Review: REVOX | JUST Hyaluronic Acid 5%*

 Здравейте!

Днес ще Ви разкажа за новата за мен марка Revox B77, като концепция тя прилича на други два бранда - Revolution Skincare (за тях съм говорила доста) и The Ordinary, като аз все още не съм пробвала нищо от тях, но за сметка на това сестра ми има голям опит с техните продукти. 

Revox отново залага на активни серуми, които да могат да се комбинират помежду си. Ползвала съм различни продукти с хиалуронова киселина, както и чисти серуми и мога да направя сравнение между този и този на Revolution Skincare например. 

"Revox B77 е семейна компания с традиции в производството на козметика. Вдъхновени от философията за предлагане на професионални резултати в комфорта на вашия собствен дом, ние създадохме продукти за грижа за кожата, които са лесни за използване и достъпни. Вярваме в използването на правилните съставки за всеки продукт: суровини, опаковки и производствени машини се доставят от най-известните компании в Европа. Обръщаме внимание на всеки детайл, за да гарантираме, че нашите клиенти се наслаждават на нашите продукти и обичат резултатите от тяхното използване. Нуждите на нашите клиенти представляват мотивацията зад всеки асортимент, който създаваме. От козметични масла до озаряващи серуми за яркост и настроение, ние следваме най-новите тенденции в грижата за кожата и предлагаме персонализирани решения за всяка кожа."


"Хиалуроновата киселина е макромолекула, намираща се естествено в тъканите, има ролята да хидратира и изпълва, както и да поддържа водата в тъканите, предотвратявайки дехидратацията им. Хиалуроновата киселина възстановява хидролипидната бариера на кожата, намалява признаците на преждевременно стареене, придавайки на кожата блясък и хидратация."

Продуктът се препоръчва за дехидратирана, суха или кожа с фини линии, бръчки.

Опаковката няма да Ви изненада, отново - стъклено шише с пипета, като е удобно за употреба, защото консистенцията на серума позволява лесното му изваждане от опаковката.

Най-много ми хареса в този вариант на Hyaluronic Acid 5% е това, че не лепне и попива бързо. След употреба кожата се усеща по-хидратирана, мека и свежа. Задължително нанасям и крем, защото серумът сам по себе си не е достатъчен и е важно да затворите хиалуроновата микромолекула с по-високо мелукилярнен продукт - като крем за лице. 

Не трябва да се комбинира:
- Не използвайте с JUST Гликолова киселина, тъй като тази киселина може да намали ефективността на продукта.


Съдържание:
Aqua, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Panthenol, Xanthan Gum, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Phenoxyethanol, Disodium Edtá


Kато заключение ще кажа, че ми хареса повече от хиалуроновата киселина на Revolution Skincare, а сестра ми, която е ползвала и този на The Ordinary каза, че и харесва повече и от него. Определено ще пробвам още продукти на Revox. 


REVOX | JUST Hyaluronic Acid 5% - 30 мл. цена: 10.90 лв.

Love,
Snejana

*ПР пратка от bewellstore.bg. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара