Douglas | Luxury Beauty Advent Calendar 2020*

 Здравейте!

Много съм щастлива да споделя с вас, че в блога се очаква информация за два коледни календара. Първият е Luxury Beauty Advent Calendar на Douglas, а вторият отново на Douglas е Lovely Advent Calendar - Beauty (който в момента е намален в сайта на Douglas) 

Luxury Beauty Advent Calendar e съчетал в себе си предимно пълноразмерни продукти от Douglas Collection, или казано по друг начин всичко в него е от марките на Douglas. През годините съм тествала доста техни продукти и мога да кажа, че предлагат отлично качество за цената си. Много харесвам прахообразните им продукти, както тези за устни. Имат и голямо разнообразие от продукти грижа за ноктите, което ми е като фикс идея през последните месеци.

Интересното при Luxury Beauty Advent Calendar е, че опаковката може да се използва като мини тоалетка за съхранение на грим след като приключите с отварянето на продуктите. Изработена е от твърд картон с минималистичен зимен дизайн, като горната част има вградено много хубаво огледало, а вътре има две чекмеджета. 


5 Perfect Focus Face Ampoules (1,5 ml) - подходящи при чувствителна кожа, съдържа цветове от памук с познатите свойства на екстракта от сладък корен да редуцира зачервяванията по кожата. Ампулите съдържат още и масло от гроздови семки. Цена за 5 - 19.99 лв.

Hair Travel Dry Shampoo - сух шампоан за всеки тип коса. Travel опаковка. Цена: 3.99 лв.

5 Clear Focus Face Ampoules (1,5 ml) - почистваща ампула с екстракти от австралийски лайм, чаено дърво и платанови листа. Цена 5 броя- 19.99 лв.

Hair serum-in-oil (50 ml) - комбинира масла от арган, макадамия и жожоба. Осигурява копринен блясък и предпазва косата от накъсване. Цена: 19.99 лв.

Pocket Mirror - джобно огледалце. Цена: 11.99 лв.

Perfect Focus energizing day cream (20 ml) - комбинация от антиоксидантни и избелващи свойства на алфахидрокси киселините от цветовете на хибискус. Енергизиращият крем съдържа и натурални съставки, задържащи влагата в кожата и поддържащи високо ниво на хидратация. Цена за 50 мл. -39.99 лв.

Charcoal Infused allover eyeshadow brush - четка за нанасяне на сенки, със синтетични влакна обогатени с активен въглен. Цена: 25.99 лв.

Lipstick Flyer top coat sealer - запечатващ top coat за устни, за по-голяма дълготрайност на червилото. Цена: 16.99 лв.


Mini best of Colors Palette- мини палитра в бежово-розовата гама. Сенките на Douglas са хубави и с добра пигментация, така че се надявам и тази палитра да е такава. Харесва ми комбинацията от 4 блестящи и 2 матови цвята. Не я откривам в сайта на Douglas.

Plump & Gloss lip plumper (4 ml) - бях решила, че е прозрачен глос за обем, но за съжаление има цвят и блясък. Обогатен е с хиалуронова киселина. Цена: 19.99 лв.

Hair Clip Brown- щипка за коса. Честно казано не бях виждала такава от 10-15 години. Цена: около 3 лв.

Nail Polish matte shade 720 (10 ml) - матов лак за нокти. Цена: 9.90 лв.

Konjac facial sponge red (5 g) - класическа конджак гъба за почистване на лице с изцяло растителни съставки. Това е готино, харесвам ги тези гъби. Цена: 13.99 лв.

The mystery of Hammam travel hand cream (30 ml)- много харесвам SPA сериите на Douglas, защото имат аромат все едно си в SPA център. Този крем е с роза, дървесен шафран и сандалово дърво. Цена: 3.50 лв.

The joy of Light travel hand cream (30 ml)- оо, този аромат със сигурност ще ми хареса много - етерично масло от лимон и екстракт от жасмин и зелен чай. Звучи мечтаният аромат. Цена: 3.50 лв.

Мини лак за нокти- в червен коледен цвят. Цена: около 3-4 лв.


Nail Care Cuticle Cream (15 ml) - толкова много харесвам неща свързани със сухите ми кожички, че съм сигурна, че ще ми стане любимият продукт. Обогатен е с кокосово масло. Цена: 19.90 лв.

Blender Sponge - бюти блендер на Douglas. Цена: 13.99 лв.

Exception‘Eyes volume Mascara (9 g) - 5 действия в една спирала. Четката изглежда страхотно. Цена: 29.99 лв.

Mini молив за очи - мини молив за очи в черен цвят. 

Kiss&Curl Mascara- интересен дизай на четката, тази спирала е в travel size опаковка. Редовната ѝ цена е 29.99 лв.

Класическо червено червило- формула обогатена с масло от мурумуру, което помага за възстановяване еластичността на устните и има подхранващи свойства. А опаковката се затваря магнитно. Цена: 25 лв.

Ultimate Satin Liquid Lipstick (2,5 ml)- адаптира се към устните като втора кожа с трайност 12 часа. Апликаторът е проектиран за изключителна точност при очертаване на контура. Формулата е обогатена с малиново масло, богато на Омега 3 и 6, и витамин Е, засилващ и стимулиращ процесите на възстановяване. Цена: 19.99 лв.
Като заключение ще кажа, че съм супер доволна от продуктите в календара. Има и за лице, има и декоративна козметика. Серията на Douglas Collection е с отлично качество и всичко, което съм пробвала до сега ме е впечатлявало, а също така както сами виждате не са и евтини, ценово са малко по-скъпи от продуктите в дрогерията. Така че съм доволна. Голям минус е, че календарът вече е изчерпан, за това се радвам за всички, които вече са успели да си го вземат.

Може да гледате видеото на Тони, ако Ви е интересно да разберете ѝ нейното мнение за календара - видео тук.


Douglas | Luxury Beauty Advent Calendar 2020 - цена: 79 лв. (изчерпан е)



Love,
Snejana

*Календарът е предоствен от douglas.bg Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара