Review: Origins Drunk Up | Nourishing Avocado Lip Butter

 Здравейте!


Днес за пореден път ще си говорим за балсами за устни. На мен това ми е леко критична тема, защото съм обсебена от балсамите за устни и приемам грижата за тях като нещо много сериозно. И за това, няма нещо, което да ме напряга повече от скъп и лош балсам за устни. 


Ревюто днес е посветено точно на едно такова разочарование, от бранд, който не съм подозирала, че няма да харесам. Всъщност това ми беше първият досег до Origins. Един крем за очи чака в шкафа, но се надявам с него да се харесаме. 
За съжаление ситуацията с DRINK UP™ Nourishing Avocado Lip Butter не е точно такава. Най-интересното е, че всъщност аз харесвам крайният резултат, харесвам и опаковката, но…


Нека първо ви разкажа повече за Nourishing Avocado Lip Butter. Той е от серията DRINK UP™ на Origins, компания, която залага на натурални съставки, в комбинация с наука, мотото им е POWERED BY NATURE. PROVEN BY SCIENCE. Като съществуват от 1990 година. 

От Origins описват маслото като богата комбинация от 8 растителни масла, които се грижат за устните и ги подхрават докато спите. Формулата е с 94% натурален състав.
Опаковката е стандартно бурканче от стъкло с капачка на винт. Има свеж зелен цвят и приятен аромат. Формулата му е богата и мазна, за съжаление при нанасяне усещам едно странно усещане, което лично мен ме дразни изключително много – при разтриване на устните се усеща песъчливо усещане, все едно има нещо твърдо, не остава за постоянно, след няколко минути изчезва, но не дава приятно усещане.
Резултатите от балсама също не са впечатляващи. При нанасяне прави устните меки, но няма дълготрайно действие и не допринася за подобряване на състоянието на устните ми.


Състав:
масло от семена на Ricinus Communis (рицин), масло от Persea Gratissima (авокадо), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Oryza Brannu Sati Annuax (Слънчогледово) масло от семена, Carthamus Tinctorius (Шафлоров) масло от семена, естери от жожоба, Prunus Armeniaca (кайсия) масло от ядки, Citrus Aurantium Dulcis (портокал) масло от кора*, Ribes Nigrum (касис) Масло от семена*, O Rosa Damascena* , Масло от листа на евкалипт*, екстракт от цветя на Osmanthus Fragrans, лимонен, цитрал, екстракт от корени на Glycyrrhiza Glabra (женско биле), сквалан, масло от Oryza Sativa (ориз), масло от трици, Oenothera Biennis (вечерна иглика), масло от вечерна иглика, токоферил ацета, токоферил* Етерично масло <ILNILN48954>

Какво не харесах в Nourishing Avocado Lip Butter?

От коментарите, които четох в сайта им, не само аз се оплаквам от това песъчливо усещане върху устните при нанасяне. Не успях да разбера честно казано това някакъв временен проблем ли е, проблемна партида или просто е такава текстурата, защото доста подобни на моя коментар. 

Като заключение ще кажа, че е просто ок. Не е уау балсам, който веднага ще ви препоръчам. Не прави нищо по-специално от балсамите от дрогерията. А казусът с неприятната текстура го оставям на страна от крайното ми мнение, ако случайно това е просто лоша партида. Друг е въпросът защо е пусната на пазара, ако това е така. 

Origins DRINK UP™ Nourishing Avocado Lip Butter- 15 мл. Цена: около 35 лв.


Love,

Snejana

You May Also Like

0 коментара