойници с Taupe :D Видиш ли го на живо ще се увериш ;) Много се радвам, че пусна това ревю. Палитрата на Дъглас ми се вижда много по-пигментирана :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Супер, добре, че каза. Иначе да, по-меки и пигментни са, но и много се разпрашават поради тази причина. :)

   Изтриване
 3. Тъкмо бях решила да си взема новата контурираща палитра на Golden Rose, но с такова хубаво ревю на Аура се разколебах.. :д

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много благодаря! За палитрата на Golden Rose тествах я и е добре като пигментация, но третия цвят за хайлайт е матов, така че в тази на Aura има един цвят повече. Като цени също са близки, разликата е около 3 лв.

   Изтриване