Review: Nuxe Very Rose Lip Balm | NEW

 Здравейте!

Кой не знае балсама за устни на Nuxe, кой не е чувал за него. За него песни се пеят, а аз очевидно съчинявам стихове. И въпреки всичко съм сигурна, че няма човек, който да не е чувал за Reve de Miel най-известният балсам за устни ever. Оставете ми коментар, ако не сте и отидете да му видите ревюто - тук, след това до аптеката и после се върнете да ми благодарите.


Шегата на страна, сигурна съм, че има и хора, които не го харесват. Reve de Miel е с доста плътна формула и аромат на мед, две неща, които не са по вкуса на всеки. Но помислете само за неговата алтернатива - лека и мека формула, която омекотява устните, без да се усеща и има лек сладък аромат .... Добре звучи нали?

След като случайно видях в една онлайн аптека, че Nuxe имат нов продукт, последва проверка на всички социални профили на Nuxe онлайн, за да разбера как съм пропуснала новината и защо не знам... Приемам го за личен провал, когато на пазара има нещо нова, а аз не знам. Да, имам странно хоби, знам :D


Very Rose, освен, че е в подобна опаковка на Reve de Miel, няма друго общо с него. Всъщност като се замисля това е много естествен ход на Nuxe, реално не пускат на пазара конкурентен продукт, защото според мен двата балсама, ще имат различна аудитория. 

Опаковката е стъклена и стабилна. Капачката е на винт и се затваря плътно. 15 гр. ще ви стигнат поне за 6-7 месеца при ежедневна употреба.

Води се, че придава лек розов цвят, но според мен няма цвят и не променя цвета на устните Ви.


Ароматът противно на очакваното не е на роза, а на ванилия. Изобщо няма и помен от рози, за това ако не харесвате аромат на рози, не се притеснявайте - не мирише изобщо на рози. Дори малко!

Формулата е много лека, има дори нещо гелообразно в нея. Прилича повече на формула на стик балсам. Не е тежък, леко мазен е, но попива в устните, а не седи върху тях. Пълна противоположност на Reve de Miel в това отношение. Формулата му съдържа олeо екстракт от Rose Centifolia, пчелен восък, масло от карите и масло от слънчоглед.
 
Дали подхранва много сухи и напукани устни? 
- това ще мога да Ви кажа на есен, защото за момента при 30-35 градуса е трудно да се прецени. 


Състав:
HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CERA ALBA/BEESWAX, C10-18 TRIGLYCERIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM/FRAGRANCE, OLEIC/LINOLEIC/LINOLENIC POLYGLYCERIDES, TOCOPHEROL, GLYCERYL CAPRYLATE, ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT, LITHOSPERMUM ERYTHRORHIZON ROOT EXTRACT, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, CITRIC ACID, BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL [N4109/A].


Като заключение ще кажа, че ми харесва, но няма да замести Reve de Miel от сърцето ми. Ако не сте фенове на плътните и тежки балсами и поради тази причина не сте си взели Nuxe до сега, то пробвайте Very Rose. Може за вас да се окаже приятна изненада. За момента не мога да взема решение ще го купя ли отново, но знам едно - със сигурност ще взема пак Reve de Miel.


Nuxe Very Rose Lip Balm | NEW - 15 гр. цена: около 18-20 лв.


Love,
Snejana

You May Also Like

1 коментара

  1. Чувала съм за този балсам, но никога не съм имала. От повече от 10 години се доверявам само на стика на eucerin, но обмислям да пробвам този! Дано остана доволна!

    ОтговорИзтриване