Review: Aura | All Year Bronzer*

Здравейте!

Имате ли нужда от бронзант? От бронзант, който е подходящ за всеки сезон, придава естествен блясък и може да се използва и върху тялото? То тогава мисля, че това ревю е точно за вас!


Бронзантът е предназначен и за лицето, и за тялото. Формулата ми е с добра пигментация, като най-много ми харесва това, че не е твърде пудрена. Което за лицето е добре, но представете си да трябва да преливате нещо подобно на тялото. Има два цвята, като и двата имат лек блясък, много фин, ефектът, който дава върху кожата е естествено сияние, което отново е добре, когато говорим за продукт, който да може да се използва и върху тялото, защото кожата все пак има естествен блясък.

Единият цвят е леко златист, докато другият има много интересен керемиден подтон, който не се среща често при дрогерийните продукти, което според мен е интересното в тази пудра. Харесва ми как изглежда през деня с течение на времето.

Как го нанасям:
- с голяма пухкава четка нанасям тъмната част в близост до ухото, за да създам илюзията за по-слабо лице, няма опасност да прекалите, защото това е хубавото на продукти, които не са прекалено пудрени. С по-светлата част от бронзанта нанасям малко над тъмната и едновременно придава блясък и стопля лицето, понякога дори не използвам хайлайтър. Харесва ми това, че се слива с кожата дори и да нямате основа.

Ако си търсите матов бронзант и сте със светла кожа с жълт под тон вижте този --> тук.


Преди няколко месеца заснех видео, в което сравнявам бюджетна с по-скъпа козметика. Като от едната страна на лицето използвам бюджетната, а от другата страна скъпата козметика и включих и тази бронзираща пудра. Тъмният цвят е идентичен с пудрата на Clarins не само като цвят, но и като формула. Изглеждат еднакво и върху лицето, може да гледате видеото --> тук.


За съдържанието:
напълно стандартно е, даже ми прави впечатление това, че е сравнително бедно от към състав. Понякога се изненадвам колко неща има в продуктите под формата на пудра.

Има силикон и минерално масло. (стандартни за подобен тип продукти)


Като заключение ще кажа, че не се превърна в най-използвания от мен бронзант, но ми хареса. Не е свръх пигментен, което понякога е плюс. Придава на кожата красив естествен блясък и тъмният цвят много ми допада, като го използвам за придаване на летен загар, защото има по-керемиден подтон.

Aura | All Year Bronzer- 18 гр. цена: около 15 лв.

Love,
Snejana

* Продуктът е предоставен от PR. Публикацията не е спонсорирана!

You May Also Like

0 коментара