Review: Krauterhof Anti-Cellulite Gel | Най-горещият антицелулитен гел на света

Здравейте!

Ако си търсите нещо супер ефикасно, което буквално да ви подпали дупето - то това ревю е за вас. Днес ще си говорим за изпепеляващия антицелулитен гел Krauterhof Anti-Cellulite Gel, който има митична слава и много страници са се изписали за него из формумите тип БГ-мама.

Но... има защо, славата му не е напразна и определено ако искате да видите ефект и спасение от целулита има начин и той не е скъп. За какво това как се боря с целулита съм говорила и друг път - моята рутина е същата, като малката разлика е, че тази година реших да сменя гела, който ползвах последните няколко години с нещо ново. След 2-3 неуспешни крема все пак намерих нещо по-добро. Това, което правя като допълнение към процедурата е същото. За какво говоря може да видите тук --> PERFECT BODY | БЕЗ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ


Има причина всички продукти при целулит да са в две насоки - или да охлаждат, или да загряват. Идеята с охлаждането е хубава, но определено няма как да постигнете ефекта на криптолизата с охлаждащ гел. При загряването обикновено антицелулитните продукти за масова употреба постигат по-добри резултати. Дълги години бях доволна от гела на Bioten, който имаше загряващ ефект, който обаче не може дори леко да се сравни с резултатите на Krauterhof. Ето как всъщност действа топлината на целулитните клетки.

Как действа интензивното загряване на кожата върху целулита?
Целта на загряването е до повиши кръвообращението, което води до повишаване на кислорода в клетките и ускоряване на метаболизма. В резултат на това настъпва отвеждане на излишната вода, отделяне на задържаните лимфни токсини и мастни натрупвания и разграждане на целулита.Така се подобрява състоянието на кожата, премахват се мъртвите клетки, в резултат на обилното потоотделяне се отварят и изчистват порите в третираната област, кожата става гладка и еластична и изглежда по тонизирана веднага след употреба. 


Не съм ходила на антицелулитни процедури в салон и не знам точно колко силно се усеща топлината от уредите, но този гел определено може да ви подпали дупето. Дори няма да слагам кавички, защото усещането е точно такова.

Активните съставки:
  • кофеин - заздравява кожата; подобрява еластичността ѝ и намалява целулита, тъй като предотвратява прекомерното натрупване на мазнини в клетките
  • L-карнитин - ефективно намалява мастната тъкан
  • екстракт от мента - тонизира и освежава кожата, като оставя охлаждащо усещане след себе си
  • екстракт от розмарин - освежава и успокоява кожата; има силно антиоксидантно действие, тонизира кожата и подобрява процесите на регенерация на клетките
  • глицерин - хидратира и успокоява кожата
  • лимонена трева - овлажнява, успокоява и облекчава кожата; възстановява естествената ѝ еластичност
  • пантенол - хидратира, тонизира и омекотява кожата

За разлика от повечето продукти на пазара, Krauterhof Anti-Cellulite Gel идва в пластмасов буркан с капачна на винт, като е 250 мл. Има лек и свеж аромат на нещо свежо. Гелът не е прозрачен, а има лек цвят. 

Действие:
След нанасяне първите 1-2 минути не се усеща нищо, докато постепенно топлината се засилва до точка, в която Ви се иска да отворите хладилника и да седнете в него. Много внимавайте, когато го нанасяте къде се пипате след това, миенето на ръцете е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Дори не 1 път, а поне 3. В никакъв случай не си пипайте лицето.

Когато започнете да си мислите: "Колко още ще продължи тази мъка?" ще Ви кажа само, че трае доста. Има няма 20 минути усещате горещина все едно сте седнали на котлона. След това постепенно отшумява. 

В дългосрочен план кожата изглежда по тонизирана и при мен има ефект. Не знам как би действал върху някоя по-висока степен на целулит, но според мен в комбинация със силиконова вендуза и редовна употреба може да направи чудеса. 



Съдържание:
AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, HYDROGENATED POLYDECENE, DlMETHICONE, CARNITINE, CAFFEINE, MENTHA PIPERITA LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL, PANTHENOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, VANILLYL BUTYL ETHER, ALCOHOL DENAT., CITRAL, GERANIOL, LINALOOL, LIMONENE, TRIDECETH-10, PHENOXYETHANOL.


Като заключение ще кажа, че съм супер силно впечатлена от итензитета на загряване. Макар, че усещането изобщо не може да се класифицира като приятно, виждам резултат от гела и определено го препоръчвам. Все пак съветвам да внимавате с количеството и ако имате възпалена кожа, лесно раздразнима кожа или някакви проблеми с кожата да не го изпозлвате. Мисля, че за напред това ще е единственият антицелулитен гел, който ще купувам.

Krauterhof Anti-Cellulite Gel- 250 мл. цена: около 10 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

13 коментара

  1. След Venus Freeze никоя топлина не може да ме уплаши 😂 За съжаление, вече не мога да ползвам адекватно вендузи (започнаха да ми се пускат капилярчета нещо и не искам), та това гелче със сигурност ще се пробва. Мерси, че сподели!

    ОтговорИзтриване
  2. Използвала съм го и ефектът беше поразителен! Както всички загряващи гелове и този не е препоръчителен при разширени вени или видими капиляри. Страхотен продукт на много достъпна цена! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Не ми харесва това, че има алкохол в състава

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не всички алкохоли в продуктите са лоши. Повечето се използват за разтворители, дори в натуралната козметика масово се използват алкохоли. Ролята им е повече да действат върху продукта, веднага след нанасяне на кожата се изпаряват.

      Изтриване
  4. Привет! Всяка вечер ли използваш гела?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не, сега през жегите изобщо не го използвам. Иначе зимата го ползвах 2-3 пъти в седмицата. Не е необходимо всеки ден, идеята е да се направи масаж и да се раздвижи лимфата.

      Изтриване
  5. Здравейте,
    преди гела ползвахте ли 10 дни препоръчания от серията серум?

    ОтговорИзтриване
  6. Има ли и формация дали коремът е използван върху животни?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет, не е отбелязано на опаковката. Не съм търсила допълнително информация.

      Изтриване
  7. Само ня бедрата и седалището ли може да се използва? Подходящ ли е и за корем?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, да, може да се ползва. Ползвала съм го и там.

      Изтриване
  8. Може ли да се използва от хора, на които са им противпоказни кофеиновите напитки

    ОтговорИзтриване