Review: Bilka Face Serum | Hydro MAX

Здравейте!

Как работи мозъкът на Снежана:
Снежана вижда серум. Снежана не чете, а просто го взима. Снежана е шокирана от количеството и разочарована от формулата. Защото не е чела. Не бъдете като Снежана, четете опаковките преди да ги купите.

Използвала съм и други продукти от серията Grape Energy на Bilka, за това без много да му мисля си взех новия им серум. Hydra MAX с hyaluron ехе, идеално. Точно каквото търся.


Формулата е флуидна, като на малко по-лек крем за лице. Разнася се лесно, но не оставя худартиращо усещане. Серумът изобщо не е икономичен, опаковката от 25 мл. ми стигна само за около месец, при употреба само сутрин. Количеството, което виждате на снимката е колкото за 1/2 от лицето. Плюс е това, че след нанасяне не лепне и попива бързо. Аз съм с мазна кожа и изобщо не намирам за необходимо да нанасям и крем върху този серум. Ако сте с кожа, като моята, спокойно може да използвате само него, без други кремове за лице.

Има специфичния гроздов аромат на серията на Bilka, който е доста силен и специфичен.

Като ефект върху кожата не забелязвам някаква промяна. Казано по друг начин "с него, като без него". Разочарована съм, защото имах големи очаквания, а те не се оправдаха.


Активните съставки са:
Хиалуронова киселина (Cube3) – с незабавен лифтинг ефект, изглажда бръчките, повишава хидратацията на кожата и еластичността още през първия 1/2 час, създава обем и плътност;
ОРГАНИК екстракт от грозде – един от наймощните антиоксиданти. Укрепва колагеновата и еластиновата структура на кожата;
Кофеин – стяга кожата, като я успокоява и защитава;
В състава има още силикон като по-притеснителна съставка (на пръв поглед). Няма минерални масла и парабени.


Като заключение ще кажа, че не успя да ме впечатли. Изобщо не покри очакванията ми и според мен е далече по качества от серум (и не прилича на серум, а на лек крем за лице). Ако си търсите обаче ефирен крем в малка опаковка, този е идеален за вас!

Bilka Face Serum | Hydro MAX- 25 мл. цена: около 8 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара