Review: Pixi Beauty | Liquid Fairy Lights*

Здравейте!

Блясъкът върху очите е страхотен акцент и прави всеки грим много уникален, обаче обикновено има един голям минус, той е на прах, трябва специална основа и е труден за нанасяне, не става равномерно и дори с хубава основа след време започва да пада неравномерно.

В ревюто днес ще Ви разкажа, за това как то Pixi Beauty са решили този проблем, като са създали уникалните Liquid Fairy Lights, като това представлява течен брокат за очи, който се нанася лесно, изсъхва без да променя сенките отдолу и не се рони в края на вечерта.


Формулата е гелообразна, като не изсушава клепача. Нанася се лесно - може и с пръст, може и с четка. Аз лично предпочитам с четка за грим, защото е по-прецизно. Самите Liquid Fairy Lights идват с апликатор, но той не ли е удобен за нанасяне, защото не разпределя продукта равномерно.

Голям плюс за мен е това, че след няколко часа носене не започва да се рони. Общо взето това ми е основен проблем, когато нанасям блясък с основа за блясък, че дори и в началото да изглежда добре, в един момент започва да пада по лицето.

Liquid Fairy Lights могат да се нанасят и върху сенки, без да ги променят, а могат и да се изпозлват и директно върху очите. Най-универсален е цветът Crystalline, като ако трябва да изберете само един нюанс определено изберете този.


Crystalline- бял, сребристо-син блясък.

SunRay- златни и сребърни блестящи частички.

RoseGold- розово-златни, сребърни блестящи частички.

BareBrilliance- бежово-бронзова основа, с сребрист блясък.

PassionLight- червена основа с златисти и сребристи блестящи частици.

От скоро има два нови цвята PixiGreen, което е с лек зелен отенък и Lagoon, което е синьо.


Съдържание:

Water/Aqua/Eau, Polyethylene Terephthalate, Aluminum Calcium Sodium Silicate, Glycerin, Calcium Titanium Borosilicate, Rosa Canina Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Synthetic Fluorphlogopite, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sorbitan Oleate, Squalane, Polyurethane-11, Silica, Polysorbate 60, Tin Oxide, Triethanolamine, Carbomer, Aluminum Powder, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol. [+/- Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide (CI 77491), Red 40 Lake (CI 16035), Yellow 5 Lake (CI 19140:1)].


Като заключение ще кажа, че много ми допада, защото за разлика от стандартния блясък, тук не се налага да слагате специална основа. По никакъв начин не разваля сложените отдолу сенки, изглежда много красиво и издържа докато не свалите грима.


Pixi Beauty Liquid Fairy Lights - 5 гр. цена: 15 паунда

Love,
Snejana

*PR пратка. Не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара