Review: Foreo UFO Mini | Смарт устройство за маски за лице

Здравейте!


Днес ще Ви разкажа за любимата ми Foreo джаджа, а именно уреда за маски UFO mini. Кой изобщо има нужда от специален уред и за това… Ооо, хора, ще Ви кажа, че това е единственият уред, от който имате нужда за домашното си спа. Не е нещо, без което не можете да живеете, но определено е нещо, което променя живота.

Макар че обичам да си правя маски много мразя да седя с тях по 15-20 мин. Или седя 5 или ги забравям, което всъщност никак не е хубаво, не трябва да оставяте маските да изсъхват върху лицето. Но да се върнем на UFO. 

Какво представлява?
Това е серия уреди за лице, които комбинират термо терапия, крио терапия и терапия със светлини, както и T-Sonic пулсации за екстра изживяване докато си правите маска.

Има общо 4 модела с различни функции, като моят UFO mini е най-базовият от тях.
UFO 2
UFO mini 2
UFO
UFO mini (моят)


Какво включва комплектът?
Уред
USB кабел за зареждане
Стойка
Книжка за регистрация в приложението
Мостра на Serum Serum
Какви функции има UFO mini?
Единственото, което няма е крио терапия, която за човек със синузит според мен си е излишна. 

Има ограничен брой лед светлини, няма пълен спектър като UFO 2 и UFO mini 2, a само червена, зелена и синя светлина. 
Има T-Sonic пулсации, както и термо-терапия, която загрява кожата до 45 градуса, което позволява по-доброто проникване на серумите от маските.
Всички приложения работят с app-a на Foreo. От там може да настройвате режимите, всяка маска има различен режим на работа

Какво правят светлините?
Сигурно сте чували за терапия със светлина и как лед светлините имат конкретно действие върху кожата. За съжаление базовия модел UFO mini има само основните 3 светлини:

Червена- за стимулиране производството на колаген и намаляване на фините линии
Синя – за минимизиране на несъвършенствата
Зелена- подобрява тена на кожата, има ефект и при тъмни кръгове и петна

Какви са плюсовете?
Прави употребата на шийт маски много по-ефективно
Има 3 вида LED светлини
Има T-Sonic пулсации за масаж
Има термо ефект, които помага за по-добрата пенетрация на активните съставки
Свързва се лесно и бързо с приложението
Може да работи и с други маски
Водоустойчиво е
Отново се води като one time investment

Какви са минусите на модела?
Като най-базов съответно и най-евтин има минуси, които ми се искаше да пробвам, но за целта трябва да си взема по-скъп модел. В случая, ако искате всичко яки ефекти и максимално удоволствие и ефективност, то вземете си UFO 2. След като имам UFO mini, то определено бих дала пари за най-добрия модел.

По-малко LED светлини
Няма крио-терапия
Работи с по-малко маски

С какви маски работи?
Този модел има лимит на маските, с които работи, като зададени програми. Всяка маска има различна последователност на загряване, масаж и така нататък и този модел не работи с всички видове. 

Make My Day Mask – води се против замърсяване и хидратация, съдържа червени водорасли и хиалуронова киселина. Само за 90 секунди лицето изглежда озарено, хидратирано и е супер основа за грим. Забелязвам, че ако имам раздразнение също така по-бързо минават. Кожата става супер мека и ползвам 3та опаковка от тези маски. 

Call It a Night Mask – тази маска е по-подхранваща. Съдържа маслиново масло и джинджифил. Както и името ѝ издава е по-подходяща за вечер или ако сте със суха кожа. 

Manuka Honey Mask– съдържа мед от манука и алантион, подходяща за анти-ейдж терапия. Действа ревитализиращо на кожата 

Аcai Berry Mask- съдържа акай бери от Бразилия и масло от шеа. Богата на антиоксиданти, с анти-ейдж действие. Бори се със свободните радикали. 

Coconut Oil Mask- подхранва кожата, оставя я блестяща. Подходяща е за суха и много суха кожа. Съдържа кокосово масло и кокосова вода.

Glow Addict Mask- самата маска има инфузия от перли и продава моментален блясък на кожата. Има още ницинамиди, антиоксиданти, витамин Е. Прави кожата хидратирана и блестяща.

Работи ли с други маски?
Да, може да го ползвате и върху обикновена шийт маска, не е нужно да е на Foreo. Въпреки че тези, които имам са супер и ако имах възможност бих пробвала само тях. 

Като заключение ще кажа, че съм доволна от уреда, дори обмислям да си взема UFO 2, според мен определено си заслужава, виждам ефект от него и правенето на маска вече е бързи, лесно и много приятно. Следете за промоции, защото купих моето на цена под 100 лв. 

Foreo UFO mini – цена: около 190 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара