Коледен Календар Douglas #Beauty | 2019*

Здравейте!

Днес ще ви разкажа повече за коледния календар на Douglas. Освен този, който събира beauty продукти има още 3 от тази серия - за грижа за кожата, за грим и за мъже. Освен тях има един с по-малки продукти и маски, както и луксозна версия на този.

Douglas #Beauty съдържа 24 продукта, като почти всички могат да се намерят в редовния асортимент на бранда. На първо четене не изглежда толкова интересен като съдържание, но след като прекарах 2 часа в издирване на продуктите скрити в него из сайта на Douglas по-скоро мисля, че в него се крият много готини неща, от колкото, че няма смисъл.

Също така направих бързи сметки колко е реалната цена на продуктите в календара, като имам пропуски от няколко и една ли е супер точно, но ориентировъчно общата цена е около 160 лв.

Нека да разгледаме какво има в него. След това ми споделете какво мислите за съдържанието.


УСПОКОЯВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ 12 МЛ - маска за лице за уморена кожа с масло от иланг-иланг. Има гел текстура и действа освежаващо и прави кожата мека и нежна. Пълноразмерен продукт, редовна цена 5.99 лв.

ПОДХРАНВАЩА МАСКА ЗА ЛИЦЕ 12 МЛ - маска за лице за суха кожа с оризова пудра и бяла глина, която подхранва и регенерира кожата. Пълноразмерен продукт, редовната цена е 5.99 лв.

ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ЗА ТЯЛО 50 МЛ - Съдържа масло от манго, известно със своите подхранващи и успокояващи свойства. Флуидна текстура, лесна за нанасяне без да оставя мазни следи и може да се облечете веднага след това. Използвайте през лятото, за да удължи вашия тен, а през зимата да се защити кожата от вредните фактори на околната среда. Цена 5.99 лв. за 50 мл.

РАЗГРИМИРАЩО МЛЯКО ЗА ЛИЦЕ 50 МЛ - Съдържа екстракт от цветове на памук, известен със своите успокояващи и хидратиращи свойства. Продуктът е обогатен с глицерин от растителен произход. Цена е 7,99 лв. за 50 мл.

ПОДХРАНВАЩ ДУШ КРЕМ 50 МЛ - Съдържа масло от семена на памук, известно със своите успокояващи свойства. Отмива се лесно, не изсушава кожата и оставя усещане за мекота и гладкост. Редовната цена за 50 мл. е 5.99 лв.

МАСКА ЗА МИГНОВЕННА ХИДРАТАЦИЯ 25 МЛ - не успях да я открия, но би трябвало да е около 4.99 лв.

DOUGLAS PERFECT FOCUS ОЗАРЯВАЩА АМПУЛА 1,5 МЛ - Ампулите съдържат още и пантенол и активния антиоксидант витамин С. Те увеличават силата на дневните продукти от Perfect Focus за избистряне на тена и озаряване на кожата. Комплект от 5 ампули е 19.99 лв.

DOUGLAS CLEAR FOCUS ПОЧИСТВАЩА АМПУЛА 1,5 МЛ - С концентрирани екстракти от австралийски лайм, чаено дърво и платанови листа, ампулата увеличава пречистващата сила на вашата дневна грижа от Clear Focus. Цената на комплект от 5 е 19.99 лв.

DOUGLAS NUTRI FOCUS ПОДХРАНВАЩА АМПУЛА 1,5 МЛ -  висока концентрация на масла от кокум, кайсия и слънчоглед, ампулите увеличават подхранващата сила на продуктите за дневна грижа от Nutri Focus, подхранват и регенерират кожата. Комплект от 5 броя са на цена от 19.99 лв.

DOUGLAS HOME SPA - ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ HAWAII 30 МЛ - Формула обогатена с масла от монои, хибискус и макадамия, хидратира кожата на ръцете в дълбочина, като се грижи за нейното възстановяване. Цената е 3.99 лв. за 30 мл.

КУБЧЕ ЗА ВАНА- не пише точно от коя серия е, но цената на 1 кубче е 2.99 лв. 

ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ЗА РЪЦЕ SEATHALASSO 30 МЛ - Енергизиращ, хидратиращ и регенериращ, успокояващият крем за ръце събужда сетивата със своя средиземноморски аромат. Уникалната формула с морски водорасли и естествени минерали оставя ръцете меки и кожата еластична. Цена 3.99 лв.

DOUGLAS NATURALS - БАЛСАМ ЗА УСТНИ- липсва в сайта им, но това е натуралната линия на бранда, ползвала съм няколко неща от нея и ми допада супер много. Би трябвало да струва около 10 лв. Има 100% натурален състав и екстракт от бадем. 12 мл.

ЛАК ЗА НОКТИ 10 МЛ -  имаше няколко различни вида, не съм сигурна точно кой е в календара, но цената им е между 7.99 лв. и 10 лв.

2-В-1 БАЗА И ТОП ЛАК 10 МЛ -  нямам опит с лаковете на Douglas, но за тази цена очаквам да е по-добър от този, който ползвам в момента, така че ще се радвам да го пробвам. Редовната му цена е 13.90 лв.

МОЛИВ ЗА УСТНИ ULTIMATE - само се моля цветът да е хубав, иначе моливът е автоматичен, което аз лично предпочитам. Редовната му цена е 15.99 лв.

СИЛИКОНОВ ЛАСТИК ЗА КОСА - не успях да го намеря в сайта, но обикновено 3 такива ластика са около 5-6 лв.

БЛЕНДЕР ЗА ГРИМ -  не съм намерила достоен заместник на beauty blender, но винаги съм готова да тествам нови неща. Редовната му цена е 14.99 лв.

ПРАЗНА БУТИЛКА ЗА КОЗМЕТИКА - сет от 3 е около 6 лв.

ПРАЗНО БУРКАНЧЕ ЗА КОЗМЕТИКА - сет от 3 е около 5 лв. 

МИНИ АТОМАЙЗЕР ЗА ПАРФЮМ -  пулверизатор за парфюм, доста е практично, аз имам на друга марка и е много удобно за дамска чанта или за път. Цена - 9.99 лв. 

ПИЛА ЗА НОКТИ БУФЕР редовната и цена е 13.99 лв.

СКОСЕНА ЧЕТКА ЗА ГРИМИРАНЕ НА ОЧИ скосената четка има много повече предназначения от поставянето на очна линия, за това не я подценявайте, особено ако е с добре събрани косми, освен за очна линия може да я ползвате за нанасяне на червило и оформяне на веждите. Редовната ѝ цена е 15.99 лв. 

ИЗКУСТВЕНИ МИГЛИ ЗА ОБЕМ - редовната им цена е 15.99 лв.

Тази снимка е от сайта на Douglas.
Като заключение ще кажа, че според мен този ценови клас на календарите на Douglas е насочен по скоро за това да бъде подарен, а не да го вземете за себе си. Защо мисля така, защото има много разнообразни неща, които са неутрални, така че да се харесат на всеки. Ако се чудите какво да вземете за подарък определено ги разгледайте. Има няколко продукта в него, за които много се вълнувам. Също така е доста добро съотношение цена качество, както сами може да видите крайната цена на продуктите купени индивидуално е доста над сумата на календара.

Ако искате календар за себе си обаче може би варианта Luxury би ви допаднал повече като съдържание. Останалите календари на Douglas може да разгледате в сайта им --> тук.


Коледен Календар Douglas #Beauty | 2019- цена: 49 лв.

* Коледният календар е PR пратка. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара