Review: SoRoCi | Rice Serum - успокояващ кожата*

 Здравейте!

Днес ще Ви разкажа повече за корейската марка Soroci и по-специално за техния успокояващ оризов серум.  

Soroci е корейска марка за грижа за кожата, която се фокусира върху това кожата да бъде оставена да „диша“. Те провеждат изследвания за козметика, която подобрява кожата и живота. „Отвъд органичното изцеление“ е уникалното решение за кожата на Soroci. Чрез анализиране на моделите, които позволяват на кожата да диша удобно сред 180 вида растения. Техните продукти са съставени само от подбрани съставки и екстракти, за да се увеличи максимално ефикасността и свежестта за създаване на здрава кожа. Техните продукти включват растителни съставки с висока овлажняваща ефективност, които са извлечени директно от естественото им състояние. Те също така премахват ненужните съставки, се ангажират да доставят пресни продукти и гарантират качество на козметиката си.


Може да ги намерите в bewellstor.bg

Ревюто днес е посветено на био оризовата есенция, като Soroci произвеждат толкова продукти, колкото качествените им ресурси им позволяват. Това е част от тяхната философия.

Есенцията съдържа екстракти от 9 растения и е подходяща за успокояване и хидратация на чувствителна и реактивна кожа, в това число и кожа с акне.
Опаковката е стъклена с капкомер, за лесна и прецизна употреба. Необходими са няколко капки за цялото лице. 

Формулата е лека и течна, знаете, че есенцията се нанася след тоника и преди серума. Ролята и е да послужи като основа на останалите продукти в рутината ви. Ако сте с чувствителна кожа, според ме може да я ползвате самостоятелно.


Състав
:

Вода, екстракт от зародиши Oryza Sativa (ориз), бутилен гликол, церамид NP, екстракт от листа на алое барбаденсис, екстракт от Cereus Grandiflorus (кактус), натриев хиалуронат, екстракт от водорасли, екстракт от Paeonia Lactiflora, екстракт от F Poncirus, екстракт от трилистника на F Poncirus Екстракт от семена на Coix Lacryma-Jobi Ma-yuen, екстракт от корен на Glycyrrhiza Glabra (женско биле), екстракт от прополис, 1,2-хександиол, масло от Lavandula Angustifolia (лавандула)


Като заключение ще кажа, че много харесах есенцията на Soroci, бих пробвала и други продукти на марката. Изключително икономичен продукт. Минус е това, че не се продава на много места. 

Soroci Успокояваща Оризова Есенция 30 мл. Около 40 лв.

Love,

Snejana

*PR sample. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара