Review: Nivea Naturally Good | Micellar Wash Gel

 Здравейте!

Днес ще Ви разкажа повече за почистващия мицеларен гел на Nivea от новата им серия Naturally Good, която е с опаковки от по-добри за рециклиране материали и има органични, натурални или био суровини в продуктите. 

На пазара има различен тип продукти, които се водят мицеларни, освен супер популярната мицеларна вода, има още шампоани, сауни и гелове за лице. И друг път съм Ви споделяла, че според мен малко се използва прекалено думата мицеларен, особено без продукти, в които липсва основната съставка и лично аз харесвам само класическата мицеларна вода най-вече на Bioderma, която всъщност е и фирмата създала формулата, за това, което знаем днес като мицеларна вода. Масово брандовете променят напълно продукта и съм срещала доста неща, на които пише мицеларен, а няма нищо мицеларно в него. Както е и този гел на Nivea.


Новият гел за лице е с 99% натурален състав и 1% съставки за стабилност. Формулата е гелообразна и има този ефект на текстура на продукт с алое вера, ако сте ползвали ще се сетите за какво говоря. Не мога да го опиша по друг начин. Както виждате от състава, поне аз не виждам съставка, която да прави гела мицеларен, най-вероятно има различни формули, но както споменах за мен оригинала е един и той съдържа PEG-6. 

Има лек аромат, почти не се пени. Не е подходящ за употреба с четка за лице. Но преди да го отпишете напълно трябва да знаете, че всъщност добре почиства кожата и премагва грим. Ако използвам само него го нанасям 2 последователни пъти. Много голям плюс за мен е, че не изсушава кожата и е нежен към нея.


Състав:
Aqua, Coco-Glucoside, Alcohol Denat., Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citric Acid, Sodium Benzoate, Parfum

Като заключение ще кажа, че вършеше работа, използвах го до край, но въпреки това не ме впечатли толкова, че да го купя отново поне за момента. 

Nivea Naturally Good | Micellar Wash Gel - 140 мл. цена: под 10 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара