Любими неща през февруари | 2020

Здравейте!

Дойде март, мина рождения ми ден, вече съм готова за следващата Коледа. А освен за нея и за публикацията посветена на любимите ми неща през февруари. Първоначално си мислех, че няма толкова много неща през изминалия месец, но като събрах всичко за снимка се оказа доста.


Започвам с любимата ми комбинация, фокусът тук е Baking Oil на Revolition, като го допавям към фон дьо тена си всеки път щом го изпозлвам. Прави го по-пухкав и кремообразен, без да е мазен и макар, че е олио според наблюденията ми фон дьо тенът изглежда по-добре през деня.

В момента имам само един фон дьо тен (за всеки ден) и това е легендарният True Match на Loreal. Моят цвят е 1.5N което е най-светлият цвят с неутрален под тон. Харесва ми, защото нито е много изсушаващ, нито е прекалено glowy.

Третият ми любим продукт е спиралата на Loreal Volumissime Royale като мога да кажа, че въври към това да влезе в списъка ми с най-добрите спирали ever. Не знам защо никой не говори за нея, но освен, че тушът е с точната формула, тя придава обем, разделя и запазва извивката на миглите. Не съм 100% сигурна каква е разликата с другите 2 спирали от серията, по снимки и описание изглеждат еднакво, но най-вероятно не са. Избрах тази, защото на снимките ми се стори, че четката е леко извита, но всъщност като я гледаш на живо не изглежда да има извивка. Ще пробвам след време и другите и ще споделя. Още едно нещо ми допада в нея - опаковката е семпла. Напоследът наблягат на изчанчените опаковки, което леко ме дразни.


Съвсем случайно в Рефан открих този рол он, като целта ми беше да си взема нещо за дамската чанта, но кой да предположи, че ще се побъркам по аромата на пасифлора и ще искам да мириша цялата на него. Не мога да го опиша, но го обожавам. А този рол он е само 3.50 лв.

Нещо друго супер бюджетно и отново предназначено за дамската ми чанта е писалката с масло от кайсия за кожичките на ноктите. Макар че работя в салона от май, за  първи път си направих маникюр чак през септември миналата година, като си знаех, че ще стане така, че повече сама няма да мога да докарам този перфектен вид ноктите ми, който създават колегите в салона. За да изглеждат още по-добре ръцете ми реших да ползвам и олио, защото тъй като непрекъснато си мия ръцете обикновено те са много сухи, а като ги мажа с крем пропускам ноктите. За това сега имам писалката на Trend it up не само в дамската чанта, но и в нощното шкафче.


Последният ми любим козметичен продукт е нещо, което още утре трябва да си вземете. Това е най-иновативният продукт за тяло, който съм пробвала през последните години. Reve de Miel е олио-балсам с мед и натурални масла, а Nuxe отново ме зарадваха с нещо уау от любимата ми серия. Формулата на този продукт за мен е това, което го прави уникален. В опаковката изглежда като обикновен лосион за тяло, но нанесен на кожата се топи като масло, а кожата е кадифено мека, без да е мазна. Ако го направят в още аромати ще е просто супер. Сега мирише на мед и сладичко, не ми е топ аромат, но не ми пречи.


Този месец имам и нещо за здравето, което да споделя с вас. В края на миналата година от Omaya Herbs ми изпратиха техните чайове за проба, като много ми хареса цялото послание на бранда, освен че и чайовете са много добре подбрани и имат характерен вкус и аромат. Ако сте любители на чая, тези три бленда определено ще Ви допаднат.

Famele Bliss  има деликатна сладост, изразени нотки на роза и шипка. Ако харесвате неща, с аромат на роза дамасцена, то определено този чай ще Ви допадне.


Lucid Mind - много интересна и освежаваща комбинация, сигурно заради боровите връхчета, но обичам да пия този чай сутрин, в него има още мурсалски чай, който вкъщи много обичаме. 

Glowing Body - глухарчето е доста популярно сред билките за детокс и обикновено у дома винаги имам един чай с тази съставка, освен него в Glowing Body има и лайка, жълт равнец и мента, като комбинацията е доста свежа и лека за пиене. Обикновено този чай си го оставям за уикенда, след като съм прекарала два дни в ядене и лежане.

Морингата на прах седеше неотворена от много време и реших, че така или иначе все съм болна, само това не съм пробвала още. Разтварям я в малко топла вода и добавям лъжица мед, няма гаден вкус, но не е и много приятна. Пия я сутрин вместо кафе. Не съм забелязала някакъв конкретен ефект върху здравето, но поне намалих кафето. Води се супер храна и действа добре на имунната система. Може да се намери в zoya.bg един пакет е около 11 лв. като ще ви стигне за много време. Така намалих кафетата от 3 на 1-2.

Това беше от мен за февруари, имам чувството, че този месец беше не 29 дни, а 229, радвам се, че свърши. Нека идва по-бързо топлото време. Зимата в София е по 11 месеца в годината.

Love,
Snejana


*Някои от продуктите са изпратени от PR. Няма спонсорирано съдържание. Показвам ги, само защото са ми харесали и съм ги пробвала лично.

You May Also Like

2 коментара

  1. Здравейте :) Продуктът на Nuxe може ли да се нанася и на ръцете - като крем или е по-скоро само за тяло?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, според мен няма проблем да се нанася и на ръцете.

      Изтриване