Review: Golden Rose Soft Matte Creamy Lip**

Здравейте!

Безспорен е фактът, че Golden Rose правят отлични червила, но трябва да си призная, че бях малко скептична към новите Soft Matte Creamy Lip, най-вече защото много харесвам Long stay серията. Може би едни от най-добрите матови червила на пазара. И поради тази причина не мислех, че друга по-различна формула би ми допаднала.

Обаче нещата се променят, понякога по независещи от теб причини - сложих брекети. Това напълно промени продуктите, които използвах върху устните си, най-вече защото казано съвсем направо - да носиш матово червило с брекети е наказание.

Golden Rose Soft Matte Creamy Lip ще се хареса на всички тези, които мразят матовите червила, имат сухи устни или по-една или друга причина просто не харесват супер матовия финиш.


Радвам се, че ревюто днес е колаборация с Golden Rose, защото се довериха на експертната ми оценка и поеха риска да кажа искреното си мнение за продуктите им.

Едно бързо припомняне на няколко поста посветени на серията Velvet Matte + снимки и видео ревю на всички цветове --> тук.  И ревю на класическата им серия от преди 5 години ... леле блогът ми наистина е на възраст ---> тук 


Soft Matte Creamy Lip включва общо 18 цвята, като има за всеки го по нещо. Определено в последно време залитам повече към неутралната гама, но дори любителите на по-мрачните тонове могат да намерят нещо за себе си в селекцията от цветове.

Опаковката е идентична с Long stay серията, като разликата е в матовото стъкло и златистата капачка. Трудно е да се определи цвета през стъклото, нюансите изглеждат по-млечни, за това Ви препоръчвам да пробвате тестерите (върху ръката) за да намерите най-лесно цветът, който търсите.

Апликаторът също е идентивен със матовата дълготрайна серия. Опаковката е 5,5 мл. и има трайност 18 месеца. Има приятен и сладък аромат, не е натрапчив и прекалено силен.


Формулата се води лека и дълготрайна. Основата разлика, която забелязвам с други мус-образни червила е, че наистина не се усеща върху устните, не седи все едно имате нещо отгоре. За мен беше важно да не изсушава устните, защото и без това от брекетите са си достатъчно сухи.

Съставът е обогатен с масло от жожоба и масло от авокадо.


От  Soft Matte серията тествах 3 цвята, като с номер 104 (естествено бежово) дори бях на сватба. Трайността е до първото по-стабилно хранене, имат добра издържливост на пиене на вода от чаша. Плюс е, че не се разтичат и са лесни за нанасяне.

Цветът е плътен и се нанася равномерно, дори при по-тъмните нюанси, като 116, което на пръв поглед изглежда, че не е прекалено тъмно, но всъщност е наситено винено-лилаво. Може да Ви се стори странно, най-вече заради това, че лятото тепърва започва, но нямам търпение за есента. Този цвят ще е идеален за тогава.


На лявата снимка съм с Golden Rose Soft Matte Creamy Lip номер 111, а на дясната съм с LongStay Liquid Matte Lipstick в номер 21.  Разликите във формулите е видима, няма го този soft ефект при дълготрайното матово червило.

Докато пишех ревюто си задавах въпроса - коя от двете формули ми допада повече, но наистина решението е трудно, защото и двете ми харесват. А Вие коя от двете предпочитате?


Като заключение ще кажа, че харесвам новата матова серия. Не се разтича, приятна е върху устните. Няма същата трайност като при класическото им матово течно червило, но въпреки това издържа достатъчно. Ще има нужда от подновяване след хранене. Мисля, че формулата ще се хареса на всички, които намират матовите червила за прекалено изсушаващи.


Golden Rose Soft Matte Creamy Lip- 5,5 мм. цена: 7,99 лв.

** Публикацията е спонсорирана! Това не влияе на мнението ми за продуктите.

You May Also Like

2 коментара

  1. Може би нямаше да е лошо да отбележите под суочовете кой цвят на кой номер отговаря......

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За съжаление ги нямах при мен, а ползвах тестерите в близкия магазин. Съжалявам.

      Изтриване