Review: Skeyndor Power Hyaluronic | хидратиращ бустър*

Здравейте!

В поредицата ми за хидратиращи серуми, които използвах през последните няколко месеца, продължавам с един от испанската, медициска козметика Skeyndor.

Макар, че не се намира лесно в търговската мрежа, реших, че може да Ви е интересно да прочетете за нещо по-алтернативно. Всъщност не е невъзможно да се открие, имат сайт, както и представителен център, където има техните продукти иначе се продават само в салони за красота.

Покрай работата ми в салона имах възможност да пробвам няколко travel size продукта, както и този пълноразмерен серум. Всички оставиха в мен приятно усещане. Допадат ми като състав и действие и евентуално в бъдещ пост ще Ви разкажа повече и за крема от серията, както и крема им с витамин С.

Днес фокусът обаче е върху Skeyndor Power Hyaluronic | хидратиращ бустър.


Опаковката е стъклена, което ми харесва. Формулата не е от най-течните, като няма цвят и аромат. Пипетата е удобна и се дозира лесно.

Нанесен на кожата попива бързо, като важното е, че не оставя лепкав слой, който аз изобщо не харесвам. Добре е веднага след това да нанесете и крем, за да запечатите тази хидратираща бомба в кожата. 

Резултатът при добре хидратираната кожа е, че изглежда по-свежа и фините линии са заличени. Това е и причината, поради която в момента редувам силна хидратация, с леки ексфолиращи продукти и силни съставки като ретинол. 


Активни съставки:

Хиалуронова киселина с ниска молекулна маса - прониква в дълбочина благодарение на малката молекулна маса, дава усещане за хидратация и помага за естественото синтезиране на хиалурона в кожата.

Хиалуронова киселина с висока молекулна маса - служи за външна бариера на кожата, запазва хидратацията и защитава кожата.

Xylitol - захарите в козметиката обикновено винаги имат една и съща роля - за подпомагане на активните съставки да действат още по-хидратиращо, казано като за неспециалисти. Намира се в растителните фибри. Използва се и в готварството и е по-познат като брезова захар.


Като заключение ще кажа, че ми хареса, дава усещане за дълбока хидратация, кожата изглежда чудесно след него. Опаковката ми се стори неикономична. Бих го взела отново. 


Skeyndor Power Hyaluronic | хидратиращ бустър - 30 мл. цена: 76 лв.


Love.
Snejana

*Продуктът е предоставен за тест. Публикацията не е спонсорирана. 

You May Also Like

0 коментара