Review: Catrice Chocolate Nudes Palette*

Здравейте!

Ако сте начинаещ в грима, Catrice предлагат много добри палитри, с които може да се изгради една прилична колекция за всеки неопитен в сферата на сенките за очи. В момента има 6 различни палитри с по 6 цвята, като са предимно в неутралната гама и са идеални за лек и ежедневен грим. 

Опаковката е стабилна, средно качество, като включва 6 цвята сенки и четчица с апликатор, която не е неизползваема, но по-добре заложете на една четка за нанасяне и една за преливане, които ще ви вършат идеална работа в ежедневието.

Като качество на самите сенки нещата са колебливи, има такива, които са слабо пигментни и такива, които са по-скоро средна пигментация. Такъв тип продукти са подходящи за неопитната ръка, защото е по-лесно да добавиш цвят, от колкото да се чудиш как да махнеш излишното. 3 от 6-те цвята в палитрата са страхотни, средният цвят, които е идеален за преливане е най-слабо пигментен, а останалите 2 кафяви цвята са непретенциозни.

Може да видите грим и първи впечатления от палитрата -- > тук.


Цветовете от най-светлия към най-тъмния:

Перлено бяло- много нежен перлен цвят, подходящ за придаване на хайлайт под веждата или в ъгълчето на окото. Добра пигментация.

Мляко- млечно бял матов цвят. Добра пигментация.

Taupe- студен светло сиво-кафяв цвят, идеален за преливане в сгъвката на окото. Слабо пигментиран.

Студено кафяво- по-тъмно студено кафяво. Подходящо за придаване на дълбочина в погледа. Средна пигментация.

Розово злото- ако сте луди на тема козметика и бихте си купили цялата палитра само заради един цвят, то това е този цвят. Нямам друг подобен в колекцията си. Розово злато, с много блясък, изглежда страхотно използван с нещо подобно на Mac Fix +. Пигментацията е много добра.

Топло тъмно кафяво- по-топъл нюанс на кафявото. Пигментацията е добра.


Като заключение ще кажа, че това е една супер достъпна палитра, подходяща за всички начинаещи в грима или за дами, които залагат на ненатрапчив ежедневен грим, подходяща за пътуване, защото има добра колекция цветове, които могат да се използват за попълване на вежди, контуриране или хайлайт, освен като сенки за очи. За всички по-взискателни към качеството и пигментацията по-добре я пропуснете.

Catrice Chocolate Nudes Palette- 6 цвята цена: 10 лв.

Love,
Snejana

*Палитрата е предоставена от PR! Мнението ми за нея не е повлияно от това. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара