Разпродажба | палитри, парфюми, уреди за коса

Здравейте!

Време е за дългоочакваната разпродажба. ПЪРВО, преди веднага да скролнете надолу Ви препоръчвам да се запознаете подробно с начина на протичане, запазване и поръчване на продуктите, като моля да се включат само ХОРА, които наистина искат нещо, за да няма върнати и непотърсени пратки.

Защо правя разпродажба:
- защото трупането на неща, които не използвам не отговаря на философията ми през последните години, която е много по-минималистична. Въпреки че продължавам да имам повече от необходимото, гримовете ми не се събират в един несесер, за мен е голяма стъпка, защото всяка палитра ми е ценна и имам история с нея. Сигурна съм, че друг ще ги обича повече от мен. Призовавам ви също да не трупате и ми се иска в разпордажбата да се включат хора, защото имат нужда от нещо и го харесват, а не само заради това, че е на по-ниска цена. Освен с много козметични продукти се разделих и с много дрехи, както и вещи в дома, които нямат никаква роля освен да събират прах. За мен най-добрата добавка към дома е ново цвете, а не нещо, което ще събира прах (въпреки че и цветята събират, но не е там смисъла). Това да се старая да живея с по-малко, да пазарувам по-умно, да нямам автомобил, да нямам много вещи, да се старая да замърсявам околната среда по-малко, е информиран избор, който съм избрала за себе си и тази разпродажба е част от последствията от него.

Защо не подариш всичко:
- доста често получавам този въпрос в instagram, истината е, че голяма част от нещата подарих, но чрез разпродажбата ще се опитам за поредна година да подкрепя двете каузи, за които съм споделяла тук в блога и в социалните ми канали и предишни години, това са- Българската Коледа, както и Операция Плюшено Мече. Това са две инициативи, които подкрепям, вече повече от 5 години, като и преди съм ви споделяла за тях, дългогодишните читатели сигурно си спомнят.

Как да резервирам и поръчам:
- дълго се чудех как точно да процедирам, преди винаги съм правила разпродажбите във facebook, под формата на търг, но тази година реших да пробвам нещо ново и да бъде тук в блога.

1. Изберете продукта, който искате
2. Напишете неговото наименование в коментар под този пост
3. В коментара ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има 2 имена и имейл
4. Този, който пръв запази даден продукт ще го получи
5. Ако има коментар за даден продукт, то не може да го изберете вече
6. Аз ще се свържа по имейл с човека, който е писал пръв
7. Един човек може да избере,  колкото продукта иска, но нека са изписани целите наименования.
8. Ако поради някаква причина даден продукт е върнат или човекът се е отказал, информацията в блога ще бъде актуализирана и продуктът отново ще може да се поръчва.

Условия за поръчка:
- Тъй като в предишни години имах големи проблеми с върнати и непотърсени продукти, което освен време коства и пари, ще ви помоля ако не сте сигурни, че искате даден продукт или нямате възможност да го получите и платите, да не го поръчвате. Нека не си губим взаимно времето, защото разправиите с куриерските фирми са супер неприятни.

Начин на доставка:
- Доставката е за сметка на купувача, като ще използвам куриерска фирма Еконт.

Получаване на пратките:
- Тъй като искам да направя нещо специално за вас, всяка една пратка ще бъде опакована коледно, като подарък и ще има ръчно надписана от мен картичка.

Продуктите:
- под всеки продукт има информация за състоянието му, колко е използвано, цена, цена като нов продукт и ревю в блога, ако има такова. Всички продукти са дезинфекцирани. Ако имате конкретни въпроси може да се свържете с мен в социалните мрежи преди да направите поръчка, а не в коментар под този пост.

Сега Ви оставям да разгледате и продуктите, включени в разпродажбата, надявам се да намерите нещо, което ще направи празниците за вас много специални и ще го обичате и използвате максимално.


Запазено- Pixi Eye Reflections Shadow Palette- цена: 30 лв.
(цена на нова- 54 лв.)

състояние - само swatch-вано. 

- една от най-красивите палитри ever. Включва матови, блестящи и перлени цветове, като има и 3 цвята, които са като пресован пигмент. В по-студената гама са и според мен ще са подходящи за момичета със сини очи. Също така някак несъзнателно свързвам тази палитра с това, че е подходяща за сватба, всеки път щом я видя и си представям официален грим, като това някак ме дразни, знам, странна причина, но факт. Пигментацията е страхотна, няма слаб цвят, всеки един от тях сам по себе си е отличен.


Запазено - Pixi Get The Look - ItsEyeTime- цена: 30 лв. 
(цена на нова- 63 лв.)

---> ревю тук
състояние - използвано, с леки следи от употреба.

- сред всички палитри, които съм имала на Pixi тази винаги ми е била сред най-любимите и обикновено посягах към нея за ежедневния си грим. Разделям се с нея, защото в тази 1 палитра, която реших да запазя за себе си има повечето цветове, които ползвах в тази, за това бях категорична, че или ще имам само 1 палитра или няма да мога да се разделя с нито една. Интересното е, че си направих експеримент, планирам тази разпродажба от няколко месеца и всичко, което виждате тук седи почистено и прибрано на друго място с идеята ако ми залипсва толкова много да не го включвам ... заключението е, че мога да живея без нея и се надявам някоя от вас да я обича повече от мен.


Запазено - Pixi Book of Beauty-Contour Creator- цена: 20 лв.
(цена на нова- 55 лв.)

---> ревю тук
състояние - използвано

- При тази палитра за контуриране казусът е обратен на тази на Makeup Revolution, която ще откриете по надолу. Тук използвах само хайлайтърите - които са брутални. Щеше да ми е любима ако бронзиращите цветове бяха по-подходящи за моята кожа. Пигментацията е супер висока. Препоръчвам да разгледате ревютата на всички продукти, които имат линкове.


Запазено- Pixi Eye Heart Palette - цена: 25 лв.
(цена на нова 40 лв.)

състояние - само swatch-вано

- една от най-новите палитри на Pixi, излезе преди може би месец-два. Причината, поради която се разделям с нея е това, че вече имам такива цветове и отделно това, че се гримирам по-семпло и рядко бях я използвала. Страхотна е за есента, дори само като я гледам се вдъхновявам с наличните цветове да направя нещо подобно. Ще се радвам да видя някоя от вас какво би могла да сътвори с нея. 


Запазено - SMASHBOX COVER SHOT EYE PALETTE- цена: 35 лв.
(цена на нова- 56 лв.)

---> ревю тук 
състояние- използвано, с леки следи от употреба.

- ако тези цветове не бяха близки до единствената палитра, която реших да запазя със сигурност нямаше да бъде включена в разпродажбата, но не върви да я държа, само защото е с компактен размер. Smashbox са си Smashbox и качеството е топ, обичам техните продукти и каквото съм пробвала ми е станало любими. Реално погледнато в тази разпродажба са включени само любими неща, които съм пазила до последно и не са били раздадени на приятели и познати.


Запазено - Makeup Revolution Ultra Contur- цена: 10 лв.
(цена на нова 22 лв.)

състояние- използвано

- наскоро взех решение да не си купувам повече палитри, защото никога не ползвам всички цветове, така се случи и с тази, която получих като подарък от сестра ми преди няколко месеца, но от нея използвах само 2 цвята, докато не си взех бронзант, в по-компактна опаковка и тази палитра спря да излиза от шкафа. Има цветове както за контур, така и за хайлайт, като просто винаги забравях за нея, защото все имаше нещо друго за използване.


Запазено- The Balm Nude Tude - цена: 30 лв. 
(цена на нова- 60 лв.)

---> ревю тук
състояние- с леки следи от употреба

- любима палитра на The Balm, но и с нея имам проблема като с тази на Pretty Vulgar. Ако все още снимах видеа бих я задържала, но определено не ми влиза в употреба всеки ден. От нея съм ползвала само цветовете черно и тъмно кафяво. В ревюто може да прочетете подробно за качеството, пигментацията и опаковката.


Запазено- Pixi PixiGlow Cake- цена: 15 лв.
(цена на нова- 54 лв. )

състояние- с леки следи от употреба

- розовият Glow Cake така и не намери място в моята рутина, но за сметка на това прасковеният вариант е единственото нещо за лице, което присъства в чантичката ми за път. За пигментацията на продуктите на Pixi разбрахте вече, така че няма да се повтарям. Много подходяща за пътуване палитра, просто нямам нужда от две, така че тази отива за вас.


Запазено- PRETTY VULGAR PHOENIX RISING - цена: 40 лв.
(цена на нова - 70 лв.)

---> ревю тук
състояние- с леки следи от употреба

- продуктите на Pretty Vulgar за мен са топ, страхотни са като качество. Палитрата е страхотна, но както и писах в ревюто, това не са сенки за всеки и за съжаление моите умения не са каквито бяха. Знам, че дори да я запазя ще я използвам 1-2 пъти и просто няма смисъл да седи. Поставих си за цел да остана с 1 палитра и се наложиха жертви, за които ще ми е мъчно. Радва ме само мисълта, че някъде там, някой, който чете този пост ще си е мечтал за тази палитра и за тази цветове и ще я оцени подобаващо, а не както направих аз. В ревюто може да разберете повече за цветовете, пигментацията и опаковката.


Запазено - Essence Birthday Palette - цена: 10 лв.
(цена на нова- 20+ лв.)

състояние- с леки следи от употреба

- беше голяма любов с тази палитра, но поради наличието на други продукти, които използвам тя остана в дъното на шкафа и така не влезе в използване. Имам заснето цяло видео с нея --> тук. След това просто си седеше. Тази серия все още може да се намери по дисплейте на Essence.


Запазено - The Layers Highlighting Palette - цена: 30 лв.
(цена на нова - 50 лв.)

състояние- само swatch-вано

- страшно е красива тази палитра, но имам супер близки цветове хайлайтъри и за какво ми е да седи и да е красива. Казала съм си, че в колекцията ми ще влизат нови неща само ако са уникални и ги нямам вече под една или друга форма, за това и се разделям с нея.

Качеството на пигментите е високо, хем са супер пигментни, хем не се разпрашават, а са меки и пухкави. Тази палитра е предназначена за това да можеш сам да правиш различни комбинации и цветове, като идеята е супер добра. В сайта на Pixi може да видите цветовете --> тук. 


Запазено- Maybelline Master Blush-  цена: 8 лв.
(цена на нова- 18 лв.)

състояние- използвано

- въпреки че използвах тази палитра си зададох въпроса: "защо ти е, когато използваш само 1 цвят?" и за това тя също попадна в тази разпродажба. В момента в колекцията си имам два ружа и според мен нямам нужда от повече.



Запазено - Glow-y Powder - цена: 10 лв. / броя
(цена на нова - 30 лв.)

състояние- само swatch-вано

- тези хайлайтъри на Pixi са супер красиви, но на по-тъмна кожа. Супер интензивен цвят, много висококачествени перли, които се сливат с кожата и придават невероятен блясък. Според мен ще са подходящи, ако сте гримьор и се сблъсквате с различни клиенти или кожата ви е матова към тъмна, иначе изглеждат странно на бледа кожа за всеки ден.


Запазено - Makeup Revolution Essential Matte 2- цена: 5 лв.
(цена на нова: 11 лв.)

---> ревю тук
състояние- използвано

- може би ще съжалявам в даден момент, че се разделям с тази палитра, защото е като нещо задължително във всяка колекция, но към момента не си заслужава и да седи неизползвана. Изцяло матова, с подходящи цветове за всеки един грим, идеална за преливане.


Запазено - Makeup Revolution Pretty Strong - цена: 15 лв.
(цена на нова: 22 лв. )

състояние- чисто ново, запечатано

- получих тази палитра като подарък към поръчка от магазин за козметика, запечатана е и нямам представа за качеството на цветовете, но обожавам продуктите на Makeup Revolution и съм сигурна, че ще е страхотна. За коледния giveaway, който планирам вече има друга палитра и за това тази попадна в тази разпродажба. 


Запазено - SMASHBOX PHOTO FINISH - цена: 30 лв.
(цена на нова- 56 лв.)

състояние- чисто ново, запечатано

- ползвала съм тази основа на Smashbox преди и не беше моето, като цяло нямам против силиконовите основи, но тъй като нямам чак такива пори не ми трябва за всеки ден, отделно, че и фон дьо тен нося два-три пъти в годината. В момента имам отворена друга подобна основа за изглаждане на кожата (Urban Dakey) и нямам нужда от две. За това тази е чисто нова, неотваряна и си търси нов дом. 


Запазено- L’Oréal Paris Infaillible More Than Concealer- цена: 10 лв.
(цена на нов- 17 лв.)

- състояние- чисто ново, отваряно.

Мисля, че в YouTybe бяха обявили този коректор за най-добрия дрогериен коректор, но знаете, че аз си имам друг фаворит, който за момента не може да бъде изместен. Защо е включен в разпродажбата? Защото цветът му е твърде светъл и не мога да го използвам под очите без фон дьо тен, а аз не нося в ежедневието си, за това по-добре да не седи и да заема място, а да си намери някоя бледа девойка, която да му се радва. Цветът е най-светлият възможен.


Запазено - MultiBalm цвят Baby Petal - цена: 10 лв.
(цена на нов- 27 лв.)

състояние- само swatch-вано

- този стик от Pixi може да се използва както руж, така и като червило. Тъй като не съм по кремообразните продукти за лице, това така и не стана част от рутината ми и просто си седеше в шкафа. Нямам нужда от такива продукти, за това дано се хареса на някой от вас. Цветът е много красив и нежен, подходящ е за светла кожа с неутрален или топъл подтон.


Запазено - Remington четка за коса - цена: 15 лв.
(цена на нова - 25 лв.)

състояние- използвано под 2 месеца, в гаранция

- в същия период си взех тази и долната четка, защото бях отчаяна и търсех нещо, което да замести четко-пресата ми на Дипломат. Тази на Remington ми се стори подходяща, но за съжаление отново ако косата ми не беше толкова гъста и къдрава, а вече и твърде дълга, би се справила отлично. Тук минусът е това, че барелът е много малък, което означава, че трябва да правя по-малки секции от косата, което отново прави изправянето и оформянето над 30 мин. Голям плюс е, че благодарение на малкия диаметър се правят много готини букли, ако не бързах бих я ползвала в комбинация с тази, която използвам в момента, но никой нормален човек няма време да си прави косата с 15 уреда у дома.


Запазено - Йонизираща четка за оформяне на коса - цена: 50 лв.
(цена на нова: 80 лв.)

състояние- използвано под 2 месеца, в гаранция (има още 1 година гаранция)

Google photos точно днес ми напомни, че на тази дата преди 1 година съм си взела тази четка за оформяне на коса, беше отчаяно-импулсивна недобре обмислена покупка. Четката е идеалното решение за оформяне, заглаждане и изправяне на фина до нормална коса, работи до 180 градуса и има йонизиращ ефект, което запазва косата и не позволява наелектризиране.

Защо не е подходяща за моята коса? Всъщност ми вършеше много добра работа, но твърде бавно, тъй като имам много коса и плътен косъм със 180 градуса времето ми на изправяне беше 45+ мин. което за мен е супер много, сега я изправям с 230 градуса за около 20. Ако имате нормална коса, определено 180 градуса ще ви свършат работа. Това, че барелът е голям прави оформянето много лесно, като цяло, ако не бях открила четката, която ползвам в момента със сигурност щях да си я използвам.


Запазено - Парфюмна вода VIP Only by Oriflame- цена: 10 лв.
(цена на нова- 45 лв.)

Описание на аромата: "Вдъхновена от наелектризиращия свят на ексклузивните партита, Парфюмната вода VIP Only удивява сетивата с омагьосващата сила на цвят от татул. Притискайки Ви в своята страстна прегръдка, този плодово-ванилов аромат с пикантни ориенталски нотки води до неописуем уханен екстаз, докато се впускате в бляскавата еуфория на нощта."

състояние- ново, неизползвано.


Запазено - Парфюм Attraction by Avon - цена: 10 лв.
(цена на нов- 46 лв.)

Описание на аромата: "Аромат на изкушаваща къпина, магнетичен мускус и ванилов кехлибар.Нашият пръв аромат, създаден да привлича противоположния пол. Светът сякаш изчезва. Вече нищо няма значение, освен нас двамата. Притиснати заедно от невидима сила. Непреодолимо и магнетично. Привличане.къпина, магнетичен мускус, ванилов кехлибардървесно-плодова категория."

състояние - ново, неизползвано


Запазено - Little Black Dress by Avon - цена: 10 лв.
(цена на нов - 36 лв.)

Описание на аромата -  "Невероятна, винаги модерна флорално-ориенталска комбинация, създадена за елегантната жена, която оценява вечния чар на класиката - малка черна рокля, перли и добър парфюм... Ароматна категория: флорално-ориенталска Парфюмни нотки: • върхови нотки: циклама, кайсия, лоницера • сърцеви нотки: розов божур, гардения, иланг-иланг • базови нотки: дървесина, бял мускус, слива."

състояние- ново, неизползвано.


Запазено- Tommy Hilfiger - The Girl Eau De Toilette Spray for Her - цена: 10 лв.
(цена на нов - 27 лв.)

Описание на аромата: "Свеж морски въздух и вълнуващ аромат на хрупкавост. Горни нотки на виолетови листа, зелена круша и зелени смокинови листа. Средни нотки на жасмин, мугует, шизолия и кармафлор Базови нотки от кедрово дърво Вирджиния, кашмеран и кехлибар."

състояние- използвано, над 70% има от съдържанието



Запазено- Часовник Avon - цена: 10 лв.
(цена на нов 40+ лв.)

състояние- ново, няма гаранция

Поръчах този часовник в периода, в който не излизах от вкъщи без, но от 3 години не съм слагала часовници, този вече не се вписва и на стила ми и се съмнявам някога да го нося отново.


Запазено- Revolution Skincare Multi Peptide Serum - Цена: 10 лв.
(цена на нов - 25 лв.)

Multi Targeting & Firming Serum с пептиди, за намаляване на фините линии, борба с признаците на стареене, регенерира загубата на еластичност. След употреба кожата моментално се усеща по-стегната. 

състояние - Използван е 2 пъти. Не се вписва в рутината ми в момента, а няма смисъл да седи. 

Съдържание:
Aqua/Water/EAU, Propanediol, Glycerin, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Carbomer, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Polysorbate 20, Palmitoyl Tripeptide-38, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7.



Запазено - L'Oreal Rouge Signature цвят 114 I Represent Цена: 5 лв.
(цена на ново 20 лв.)

състояние - Използвано 1 път. 

Цветът не ми седи добре, но формулата много ми хареса. Цветът е по-ярък, от колкото изглежда в опаковката. Формулата е много интересна, има гел усещане и изглежда като матов стейн за устни.


Запазено- Liquid Fairy Lights от Pixi - цвят Rose Gold Цена: 10 лв.
(цена на ново 34 лв.)

Едни от най-красивите сенки за очи - комбинация от цвят и интензивен блясък. С тези сенки не се нуждаете от основа за блестящи сенки предварително, идеални са за топър. Този цвят не го използвам, за това се разделям с него.

състояние - ново. Не е използван нито веднъж. 


Запазено - MatteLast Liquid Lip от Pixi - Цена: 10 лв./бр.
(цена на ново 36 лв./ бр.)

състояние - ново, не са използвани.

- Au Naturelle е бежов цвят с прасковен под тон. Имам друг неутрален цвят, който харесвам повече и според мен този цвят няма да ми седи добре, не се харесвам с нюд червило. За това се разделям с него.

- Coral Bright - дори не съм го отваряла, защото знам, че никога няма да го използвам. Твърде ярък цвят, отделно, че не ми седят добре оранжево-червени червила.

За формулата на матовите червила на Pixi съм говорила много пъти, като това, което мога да кажа сега е, че това е сред любимите ми формули. Трайни са, не изсушават прекалено много устните и имат красиви цветове. В колекцията си в момента нямам други матови червила освен тези на Pixi. Просто тези цветове не са за мен.


Запазено- Yankee Candle melts с аромат на Vanilla Chai- Цена: 2 лв.
(цена на ново - 4 лв.)

- восък за арома лампа, която работи със свещ, която разтапя восъка. Използвала съм вече няколко броя, като ароматът е много силен и траен, нужно е да се запали за няколко минути и дома след това мирише с дни. Този аромат е много есенен и е супер за сезона.


Запазено- Borjois Le Smoky Palette - цена: 7 лв.
(цена на нова - 20+ лв.)

състояние - използвано.

- палитра с цветове за опушен грим. Сенките са много меки, пигментни и леко прашливи. Много подходяща за тъпен и опушен грим, но със сигурност ви трябва и палитра за преливане, защото в тази няма подходящи цветове.
Копирам информацията за начина на поръчка още веднъж.

Как да резервирам и поръчам:
- дълго се чудех как точно да процедирам, преди винаги съм правила разпродажбите във facebook, под формата на търг, но тази година реших да пробвам нещо ново и да бъде тук в блога.

1. Изберете продукта, който искате
2. Напишете неговото наименование в коментар под този пост
3. В коментара ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има 2 имена и имейл
4. Този, който пръв запази даден продукт ще го получи
5. Ако има коментар за даден продукт, то не може да го изберете вече
6. Аз ще се свържа по имейл с човека, който е писал пръв
7. Един човек може да избере, колкото продукта иска, но нека са изписани целите наименования.
8. Ако поради някаква причина даден продукт е върнат или човекът се е отказал, информацията в блога ще бъде актуализирана и продуктът отново ще може да се поръчва.

Love,
Snejana

You May Also Like

39 коментара

  1. SMASHBOX PHOTO FINISH
    Добромира Георгиева dobi.cvetanova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  2. SMASHBOX PHOTO FINISH
    The Balm Nude Tude
    Габриела Георгиева gabriela98@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  3. Pixi Book of Beauty-Contour Creator
    Добромира Георгиева dobi.cvetanova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  4. Yankee Candle melts с аромат на Vanilla Cha
    Pixi Eye Reflections Shadow
    Pixi Book of Beauty-Contour Creator
    Недка Господинова nedka_94@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  5. Makeup Revolution Essential Matte 2
    Недка Господинова nedka_94@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  6. SMASHBOX COVER SHOT EYE PALETTE- цена: 35 лв.
    Мария Иванова, mimi1308@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  7. The Balm Nude Tude - цена: 30 лв
    Мая Узунова, maq.uzunova93@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  8. Makeup Revolution Pretty Strong
    Парфюм Attraction by Avon
    Little Black Dress by Avon
    Часовник Avon
    Янита Петкова
    yanittapettkova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  9. The Balm Nude Tude
    Елица Налбантова
    ecii95@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  10. PRETTY VULGAR PHOENIX RISING
    Инна Енчева, inna_kalcheva@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  11. Revolution Skincare Multi Peptide Serum - Цена: 10 лв.
    Sofia Vladimirova sofiavlad@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  12. Катя Маташева - палотра MakeupRevolution Ultra Contur
    titzz@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  13. Remington четка за коса
    Кристина Симеонова e-mail: kxsimeonovax29@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  14. PRETTY VULGAR PHOENIX RISING
    Елица Налбантова
    ecii95@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  15. Makeup Revolution Essential Matte 2
    Кристина Лазарова
    krisi_to123@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  16. Liquid Fairy Lights от Pixi - цвят Rose Gold Цена: 10 лв.
    Multibalm цвят baby petal:10лв
    Надежда николова nad.nikolova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  17. Pixi Book of Beauty-Contour Creator- цена: 20 лв.
    (цена на нова- 55 лв.) I течните сенки на pixi

    ОтговорИзтриване
  18. MatteLast Liquid Lip от Pixi - и двете.
    Мария Владимирова
    adorabella.mv@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  19. Liquid Fairy Lights от Pixi - цвят Rose Gold Цена: 10 лв.
    Ако вече не е продадено :)
    Мейл sisiposh@abv.bg
    Таня Атанасова

    ОтговорИзтриване
  20. The Layers Highlighting Palette - цена: 30 лв. и Pixi PixiGlow Cake- цена: 15 лв. Юлита Димитрова yolita.dimitrova@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  21. Pixi PixiGlow Cake- цена: 15 лв.

    Gery___kioseva@abv.bg Гергана Кьосева

    ОтговорИзтриване
  22. Pixi Eye Heart Palette
    Катерина Иванова,rikatena9@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  23. MatteLast Liquid Lip от Pixi au naturelle
    cvetelinaai@icloud.com

    ОтговорИзтриване
  24. Remington четка за коса - Стефани Донева , doneva.1999@gmail.com

    ОтговорИзтриване

  25. Glow-y Powder - цена: 10 лв. / броя
    Недка Господинова nedka_94@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  26. Парфюм Attraction by Avon - цена: 10 лв. katherina_petkova@gmail.com Катерина Петкова

    ОтговорИзтриване
  27. Little Black Dress by Avon - цена: 10 лв. katherina_petkova@gmail.com Катерина Петкова

    ОтговорИзтриване
  28. Парфюм Little black dress by Avon и Attraction by Avon. Виктория Николова viiktoriia13@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  29. Йонизираща четка за оформяне на коса - цена: 50 лв.
    Revolution Skincare Multi Peptide Serum - Цена: 10 лв.
    Емилия Николова
    emilia.nikolova@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  30. Tommy Hilfiger - The Girl Eau De Toilette Spray for Her
    Бояна Георгиева
    boyanaabg@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  31. The Layers Highlighting Palette и Pixi Eye Reflections Shadow Palette
    Криси Алексиева
    krisi.al47@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  32. SMASHBOX PHOTO FINISH
    Женя Дечева
    jenq.decheva96@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  33. Pixi Get The Look - ItsEyeTime- цена: 30 лв.
    Петя Петкова
    pi90@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  34. Makeup Revolution Ultra Contur
    Александра Асенова
    aleksandra1905@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  35. SMASHBOX PHOTO FINISH и THE BAUM NUDE TUDE
    ecii95@abv.bg

    ОтговорИзтриване