Douglas | Lovely Advent Calendar Beauty 2020*

 Здравейте!

След като вчера Ви показах луксозната версия на beauty календара за 2020 година, днес споделям с вас календар от серията Lovely, който все още е наличен в онлайн магазина на Douglas и дори е намален. Сега е идеалният момент да го вземете, точно преди коледа.

Ако искате да видите какво има във версията от 2019 година, посетете ревюто ми тук.


Ампула хидратираща терапия Aqua Focus 1,5 мл,- имат интересен състав. Хиалуронова киселина, вода от глетчер, екстракт от бодлива круша и обещават дълбока хидратация. Комплект от 5 броя е 19.99 лв.

Четка Kabuki - ако е същата като в сайта изглежда доста луксозно, в описанието пише, че е с активен въглен, което помага за матиране и има пречистващ ефект. Редовната ѝ цена е 33.99 лв. Обаче мисля, че тази в календара е доста по-бюджетна версия.

Интензивна маска за коса Protein Repair 20 мл -Дълбоко подхранваща протеинова маска за суха и/или увредена коса. Прониква дълбоко във фоликула и възстановява структурата на косата в дълбочина. Косата става по-устойчива на накъсване. Придава блясък и подобрява мекотата. Формулата е обогатена с провитамин B5, който предотвратява заплитането и цъфтящите крайчета, омекотява, придава блясък и оставя тънък защитен филм върху косъма против наелектризиране. Звучи като маска, която искам да пробвам. Цената на 20 мл. е 3.99 лв. Продуктите им за коса са доста скъпи между другото. Голямата опаковка е на цена като Loreal Professionnal. 

Маска за боядисана коса Brillant Color 20 мл, -Възстановяващата интензивна маска предпазва от загуба на цвят и подобрява еластичността на косата. Цветът е фиксиран, косата е по-силна и блести. Линията Brilliant Color запазва блясъка и богатството на цвета на косата. Формулите комбинират екстракти от червена боровинка - мощни антиоксиданти, които неутрализират ефектите на свободните радикали, а антиоксидантното им действие предотвратява избледняването на цвета, както и екстракти от касис - богат на киселини, които помагат за фиксиране на цвета и придават еластичност, мекота, блясък и обем. Цена: 3, 99 лв.

Писалка за корекция на лак за нокти 4,5 мл- не съм имала никога такива писалки за корекция при грешки по време на лакирането въпреки че съм с 2 леви ръце и се лакирам ужасно. Цената е 9.99 лв като съдържа алое вера и има 3 резервни апликатора.

Лак за нокти Nude 10 мл, - ако е цветът като на снимката долу много ще ми хареса, защото аз обожавам такива бледи цветове. Цената му е 7.90 лв.

Блендер за грим-  3D блендер с интересна заострена форма. Редовната му цена е 14.99 лв.  

Мини четка за вежди или пинсети- в това прозорче може да има или пинсети или мини четка. Редовната цена е 15.99 лв. пинсетите не изглеждат никак зле, аз винаги съм в търсене на по-качествени и тези изглеждат доста добре, със скосен връх са.

Мини атомайзер - пулвелизатор за парфюм- това е супер яко, имам такова и наистина е нещо необходимо, което няма да си купите сами. Цена: 9.99 лв.

Мини пила за нокти- няма я в сайта, но предполагам, че е между 1 и 2 лв. мини хартиена пила за нокти.

Празна бутилка за козметика- този тип неща в календарите не ме блазнят особено когато този тип бутилки се предлагат и в jumbo. Цената на 3 е - 9.99 лв.

Маска за околоочната зона - пачове Aqua Focus 3 мл- много харесвам такъв тип маски, които са само за околоочната зона, защото не винаги искам да си мокра цялото лице или да го изстудявам (обикновено шийт маските си държа в хладилник) Съдържа вода от швейцарски ледници и екстракт от хемамелис - цена: 7.99 лв.

Спирала за мигли Devil Eyes 9 мл, - пълноразмерна спирала с много екстравагантен дизайн на четката. Разделя и придава обем. Силиконова четка. Редовната ѝ цена е 29 лв.

Интензивна хидпратираща маска за лице Aqua Focus Snow Mask 5 мл,- Не успях да намеря малката опаковка от тази маска, но голямата е 30 лв. Съръдржа водата от швейцарски ледници с антиоксидантните свойства на бодливата круша (оpuntia ficus-indica). Хидратиращата, „снежна“ маска съдържа и екстракт от дива теменужка. Звучи доста свежо.

Прозрачни ластици за коса- тези ластици винаги са необходими, но когато са в календар оставам някак разочарована от този ден. Поне да не беше само 1, а най-малко 3.

Подхранващ балсам за устни Douglas Еssentials- няма много информация в сайта на Douglas за този балсам, но пък за това в ревютата хората са го харесали и са писали, че има богата и подхранваща текстура. Цена: 6 лв.


Почистваща маска Douglas Еssentials 12 мл- мисля, че същата маска я имаше и в календара миналата година. Съдържа оризова пудра и бяла глина, почиства порите и абсорбира излишния серум. Цената ѝ е 5.99 лв.

Ароматизирана свещ Home Spa Mystery of Hammam 35 г, - мини свещ от серията HomeSpa с аромат на слива, листа от чай и хибискус, листенца от роза и ирис, абаносово дърво, ванилия и пачули. Цената на голямата опаковка е 29.99 лв.

Маска за устни Douglas Еssentials,- не съм сигурна точно кой е този продукт, но открих в сайта хидрогел маска за устни, която е изчерпана и няма информация за нея, освен че след 15 мин. устните Ви стават wow.

Лосион за тяло Home Spa Joy of Light 10 мл, - можеше да е в по-голяма опаковка, 10 мл. няма да ми стигнат и за единия крак. Иначе ароматът е с етерично масло от лимон и екстракт от жасмин и има още зелен чай. Според мен ще мирише супер свежо. 300 мл. са 25,99 лв.

Ефервесцентно кубче за вана Home Spa Seathalasso 24 г, - кубче соли за вана с ароматна комбинация от жасмин, люляк и портокалов цвят, с нотки на бял мускус и кедър. Цена: 3.99 лв.

Хидратиращ крем за ръце Home Spa Mystery of Hammam 30 мл, - с аромат на роза, дървесен шафран и сандалово дърво. Не изглежда зле, но 2 крема за ръце в един календар? Добре, че през 2020 поне вървят като топъл хляб с непрестанното миене и дезинфекциране на ръцете.

Крем за ръце Douglas Еssentials 20 мл- хидратиращ крем за ръце с масло от шеа в мини опаковка. Редовната му цена е 3.99 лв.

Ампула за почистваща терапия Clear Focus 1,5 мл.- тази ампула я имаше и в Luxury варианта на календара, цената на 5 в 19.99 лв. Съдържа концентрирани екстракти от австралийски лайм, чаено дърво и платанови листа. Не съм фен на ампулите в календара, защото обикновено трябва да се изпозлват няколко дни, за да се види резултат и не знам какъв би бил ефектът от само 1.
Като заключение ще кажа, че според мен е добър баланс между мини опаковки, аксесоари и пълноразмерни продукти. Цената е една идея по-висока от миналата година, но пък сега може да го вземете с намаление. Все още го има в сайта на Douglas. 
Ако трябва да сравнявам този и миналогодишния, определено тази година съдържанието ми допада повече, а на вас? 

Douglas | Lovely Advent Calendar Beauty - цена: 50.99 лв. намалено от 59.99 лв.

Love,

Snejana

*Календарът е подарък от Douglas.bg. Публикацията не е спонсорирана.

You May Also Like

0 коментара