Review: Pharma Hyaluron Anti-Wrinkle + Moisturizing Elixir

Здравейте!

През последните 5 години оцених важността на това в рутината Ви да присъстват добри хидратиращи продукти и от тогава в моята винаги присъства и хидратиращ серум. През следващите дни ще споделя с вас, за няколко различни, които използвах през последните месеци.

Днес ще Ви разкажа повече за Anti-Wrinkle + Moisturizing Elixir от Pharma Hyaluron. Той е част от трите серума от серията Active Concentrate. Като този е предназначен за интензивна хидратация.


Трите концентрата са в идентични опаковки. Разликата е в цвета на течността, като може да забележите оцветители в състава. Опаковката и пипетата са стъклени.

Формулата е като на серум, като е по-скоро гъст и гелообразен, а не е течен като вода. Има приятен и свеж аромат, който не е натрапчив и траен. Има хиалуронова киселина в състава, но е доста назад и това не трябва да е водещата Ви причина за покупка.

След нанасяне на кожата, тя се усеща моментално освежена и хидратирана. Ползвах елексира сутрин и вечер като са еднобходими 1-2 капки. Въпреки това ми стигна само за около месец, което според мен е по-бързо изразходване от стандартното.

Няма трайно действие, все пак е хидратиращ серум и за това е важно да се ползва редовно.


Съдържание:
Aqua, Glycerin, Methyl-propanediol, PEG/PPG-14/4 Dimethicone, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Caffeine, Caprylyl Glycol, Xylitol, Sodium Hyaluronate, Parfum, Natto Gum, Phenylpropanol, Buteth-3, Sodium Chloride, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Sodium Sulfate, Tris(Tetra-methyl hydroxy pi peridinol) Citrate, Tributyl Citrate, Citric Acid, Linalool, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Cl 42051.


Като заключение ще кажа, че Pharma Hyaluron Anti-Wrinkle + Moisturizing Elexir ми хареса. Не изпъква с нищо ново и революционно, но вършеше работата, която очаквах от него - да хидратира добре кожата. Минус за мен е, че не е особено икономичен, но някой ден бих го купила отново.

Pharma Hyaluron Anti-Wrinkle + Moisturizing Elixir - 13 мл. цена: 25-29 лв.

Love,
Snejana

You May Also Like

0 коментара