Review: Clarins Purifying Toning Lotion | тоник за мазна кожа

Здравейте!

Днес ще Ви разкажа за един тоник за лице на Clarins. Той е подходящ за мазна кожа и е предназначен за това да балансра флората и да намали омазняването.

Води се подходящ дори за премахване на грим, но не съм пробвала. Обикновено ползва тоник сутрин или вечер на чиста кожа.

След нансяне кожата е мека и чиста, но не забелязвам някакъв ефект върху порите или кожата да се омазнява по-малко през деня. Ползвала съм други тоници с подобни претенции с по-добри резултати и честно казано, Purifying Toning Lotion не е кой знае какво. 

Съставът е хубав, усещането върху кожата също. Ако все пак сте в настроение за нещо ново, може да го пробвате, ще се радвам да ми напишете какво е вашето мнение за него.


Този тонизиращ лосион не съдържание на алкохол и е обогатен с органични екстракти от ливадна ливада и био хамамелис, почиства кожата и свива порите. Обогатен е с [Microbiota Complex], който насърчава естествения баланс на кожната микрофлора.

Минус на опаковката е, че пуска много голямо количество от продукта, това не ми допада. Друго, което не харесвам е ароматът, но това разбира се е много лично и не трябва да е причина да Ви откаже от това да го пробвате.

Състав:
AQUA/WATER/EAU. PROPANEDIOL. GLYCERIN. METHYLPROPANEDIOL. BUTYLENE GLYCOL. PPG-26-BUTETH-26. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. ETHYLHEXYLGLYCERIN. MARIS AQUA/SEA WATER/EAU DE MER. CAPRYLYL GLYCOL. PARFUM/FRAGRANCE. DISODIUM EDTA. POTASSIUM SORBATE. PHENYLPROPANOL. PHENETHYL ALCOHOL. SPIRAEA ULMARIA EXTRACT. LAMINARIA DIGITATA EXTRACT. CHLORELLA VULGARIS EXTRACT. HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF EXTRACT. SACCHARIDE ISOMERATE. CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT [V3541A] * 

Не съдържа алкохол.


Като залючение ще кажа, че по-скоро не ми допада и не бих го купила отново. В никакъв случай тоникът не е лош, но не е нищо споциално и определено може да намерите по-ефективни продукти за мазна кожа на по-добра цена. Също така не ми допада ароматът и за това го ползвам супер рядко.
 

Clarins Purifying Toning Lotion | тоник за мазна кожа - 200 мл. цена: около 50 лв.


Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара