Review: Uriage Bariéderm-cica Serum | с пребиотик*

Днес ще Ви разкажа за два продукта на Uriage, който използвах до преди няколко дни. Това ревю ще е за серума от серията Bariéderm-cica, а в друг пост ще пиша по-подробно и за крема.


Bariéderm-cica Serum идва в стъклена опаковка с пипета. Много лесен за нанасяне. Има едва доловим лек аромат. Започнах да го използвам без да мисля, че е нещо специално, но за кратко се превърна в един от най-любимите ми хидратиращи серуми.


Какво обещава серията?
Мултифункционална грижа за всеки тип раздразнена кожа.
При загуба на блясък, дискомфорт, признаци на умора, фини линии, малки несъвършенства, леки зачервявания, при употреба на защитни маски.
Ежедневна хидратираща грижа за успокояване, защита и възстановяване баланса на кожата.


Как действа?

БАЛАНСИРА
ИНОВАЦИЯ С ПРЕБИОТИК: 10,5% ТЕРМАЛЕН БИОТИЧЕН КОМПЛЕКС
Ексклузивната комбинация на Термална вода Uriage и пребиотик Inulin, има уникално балансиращо действие върху микробиомната бариерна защита на кожата.
ИЗРАВНЯВА ТЕНА, УСПОКОЯВА И ВЪЗСТАНОВЯВА КОЖНАТА БАРИЕРА
Обогатен с възстановяваща Centella Asiatica, хиалуронова киселина (високо и ниско молекулно тегло) и витамин B5, този ултра-успокояващ серум хидратира кожата в дълбочина, подпомагайки нейната регенерация и изравнявайки тена.
ПОДСИЛВА
Формулата му, обогатена с дипептиди, стимулира възстановяването и регенерирането на кожата, предпазвайки от стареене..


Как го използвам?
Използвам го сутрин и вечер на почистена кожа като първа стъпка в грижата след като съм използвала тоник за лице. Прави кожата изключително мека, еластична и свежа.

Като прилив на хидратация е, щом се нанесе на лицето. От както опаковката свърши много ми липсва. Не лепне, не е мазен, по никакъв начин не дразни кожата. В комбинация с други продукти успя да балансира и помогне за бързото оправяне след пореден епизод на пъпки.
Използвам го в комбинация с гел-крема от серията. 
Идеален е ако сте с нормална или мазна кожа, защото не влияе по никакъв начин на омазнаването. А дава страхотна хидратация. Може да се използва с микротоково устройство, като Bear на Foreo.


Активни съставки:
96% съставки с натурален произход

10,5% ТЕРМАЛЕН БИОТИЧЕН КОПЛЕКС. Термална вода Uriage, Inulin (пребиотик), Centella Asiatica, Хиалуронова киселина (високо и ниско молекулно тегло), Vitamin B5, Дипептиди. 
Без аромат. Висока толерантност. Ултра флуидна освежаваща текстура. Дерматологично тестван.
 
Състав:
AQUA (WATER, EAU) - GLYCERIN - DIGLYCERIN - 1,2-HEXANEDIOL - INULIN - PANTHENOL - SODIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - XANTHAN GUM - SODIUM HYALURONATE - PROPANEDIOL - CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT - CITRIC ACID - ZINC GLUCONATE - GLUTAMYLAMIDOETHYL INDOLE.

Като заключение ще кажа, че много ми харесва. Определено бих го купила отново. Много приятна, супер хидратираща формула, която не лепне и е идеална, ако ползвате уреди с микроток.

Uriage Bariéderm-cica Serum – 30 мл. Цена: около 35 лв.

Love,
Snejana

*PR sample, публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара