Review: Foreo Luna Go | Смарт ултразвукова четка за почистване на лице на път

Здравейте!

Под еуфорията на покупката ми на другите Foreo уреди, реших, че задължително трябва да си взема и Foreo Go, защото как така на път ще съм без любимия си уред. 
Без да помисля много над нещата и признавам не направих и добра проверка на различните видове, директно се спрях на варианта за мазна кожа, защото разбираш ли „аз съм с мазна кожа“ което не е вярно. Но ще се върнем към това по-късно нека разгледаме уреда по-подробно:

Каква е разликата на Luna Go с другите уреди от серията Luna?
Основата разлика е в размера. Тази четка е изцяло таргетирана за използване в движение. Тук блогът на https://www.anettblogs.com/ и ревюто ѝ от преди няколко години ме накара да я искам толкова много. Оставям линк към него https://www.anettblogs.com/2021/04/14/foreo-luna-go/

Основното предимство за мен остава това, че това е уред, който производителя обещава да е единствената покупка в живота и да не се разваля и да работи вечно. 
След почистващата програма автоматично има и масажен режим, но не може да се управлява през приложението. Иначе освен размерите и по-малкото функции, няма някакви кардинални различия с голямата версия. Отново е изработена от силикона на Foreo, има USB зареждане и торбичка, в която да я съхранявате. 

Колко вида Luna Go има?
Моделът travel четка за лице се предлага в 4 варианта, които са съобразени с типа кожа. Всеки цвят съответства с типа кожа, точно като при Luna 3.

Розово – нормална кожа
Лилаво- чувствителна кожа
Синьо – комбинирана кожа
Зелено- мазна кожа
Черно – за мъже


Разликата освен в цвета е и в големината, дължината и твърдостта на силиконовите власинки. Съответно на лилавия модел са най-дълги и меки и на модела за мазна кожа са най-дебели и твърди.

Както Ви споменах в предишната публикация, това са уреди предназначени за продажба в цял свят и различен тип кожа. За мен синята и зелената четка са подходящи за дебела, пореста кожа, каквато не е кожата на жените в България. 

Останалите модели са:

Foreo Luna Play Plus- единствената, която е с батерии ААА, няма връзка с приложението.
Foreo Luna Smart 2 – цветовете не отговарят на типа кожа. Не се зарежда, има живот до 1000 използвания. Не е смарт. Цената е около 140-170 лв.
Foreo Luna Fofo - цветовете не отговарят на типа кожа. Работи на батерии. Смарт е.
Foreo Luna 2 mini – цветовете не отговарят на типа кожа. Зарежда се с USB. Не е смарт.
Foreo Luna 3 mini- цветовете не отговарят на типа кожа. Ако не искате да си взимате Luna 3, то Luna 3 mini е добра алтернатива. Смарт е и се зарежда с USB. 

Характеристики:
💓премахва до 99,5% от замърсяванията по кожата, включително остатъците от грим, като премахва излишния себум и мъртвите клетки
💓грижи се за освобождаването на запушени пори и ограничава появата им
💓спомага за по-добро абсорбиране на продуктите
💓подобрява еластичността на кожата и видимо я озарява
💓изглажда фините линии и бръчките и укрепва кожата
💓4 разновидности/цвята за различните типове кожа

Техническа спецификация:
➡️до 35 пъти по-хигиенична от класическите пластмасови четки за почистване на лицето
➡️изработена от ултра мек хипоалергенен силикон
➡️T-Sonic™ пулсация – до 8000 пулса в минута
➡️1 бутон за супер лесна употреба
➡️100% водоустойчивост – може да се използва под душа
➡️до 1 месец работа с едно пълно зареждане
➡️компактни размери за удобство при пътуване
➡️има 10 години гаранция 

Какво не ми харесва?
Според мен направих грешен избор за вида на четката и по-малките размери според мен изискват по-дълги влакънца. Много ме е яд, че не взех лилавата. Дори мислех да продам моя вид и да си взема лилавата, но в българските сайтове точно този вид винаги е изчерпан, когато е на промоция. 

Другият минус е, че няма връзка с App-a, което щеше да е готино, за да не нося Bear с мен, отделно, че като съм в командировка имам доста време вечер в хотела да си правя маски и спа.

Като заключение ще кажа, че (като изключим грешния модел) съм доволна, че взех нещо, което да ползвам на път. Споделяла съм Ви и преди основно в инстаграм, че никога не мога да спазвам рутината си когато не съм вкъщи и 2 дни да не ползвам четката усещам текстура на кожата си и не е толкова мека и гладка. Определено използването на Foreo четката за лице подобрява кожата ми и маха онова усещане, все едно не сте си правили deep clean никога. 

Моят съвет е да се насочите към дизайнът за нормална кожа или за чувствителна. 

Foreo Luna Go- цена: около 150 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара