Review: Avon Perfect Skin Daily Skin Boosting Splash Mask*

Здравейте!

Avon Perfect Skin Daily Skin Boosting Splash Mask дълго име за продукт...

 Тъй като на доста места гледам ревюта на този продукт (не съм сигурна как точно да го нарека) и все са положителни, и нямат общо с моето мнение, реших да ѝ направя ревю, въпреки че я бях приготвила за изхвърляне.

Рядко се случва да не ми хареса нещо, но тази сплаш маска наистина не ми се вписва в критериите за продукт, който да продължа да използвам. От тази серия съм използвала няколко други продукта, като BB cream-а и околоочния крем, който бяха доста добри, особено BB cream-а, който е супер. Дори колежките в офиса много го харесаха.


Какво обещават от Avon?

"Сплаш маска за лице Anew Perfect Skin незабавно ще хидратира и възстанови енергизирания вид на кожата, ще намали видимостта на порите и повяхналия вид.

Тя ти предоставя
:• хидратиране и възстановяване енергизирания вид на кожата• намаляване повяхналия и уморен вид & видимостта на порите
• успокояване и ефект перфектна кожа95% от жените показват увеличена хидратация на кожата*
* базирано на клинично изследване за ефикасност с 20 души."

Съдържа Perfect Cell Complex, който би трябвало да действа изглаждащо кожата и изравняващо тена.

Използва се като се нанесе в ръцете и с потупващи движения се нанесе на кожата. Прилича ми като идея на есенция. Защото от това, което съм чела за есенцията се нанася точно по този начин.

Както може би се досетихте от началото на ревюто, не харесвам splash маската и причините са няколко.

Първата причина е ароматът ... ТОЛКОВА е силен. По принци нямам проблем с ароматизирани продукти, но това минава и моите критерии за твърде силно. Ако се чудите какъв е ароматът мога да Ви кажа с точност. Спомняте ли си преди години Oriflame имаше детска серия, в която от време на време пускаха детска тоалетна вода. Тъй като баба ми беше консултант редовно ми я поръчваше. Миришеше сладко и силно. Е, splash маската мирише точно така. И е също толкова силна като аромат. Все едно детската тоалетна вода и те карат да се плискаш с нея.

Втората причина, поради която не харесвам splash маската е съставът. За съжаление никъде не успях да го намеря, за да го кача, а снимките ми за нищо не стават. Но казано на кратко няма нищо хубаво в него и все съставки, които гледам да избягвам. Прилича на състав на одеколон.

Последната, но и най-сериозна причина е ефектът от използването на splash маската. Когато я получих всички колежки в офиса се изредиха да я пробват и при всички резултатът беше един и същ. Недоволство от интензивния аромат и оплаване, че "това нещо много лепне". Да, лепне и не, не е ок за нанасяне на грим след това. Аз не харесвам такива лепнещи неща и винаги когато използва нещо такова имам едно единствено желание ... да си измия лицето.

Много негативно стана това ревю, но в полето за търсене (горе в дясно) с ключова дума Avon може да намерите ревюта на най-различни продукти много от тях страшно любими.

Като заключение ще кажа, че харесвам много продукти на Avon, но този просто не е един от тях. И бих го пропуснала. Пробвали ли сте splash маската, какво мислите?

Avon Perfect Skin Daily Skin Boosting Splash Mask- 200 мл. цена: около 15 лв. (зависи от промоцията в конкретната брошура)

Love,
Snejana

*Продукът е изпратен от PR. Публикацията не е спонсорирана. Мнението ми за продукта е на базата на личния ми опит. 

You May Also Like

3 коментара

  1. Тази сплаш маска не съм пробвала, но мн съм доволна от разкрасяващата терапия на anew тази в лилавта опаковка. Използва се като освонова за груим. Има силен аромат, но се усеща мн хубаво на кожата. Препоръчвам ти я.

    ОтговорИзтриване
  2. И аз бях с такива впечатления от маската: гадно, лепнещо нещо, което и блести върху кожата. Таман да го хвърля и го пробвах пак, този път съвсем съвсем малко количество. Попи мигновено, без блясък и - о,чудо - не лепне. Ползвам го всяка сутрин оттогава.

    ОтговорИзтриване