Review: Sephora | Luminizing Booster with Vitamin C

Здравейте!

Пролетно зареждане на кожата с Luminizing Booster with Vitamin C от Sephora. Имам нездравословно привличане към продукти с витамини в тях, не знам защо, но тук добрият маркетинг ме хваща много лесно. Мултивитамини/ витамин C - купила съм го.

Преди вече 3 години Sephora пуснаха 3 booster-а като вече има ревю в блога за почистващия --> тук. Днес е ред на витализиращия за кожа загубила блясъка си. Особено след гадната зима, чувствам цялото си тяло загубило блясъка си, но поне за лицето има какво да се направи.


Luminizing Booster with Vitamin C идва в картонена опаковка и стъклено шишенце с пипета. Много ми допада самата опаковка, единственият и минус е, че е лесна за бутане и е чуплива, така че трябва да се внимава, защото е от тънко стъкло.

Относно лесно разпадащата се формула на витамин C този серум може би не е най-доброто на пазара, но пък за това са води Luminizing Booster with Vitamin C за 14-се дневна употреба. Казано на кратко ако не видите ефект до 14-тия ден, няма да видите и след това.

Трябва да озари кожата и да я накара да има така популярния healty glow.

Формулата е лека, прозрачна и попива бързо без да лепне прекалено. Може да се използва и преди грим, но според мен най-добре да се използва вечер, защото плодовите киселини правят кожата фоточувствителна. Имайте предви, че ако го използвате сутрин слънцезащитата е задължителна. (тя по-принцип е, но сега е още повече).


Има добавен аромат - който е леко цитрусов и леко химичен, нещо по средата. Съдържанието ми допада, има добро количество растителни екстракти и цитрусови киселини. Няма парабени, силикон или минерално олио.

Обещава 99% по-избистрен тен, след 14 дневна употреба. 84% подобряване на текстурата на кожата и 100% healty glow ефект. Може да се използва самостоятелно, може да се добави и към крема за лице. Произведен в Швейцария. 


Като заключение ще кажа, че ми допадна и самата концепция и опаковката. Не видях някакъв WoW ефект от употребата на серума, но беше приятен за използване. Стига за повече от 14 дни. Не ми харесва, че има добавен аромат, но като цяло съдържанието е доста добро и бих му дала втори шанс за тази пролет. Плюс е и достъпната цена.

Sephora | Luminizing Booster with Vitamin C - 20 мл. цена: 20+ лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара