Коледен Календар NUXE | 2019

Здравейте!

Все още не мога да повярвам, че си взех коледния календар на Nuxe, но как да ви кажа, фен съм на марката от години. Работят за моята кожа. През годините съм си взимала страхотни неща от тях, продължавам да ползвам много от любимците ми пак и пак, което на beauty blogger-ите не им се случва често, защото винаги сме в търсене на нещо ново.

През последните 2 години Nuxe и Apivita получиха специално място в сърцето ми и им станах почитател и винаги се радвам, когато мога да пробвам нещо ново от тези две марки. Случайно попаднах в онлайн сайт за козметика на коледния календар на Nuxe, който за съжаление не се предлага в България и след обмисляне реших да го поръчам, най-вече заради това, че пътувам доста и винаги използвам тези продукти, няма да седят просто така в шкафа. Даже при ходенето ми на море това лято се наложи да си купувам мини опаковки, защото бях свършила тези от двата ми календара миналата година. За това за мен тази покупка е оправдана.

Много хора не харесват Nuxe заради силните аромати, но моята кожа не е чувствителна и нямам проблем с тях. Мисля, че истерията с парфюма в продуктите е по-скоро нещо като тази с храните с глутен, малко хора имат проблем с тях и трябва да го избягват, но другите са чули и са решили, че се отнася за всички. Ако ароматът в продуктите не ви дразни и кожата ви е ок, няма проблем да го ползвате.

Като дизайн не ми допада особено, не изглежда коледен или луксозен, по скоро ми е странен избора на Nuxe, за дизайн на Коледния им календар. Съдържа 24 продукта в делукс размер - това значи, че са над 5 мл. Има няколко изключения, но съм доволна от размера на продуктите.

Нека да разгледаме заедно какво има в него. Ако не искате да знаете, ще го отваряме заедно през декември. Дори и да съм видяла съдържанието, това не прави изненадата за мен по-малка, аз съм от странните хора, които обичат да знаят предварително, но пак се радват.. Да, знам , странно е!


Какво ще откриете в календара
(всяко едно има на продутк е връзка, в която може да прочетете повече за него)

Exfoliating + Unifying Insta-Masque 7 ml - новата ексфолираща маска за лице, която пуснаха съвсем скоро на българския пазар, с розова вода и масло от макадамия и пудра от силициев диоксид от натурален произход. Вече съм я пробвала, даже скоро би трябвало да направя и ревю, харесвам я много.

Purifying + Smoothing Insta-Masque 7 ml - почистващата маска също е нова, съдържа клей и розова вода, не е супер почистваща, но е по-нежна за употреба.

Detoxifying + Glow Insta-Masque 7 ml - детоксикиращата маска е от същата нова серия, хубава е, скоро ще пиша повече и за нея. Съдържа активен въглен и розова вода. Освежава кожата и я прави да изглежда по свежа.

Huile Prodigieuse® 10 ml - класическото Nuxe масло, подходящо за цялото тяло. Аз не съм му голям фен, защото не ми допада аромата. Съдържа 7 ценни масла и 97% натурален състав.

Huile Prodigieuse® Or 10 ml - маслото Nuxe, но с блясък. Изглежда много красиво върху кожата. Освен това е и много икономично.

Prodigieux® Shower Oil 30 ml - ако не сте ползвали душ гел на Nuxe, определено трябва да пробвате този, усеща се супер луксозен и мирише прекрасно.

Prodigieux® Scented Lotion 30 ml - от същата серия, много нежен и луксозен аромат, не съм го пробвала, но нямам търпение.

Crème Fraîche® de Beauté Moisturising Cream 15 ml - крем против замърсяване, за хидратация, за нормална/чувствителна кожа. Има екстракт от водорасли и растителни млека. Хидратира до 48 часа. Имам ревю за него --> тук.

Huile Prodigieuse® 30 ml - голяма опаковка от маслото на Nuxe, идеално и за подарък. Поне аз ще го подаря със сигурност, защото не съм чак такъв фен на аромата му. Имам ревю за него --> тук.

Aquabella® Beauty-Revealing Moisturising Emulsion 15 ml - дневен, хидратиращ крем за смесена кожа. С екстракт от водна лилия. Имам ревю за цялата серия --> тук.

Rêve de Miel® Deliciously Nourishing Body Scrub 30 ml - едно от нещата, което искам да пробвам най-много е скрабър (гомаж) за тяло.

Rêve de Miel® Face Cleansing and Make-Up Removing Gel 15 ml - много любима серия, чудя му се на този гел за почистване на лице от няколко години и съм сигурна, че след пробата ще го взема в пълноразмерна опаковка. Съдържа мед и слънчогледово олио за суха и чувствителна кожа.

Le Matin Des Possibles Eau de parfum 1.2 ml - нямам опит с парфюмите на Nuxe, има две мостри по 1,2 ml. като ароматът е флорален на цветове на портокал, бял мускус. Ще видим дали ще ми хареса.

Huile Prodigieuse® Florale 10 ml - любимото ми флорално сухо масло на Nuxe, имам го в голяма опаковка и го обожавам.

Aquabella ® Micro-Exfoliating Purifying Gel Daily Use 15 ml - много се радвам на измиващите гелове в travel размер, защото когато пътувам все нямам гел за лице. Този съм го пробвала и не е лош. Ревю на серията --> тук.

Le Soir Des Possibles Eau de parfum 1.2 ml - отново парфюм, този път с аромат на жасмин, пачули и къпина.

Crème Prodigieuse® Boost Multi-Correction Gel Cream 15 ml - много любима серия. Ползвах я в началото на годината, свърши и все още нямам време за ревю. Но този крем е топ. Препоръчвам ви го при първи бръчки, много лека текстура, подходящ за комбинирана кожа. Ще се радвам много на това прозорче в календара.

NUXE Men Multi-Use Shower Gel 30 ml - в календара има нещо и за половинката, ще се зарадва, защото малко завижда според мен, че за него няма календар. Даже му предложих да му взема на Balea Men, но отказа, така че съм сигурна, че ще се зарадва на този душ гел.

Rêve de Miel® Ultra-Comforting Face Balm 15 ml - не съм пробвала грижата за лице на серията с мед за суха кожа, а винаги ми се е искало.

Rêve de Miel® Lip Moisturising Stick 4 g - любимият ми балсам за устни, но под стик формула. Ще го видим дали ще е същият, защото имам леки съмнения. Имам ревю тук.

Rêve de Miel® Hand and Nail Cream 15 ml - подхранващ крем за ръце. Мисля, че не съм си го купувала, но може би съм пробвала на някоя приятелка, защото имам спомен, че е доста мазен.

NUXE Men Multi-Use Shower Gel 15 ml - още един душ гел от серията за мъже и още един повод Мартин да е доволен от календара.

Rêve De Miel® Ultra-Rich Cleansing Gel, Face and Body 30 ml. - още един гел за лице, не съм го пробвала и ще ми бъде интересно.

Като заключение ще кажа, че като голям фен на бранда намирам календара за много добър. Добро съотношение цена, качество и брой продукти. Със сигурност ще използвам всичко от него, има неща, които вече съм пробвала и харесвам, както и нови такива. Най ми е интересно кое в кой ден ще се падне и вече нямам търпение. 


Коледен Календар NUXE | 2019 - 24 мини продукта цена: 120 лв. 

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара