Review: Clarins Total Eye Revive Околоочен крем*

Здравейте!


Днес ще Ви разкажа за околоочния крем на Clarince Eye Revive, който е идеален ако често имате проблеми с подпухване и тъмни кръгове причинени от умора. Формулата му съдържа и анти-ейдж комплекс.


Повече за продукта:
Освен че се фокусира върху фините линии в околоочната зона, той спомага и за видимо намаляване признаците на умора (подпухване и тъмни кръгове) мигновено и ден след ден. Освежаващата текстура се комбинира идеално с накрайника от крио-метал, за да осигури мигновено дрениращо и освежаващо действие в зоната, която най-често страда от подпухване. Признаците на умора са минимизирани, фините линии са видимо изгладени.

Действие:
Изглажда фините линии около околоочния контур.
Минимизира подпухналостта и тъмните кръгове.
Озарява зоната около очите.
Защита срещу замърсяване.

82%*от жените казват, че кожата около околоочния им контур изглежда по-красива 
89%** от жените казват, че зоната им около очите е хидратирана 
82%*** от жените казват, че клепачите изглеждат по-малко подути 
81%*** от жените казват, че торбичките под очите са по-малко подути 
82%** от жените казват, че околоочният контур е по-малко матов 
*Тест за удовлетвореност - Непосредствено след прилагане - 100 жени **Тест за удовлетвореност - 28 дни употреба - 99 жени ***Тест за удовлетвореност - 7 дни употреба - 92 жени


Формулата е гел-крем, лек и попива бързо. Не е мазен. Дори само разтриване с крио-металния апликатор е достатъчно, за да попие. Може да го държите в хладилник за по-добър ефект.
Има лек розов цвят и приятен лек, флорален аромат.
Опаковката включва метален апликатор, като употребата му е много приятна сутрин, като единственият минус за мен е, че трудно се отваря ако сте с мазни ръце, защото капачката се отваря с дърпане.

Активни съставки:
Обикновен пчелинок- В козметиката органичният екстракт от бяла хрътка помага на кожата да се бори с вредното въздействие на замърсяването.
Горска лугачка- Помага за минимизиране на вида на фините линии и бръчки, причинени от стресовия начин на живот.
Myrothamnus flabellifolius -В традиционната медицина миротамнусът се използва за своите тонизиращи, ревитализиращи и успокояващи ползи.
Овес- В козметиката овесът помага за овлажняване и омекотяване на кожата, като захарите от зърното имат изключителни стягащи сили за незабавен изглаждащ ефект.
Обикновен сгърбун - В козметиката екстрактът e известен със своите анти-свободни радикали действие и помага за стимулиране на естествените защитни сили на кожата срещу агресорите на околната среда.

Комбинацията от много активни съставки прави формулата ефективна и бързо действаща, още след нанасяне зоната под очите изглежда по-свежа и хидратирана.
Подходяща е за нормална кожа, седи добре под коректор. Ако сте с по-суха околоочна зона може би ще е добре да се насочите към по-плътен крем или да го използвате само сутрин. 

Опаковката е като на Super Potent Eye Serum, има разлика в апликаторите, но като цялостно усещане, харесвам крема на Clarins повече от този на Dior.

Състав:
AQUA/WATER/EAU. DIMETHICONE. PROPANEDIOL. BETAINE. PPG-5-CETETH-20. DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER. GLYCERIN. AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. CELLULOSE. CAFFEINE. GLYCERYL CAPRYLATE. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. DIPSACUS SYLVESTRIS EXTRACT. HYDROXYACETOPHENONE. CI 77891/TITANIUM DIOXIDE. SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE. TOCOPHERYL ACETATE. DISODIUM EDTA. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT. ESCIN. PARFUM/FRAGRANCE. BUTYLENE GLYCOL. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. MYROTHAMNUS FLABELLIFOLIA LEAF/STEM EXTRACT. SODIUM HYDROXIDE. SODIUM BENZOATE. PHENETHYL ALCOHOL. FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT. CITRIC ACID. SODIUM CITRATE. ASCORBIC ACID. LACTIC ACID/GLYCOLIC ACID COPOLYMER. LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN. HEPTAPEPTIDE-15 PALMITATE. POLYVINYL ALCOHOL. COPPER PALMITOYL HEPTAPEPTIDE-14 [V3933A]*


Като заключение ще кажа, че ми харесва повече от подобния продукт на Dior. Подходящ е за хора, които не харесват формулата да е тежка и мазна. Както и от всички с често подпухване. Пробвайте го с комбинация от спане на висока възглавница, консумацията на по-малко сол и пиенето на повече вода, със сигурност ще видите ефект срещу подпухването.

Clarins Total Eye Revive Околоочен крем – 15 ml. около 80 лв.


Love,
Snejana

You May Also Like

2 коментара

  1. Благодаря за статията! Определено ме заинтригувахте по продукта и ще гопотърся в търговската мрежа!

    ОтговорИзтриване